Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Selam, CE headstart ı 3 gün sonra başlıyor ama GOA yine en ufak bir bilgi bile vermedi. Şimdi biz bu preorder packleri aldık 20 ytl ye headstart a başladık sonra oyun çıkınca devam etmek için ille CE cdkey i mi gerekecek? Ya da preorder packle ce preoder edicez de cdkeyleri öyle mi gönderecekler? + Bonus rant: Headstart 1 gün gecikirse ben US e geçiyorum ilgilenenlere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 4.1.1 başlığına yazdık, okumuosun hiç ekmekciiiim 25'ine kadar vaktin var, sonra Retail CE kodunu girmen gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Preorder CE kodu dediğin Cdkey di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Her tarafımız kod oldu lan öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evet 25 eylül e kadar vaktin var ama CE nin pek faydası olduğunu sanmıyorum iyice inceledim 1 gün erken başlamakta pek birşey değil. O yüzden ben bugün EA dan pre-order aldım 34.xx £ olan paketi ama henüz şifre falan gelmedi 4-5 saat oldu alalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yok be Kutunun içinden çıkan kodlardan 2.si Headstart, 3. ingame bonus Bunları girecez inşallah HS öncesi, sonra CE aldığımız zaman içinden çıkan retail kodunu girmek ve kaldığımız yerden devam etmek için 25'ine kadar vaktimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 CE 2 gün erken başlıyor bu arada, değiştirdiler tarihleri 14 CE 16 SE 18 Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Anladım tşk. Headstartla ilgili gelişme olursa koyuverin buraya ben takip edemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gangren said: CE 2 gün erken başlıyor bu arada, değiştirdiler tarihleri 14 CE 16 SE 18 Retail Goa yine 1 gün geç açarsa ce alanlar ayaklanmasın diye farkı 2 güne çıkarmış adamlar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bu arada open beta ne zaman bitiyor bilginiz varmi. Birde SE pre order edenler 15 indemi basliyo 16 sindami? (tam post etmişim ki yukarida pre order baslama tarihi yazilmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 13 gecesi biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Open Beta 13'ünde bitiyor, SE sahipleri 16'sında headstarttan giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 YA 2 GUN KALA HALA AÇMIYOR ADAMLAR YINE ANGUT HERIFLER YA. Bi de yeni acc gerekicek heralde headstart için di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Valla elbet bi Acc. Man. açacaklar GOA'nın sitesinde, flash olmayan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bir soru daha paticigin hangi server da falan baslayacagini duyuracaksiniz degil mi? Isyerindeki kimseyi WAR a geciremedim. Millet WOW da takildi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Duyurcaz, herkeşi toplicaz, 400 kişilik guild yapcaz, sonra yabancılar çıldırcak, ağlicak, omgz gomgz turkz run rampant die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dedigim gibi head-start olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gangren said: Duyurcaz, herkeşi toplicaz, 400 kişilik guild yapcaz, sonra yabancılar çıldırcak, ağlicak, omgz gomgz turkz run rampant die turk-co bir nevi turko :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 akıllanmadılar Ekmek said: YA 2 GUN KALA HALA AÇMIYOR ADAMLAR YINE ANGUT HERIFLER YA. Bi de yeni acc gerekicek heralde headstart için di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Pati'de de baya bi powerplayer varmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 do9uz said: bir soru daha paticigin hangi server da falan baslayacagini duyuracaksiniz degil mi? Isyerindeki kimseyi WAR a geciremedim. Millet WOW da takildi kaldi. Release civarı onu Gangren, Mortis falan haber verir de "ben başka yerde açtım 2 level kastım hiç baştan kasamam" demese kimse çok iyi olur. Toplaşık pati güçlü pati lafını hatırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kendi adima konusmak gerekirse hardcore bi oyuncu degilim malum evlilik, iş, kasimda coluk cocuk :) ama kaliteli bir topluluk (pati) ile beraber oynamak ayri bir zevk olur zaten bu oyun toplu oynanmadigi surece hic zevk vermeyecektir bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Çoğumuz zaten hardcore oyuncu değiliz, o konuda endişelenme yani. Şu saatte raid var gelmeyene ceza veriyoruz durumları falan olmaz, muhabbetli eğlenceli geyikli bir guild oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Open Beta Provides access to the Open Beta Head Start Provides access to the Head Start Pre-Order Includes: Rittenbach's Portable Camp and Guardian's Iolite Band Reward: Email Validated Includes: Title - 'The Validated' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar