Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Headstart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
CE headstart ı 3 gün sonra başlıyor ama GOA yine en ufak bir bilgi bile vermedi. Şimdi biz bu preorder packleri aldık 20 ytl ye headstart a başladık sonra oyun çıkınca devam etmek için ille CE cdkey i mi gerekecek?
Ya da preorder packle ce preoder edicez de cdkeyleri öyle mi gönderecekler?

+

Bonus rant: Headstart 1 gün gecikirse ben US e geçiyorum ilgilenenlere duyrulur.
Mesaj tarihi:
evet 25 eylül e kadar vaktin var ama CE nin pek faydası olduğunu sanmıyorum iyice inceledim 1 gün erken başlamakta pek birşey değil. O yüzden ben bugün EA dan pre-order aldım 34.xx £ olan paketi ama henüz şifre falan gelmedi 4-5 saat oldu alalı
Mesaj tarihi:
Yok be

Kutunun içinden çıkan kodlardan 2.si Headstart, 3. ingame bonus

Bunları girecez inşallah HS öncesi, sonra CE aldığımız zaman içinden çıkan retail kodunu girmek ve kaldığımız yerden devam etmek için 25'ine kadar vaktimiz var.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
CE 2 gün erken başlıyor bu arada, değiştirdiler tarihleri

14 CE
16 SE
18 Retail

Goa yine 1 gün geç açarsa ce alanlar ayaklanmasın diye farkı 2 güne çıkarmış adamlar hahaha
Mesaj tarihi:
bu arada open beta ne zaman bitiyor bilginiz varmi. Birde SE pre order edenler 15 indemi basliyo 16 sindami? (tam post etmişim ki yukarida pre order baslama tarihi yazilmis :)
Mesaj tarihi:
do9uz said:
bir soru daha paticigin hangi server da falan baslayacagini duyuracaksiniz degil mi? Isyerindeki kimseyi WAR a geciremedim. Millet WOW da takildi kaldi.

Release civarı onu Gangren, Mortis falan haber verir de "ben başka yerde açtım 2 level kastım hiç baştan kasamam" demese kimse çok iyi olur. Toplaşık pati güçlü pati lafını hatırlayalım.
Mesaj tarihi:
kendi adima konusmak gerekirse hardcore bi oyuncu degilim malum evlilik, iş, kasimda coluk cocuk :) ama kaliteli bir topluluk (pati) ile beraber oynamak ayri bir zevk olur zaten bu oyun toplu oynanmadigi surece hic zevk vermeyecektir bana.
Mesaj tarihi:
Çoğumuz zaten hardcore oyuncu değiliz, o konuda endişelenme yani. Şu saatte raid var gelmeyene ceza veriyoruz durumları falan olmaz, muhabbetli eğlenceli geyikli bir guild oluruz.
Mesaj tarihi:
Open Beta
Provides access to the Open Beta
Head Start
Provides access to the Head Start

Pre-Order
Includes: Rittenbach's Portable Camp and Guardian's Iolite Band
Reward: Email Validated
Includes: Title - 'The Validated'
  • Yeni Oluştur...