Wayne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hatamı olur süpermi olur bilemicemde.. tbc de 0 dan shaman pala kasan adamlarda hiç bi sorun cıkmamıstı bundada öyle dier adamlarla kassınlar falan filan die getirceklerini sanmıorum. 9232346237846 kişi dk acıp kalabalık yapmasın diye ancak bunu yapabilirler tabiki yinede patchle dk gelirse süper olur beklemekten sıkıldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 tinu said: Tbc öncesinde de dranie ve be yoktu, o zaman onlarıda önce açar 60 a kastırır tbc ile herkezi 70'e kastırırdı, WoTLK ile gelir dk başka türlü olmaz bence TBC ile bir anda her serverda binlerce kişi BE paladin yada dranie shaman açmadı. Her iki ırktanda gayet çeşit çeşit sınıflar açıldı buda hiçkimseyi rahatsız etmedi. Üstelik 2 farklı alanda açıldı bu cahrlar, horde ve alyler beraber değildi. Dahada önemlisi hızlı kasmak isteyen bir çok kişi hemen kendilerini başka level 1 zonelarına summonlatıp orda kastı yük baya azaldı. Ama şimdi binlerce kişi sadece tek bir küçük alanda hordesiyle-alysiyle birlikte, tek bir sınıfı açıcak, ne heal yapan olacak ne de grup kurulabilecek ortam olacak. Resmen binlerce kişi o küçüçük alanda (bilmiyorum beta oynadınmı ama o alanda 15 kişi bile olunca quest yapamaz hale geliyorsun) olacak. Kendini başka alana aldırma şansın yok, ordaki qustleri yapmassan talentlerini ve imba setini alamıyorsun. Sence böyle bir çile çektirmek mi mantıklı yoksa oyuna önceden DK ekleyip o yükü en az 2 aya yaymakmı mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet betada bole bir sorun var suan bile server normal olmasina karsi kimse kimseye saldirmamasina karsi cesitli yerlerde quest yapmak imkansiz duruma geliyor ve lvl kasmanin da sadece bu kitada yapilacagi dusunulurse cok zor hatta sinir bozucu bir hal alir suan beta oynuyorum ole questler varki resmen oyuncular sirada bekliyor ondeki adam yapsin sonra ben yapiyim diye bide bu olayi pvp serverinda dusunurseniz olayin durumunu anlarsiniz o yuzden belki ek paket oncesi bole bir sey yapip bu olusabilecek sorunlari ortadan kaldirirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 FreEmoon said: tinu said: Tbc öncesinde de dranie ve be yoktu, o zaman onlarıda önce açar 60 a kastırır tbc ile herkezi 70'e kastırırdı, WoTLK ile gelir dk başka türlü olmaz bence TBC ile bir anda her serverda binlerce kişi BE paladin yada dranie shaman açmadı. Her iki ırktanda gayet çeşit çeşit sınıflar açıldı buda hiçkimseyi rahatsız etmedi. Üstelik 2 farklı alanda açıldı bu cahrlar, horde ve alyler beraber değildi. Dahada önemlisi hızlı kasmak isteyen bir çok kişi hemen kendilerini başka level 1 zonelarına summonlatıp orda kastı yük baya azaldı. Ama şimdi binlerce kişi sadece tek bir küçük alanda hordesiyle-alysiyle birlikte, tek bir sınıfı açıcak, ne heal yapan olacak ne de grup kurulabilecek ortam olacak. Resmen binlerce kişi o küçüçük alanda (bilmiyorum beta oynadınmı ama o alanda 15 kişi bile olunca quest yapamaz hale geliyorsun) olacak. Kendini başka alana aldırma şansın yok, ordaki qustleri yapmassan talentlerini ve imba setini alamıyorsun. Sence böyle bir çile çektirmek mi mantıklı yoksa oyuna önceden DK ekleyip o yükü en az 2 aya yaymakmı mantıklı. Mantık olarak bakıldığında haklısın.. Ama blizzard dk gibi bi class ı bizden para almadan oynatacağına inanmıyorum. Her Wotlk reklamanı bak en önemli tanıtım dk nın gelişi. Herkez Dk nın nasıl bir şey olduğunu merak ediyor , oyunu bırakmayı düşünen bir ton insan dk yı denemek istiyor,belki dk adamın umduğu gibi çıkmayacak ve exp. almaktan vazgececek. benim bildiğim blizzard boyle bi riske girmez ver parayı oyna dk yı der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Of mis gibi world pvp işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Pre WoTLK olursa dk oynarımda, WoTLK gelince DK benim icin 3. 4. sirada alt char olarak kalacak... Bir de Shadow hunter, Blade master tadında yeni hero classlar gelse ben dk yi sevemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Zlaneth said: Pre WoTLK olursa dk oynarımda, WoTLK gelince DK benim icin 3. 4. sirada alt char olarak kalacak... Bir de Shadow hunter, Blade master tadında yeni hero classlar gelse ben dk yi sevemedim :P Bende dk oynadım ama mutlaka dk oynarım demiyorum yani eglenceli ama diger classların talentlerına bakınca diger classlarda dk dan aşağı kalır olmayacak, yani bu dk oynayacak tonlarca insan bi kac lvl sonra hayal kırıklığı yaşayıp kendi öz lvl 70 classlarına geri dönecekler diye düşünüyorum, Çünkü dk yı hala bir çok kişi hero class sanıyor bence hic hero felan değil. Çok abartı özellikler görmedim yani ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aslında DK tank kasasım war, duyduğum haberlere göre bi güsel tankalyıp dmgını da veriyomuş warmı DK tank oynayan betada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya yüklendi, finishede bastım birşey olmadı hepinize öyle oldu di mi ? lan? LAN!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yo açtım DK mı takılıyomm... Dermişim :P yok bu ztn bi parçası daha var. Hepsi gelince live servera yüklenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut_Vodka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 World Environment: ZonesThe Auburdine boat that used to go to Menethil Harbor now goes to Stormwind Harbor. The boat to Northrend from Menetheil Harbor has taken its place. NPCsBear type mobs have icons in which their mouth is less wide open. These mobs are generally found in Ashenvale and Hillsbrad Foothills. Northrend now has a Turkey critter, that turns into a roasted Turkey when it is killed. QuestsSlain Outrunner in Quest:Slain by the Wretched is now visible on the Minimap. ProfessionsAlchemy[Leaded Vials], [Crystal Vials] and [Imbued Vials] have icons that are clearly different from [Empty Vials]. Items[Nagrand Cherry]: The length of underwater breathing has been reduced from 30 to 5 minutes. GraphicsIdle animations improved. User InterfaceYou can click on the spell in the Combat Log for more information about the spell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 merak ettiğim bu patch ne zaman yayınlanıcağı ve lvl 80 talent aktif olucak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 daha ilk part bu. daha bu patche aktif olmadı, sadece ondecen dl yaptırıyolar hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 scorch said: patch background downloaderden inio , bunun aktif edilip live serverlara yüklenmesi 1 ay rahat sürecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 arkadaşlar yapamıyorum patch i background downloader a tıklayıp actıgımdada invalid torrent hatası veriyor. neden bilmiyorum yani anlamadım. torrent programım var belkide ondan yapıyo diye düşünüyorum ama onlada ilgisi oldugunu sanmıyorum. torrent programını sildim yeniden denedim yine Invalid Torrent File. diye bir hata veriyor hemde background downloader ın ikonu altında. herhangi bir error hatası tarzında değil yani. neden böyle bişi yapıyor ? varmı bi bilgisi olan yada daha once yaşamış olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Torrent falan demiyor bende, patch de yok oh mis xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Absolut_Vodka said: Northrend now has a Turkey critter, that turns into a roasted Turkey when it is killed. general chatte çok geyigi dönücek bunun pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Fransuxa said: arkadaşlar yapamıyorum patch i background downloader a tıklayıp actıgımdada invalid torrent hatası veriyor. neden bilmiyorum yani anlamadım. torrent programım var belkide ondan yapıyo diye düşünüyorum ama onlada ilgisi oldugunu sanmıyorum. torrent programını sildim yeniden denedim yine Invalid Torrent File. diye bir hata veriyor hemde background downloader ın ikonu altında. herhangi bir error hatası tarzında değil yani. neden böyle bişi yapıyor ? varmı bi bilgisi olan yada daha once yaşamış olan ? patchi yapamazsın zaten de download edemiyorum demeye calıstın herelde? surda farklı patch mirrorlar var ordan indir. http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aynen indiremiyorum yani. tamam bir deneyeyim. saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aket-Atum said: ya yüklendi, finishede bastım birşey olmadı hepinize öyle oldu di mi ? lan? LAN!? Ya zaten önemli bi patch olsa login ekranında indirmeye başlar.Gerek görmüyorsa gerek yoktur demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Xinroth said: [[Wounding Poison]] no longer stacks, reduces healing by 50%. bu çok iyi olmus kötü demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben beta key kazanmışım da nasıl giricem şimdi bu betaya Bu 990 mb patchi yaptıktan sonra giriliyomu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hayır bu beta patchi değil. sen once 2gb'lık clientı indiriceksin. arkasından bi 2gb toplam yaklasık patchi var. onları indirip girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ewt mailde link fln vermişler teşkür baya bi downloadım var yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar