Snefru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Daha nesini savunuyorsunuz haysiyetsiz adamlar.Canı yanmayan adam sinirlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gemicik ağızlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Horizon said: Üst Kurul Üyelerinin görevleriyle bağlantılı olarak işledikleri iddia edilen suçlara ilişkin soruşturmalar 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanuna göre yapılır ve bunlar hakkında soruşturma izni, Başbakan tarafından verilir." Görevleri ile alakasız suçlarda kesinlikle hiçbir engel mani vs. yok. Yeterli değil mi yani ehe, adamı "benim kanalımı haksızca kapattı" diye mahkemeye vermen için başbakandan izin alman gerekiyor işte, TARAFSIZ MEDYA anlayışı falan nerede? Çok mu mantıklı? "Adam falan öldürürse korumuyoruz yani" deyince ne gibi bir inandırıcılığı oluyor anlamıyorum. Şu attığın mesaj Türkiye'nin özeti [edit: typo] aslında; cahil kesimin nispeten kültürlü kısmı, esas cahil olan kesimin gözünü boyayarak oy topluyor, bir yandan da ülkeyi Türkiye İslam Cumhuriyeti'ne doğru iteklemeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 loserz said: AKP le deniz fenerinin alakasi nedir yahu ? Almanya deniz fenerinden başbakana para geçmiş başbakan da salak degildir heralde göz göre göre yiycek o parayı? geçin bu işleri. Alakasını sana söyleyeyim. Eğer başbakan bile televizyondan medya patronlarını bunu haber yapmayın yoksa.. diye tehdit edecek kadar düştüyse(bu kadar daha düşebildiler evet) bu denizfenerinde çok büyük hesapları olduğuna eminim. Sadece bir dernek için bu kadar uğraşılmazdı, iddialar yalanlanır geçerdi. Ama yalanlanamayacak kadar somut şeyler var demek ki tehditlere falan geçildi. Sparkcaster said: halk oy verdi kardeşim çatır çatır soyarız Daemir said: Milli irade, milli soygun edit: Bizim oğullara falan hediyelerimiz vardı mesela. İşinize gelince unutuyorsunuz. Ne güzel hatırlatmışlar. Viktor said: gemicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sg-1 said: Gemicik ağızlı..., >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Baggio said: Horizon said: Üst Kurul Üyelerinin görevleriyle bağlantılı olarak işledikleri iddia edilen suçlara ilişkin soruşturmalar 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanuna göre yapılır ve bunlar hakkında soruşturma izni, Başbakan tarafından verilir." Görevleri ile alakasız suçlarda kesinlikle hiçbir engel mani vs. yok. Yeterli değil mi yani ehe, adamı "benim kanalımı haksızca kapattı" diye mahkemeye vermen için başbakandan izin alman gerekiyor işte, TARAFSIZ MEDYA anlayışı falan nerede? Çok mu mantıklı? "Adam falan öldürürse korumuyoruz yani" deyince ne gibi bir inandırıcılığı oluyor anlamıyorum. Şu attığın mesaj Türkiye'nin özeti [edit: typo] aslında; cahil kesimin nispeten kültürlü kısmı, esas cahil olan kesimin gözünü boyayarak oy topluyor, bir yandan da ülkeyi Türkiye İslam Cumhuriyeti'ne doğru iteklemeye devam ediyor. Ben o yasa ile herhangibir yorum yapmadım mantıklı demedim. Olay ile alakasız olduğunu belirtiyorum. "Yok dolandırıcılık biliniyordu adama bişey yapamasın diye kanun çıkardılar bıdı bıdı..." şeklindeki söylemlerin açıkça yalan olduğunu belirtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sg-1 said: Gemicik ağızlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sg-1 said: sg-1 said: Gemicik ağızlı... amcık agızli demek serbestmi forumda yetkililer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 allah belalarını versin bu heriflerin ya.içim acıyo şunları gördükçe,memleketin halini gördükçe.köylerin çobanlarını topla bunlardan iyi yönetirler,hiç olmazsa halk adına bişey yaparlar.bi darbe anayasasını değiştirmeye çalışır,adamlar resmen kendi işlerine gelen bütün yasaları çıkarıp,bozup yapıp çocuk oyuncağı gibi oynayıp,soyuyolar bu milleti.allah bin türlü belalarını versin dahada bişey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 loserz said: sg-1 said: sg-1 said: Gemicik ağızlı... amcık agızli demek serbestmi forumda yetkililer. değil yörünge dışına gidersin(iz) yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Fatih Ürek bile ergenekona girdi, bu lavuklar mı girmicek allasen. Şimdi, Deniz Feneri' nin ne mal olduğu ortaya çıktı. Hakikaten, savunucak neyleri kaldı bilmiyorum. Ağızlarına kadar çamura battılar, Almanya gerekeni yapıyor zaten. sir, davanın Türkiye ayağının çıkmasının olası olduğunu söylemiş. Umarım çıkmaz, neler neler için yasa değiştiriliyor bu adamlar buraya gelir, yasa çıkar ya da mevcut yasada değişilklik yapılır. Adları temize çıkar, garip halkım "aaa müslüman adamların hakları yendi, zaten hep Almanya' nın işi sevmiyorlar bizi eki eki" diye konuşur. Ben bunun olmasını istemiyorum, Türk halkı çabuk kandırılıyor, kolay kanıyor herşeye. O adamlar burada aklanınca kahraman olacaklar çünkü. Hatta şöyle bir anımda vardır bu kurum ile. 2 sene önce yeni evime taşınırken, giysi - ufak tefek eşyalarım vardı dedim deniz fenerini biliyoruz veriym dağıtsınlar garibana, fukaraya. Telefon açtım, karşıma çıkan görevli ikinci el eşya almadıklarını söyledi. Nasıl bir kurum olduğunu merak etmedim değil o vakitten sonra. Ayrıca her gördüğünüz şeye inanmayın diyen sizlerdiniz, şimdi deniz fenerinin yaptığı iyilikleri göstermeye çalışıyorsunuz. Bırak allasen, sen onların yaptığı programların mı gerçekliğini savunuyorsun? Yeme bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Horizon said: Masticore said: @horizon Dava sonucuna göre konuşucan yani.(yargısız infaz fln.) Hadi dava sonuçlandı diyelim suçlu bulundular sonra ne olucak ? Susacakmisin,Misyonerliğini bırakacakmısın ? AKP'nin sahtekar,dolandırıcı bir parti olduğunumu sende kabul mu edicen ? Yada daha akp yanlısı mesajlar yazmıyacak çekip gidecekmisin bu forumdan ? Ne alaka arkadaşım burda şu suçlu şu suçsuz demiyor neyi tartışıyoruz burada ? Ben birine kesin suçsuzdur ya da suçludur demiyorum. Hiçbirşey belli değilken iddialar var iken kesin suçlu adi şerefsizler gibi söylemlerin , bu tarz saldırıların yanlış olduğunu söylüyorum. Mesajlarımdan bunlar anlaşılamıyorsa anlayamayanların sorunu. Mesajlarımda ne dediğim de gayet açık. İsteyen istediği gibi çarpıtıyor buna yapabilcek birşeyim yok. Saldırmak serbest. Kel alaka bak Horizon said: Türkiyedeki deniz feneri aklanırsa , bu forumu bazı arkadaşların gözüne sokarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 derneğinizide alıp gitsende su konuları rahat rahat tartışsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 lol inanilmaz bir adam bu horizon... hala deniz feneri aklanirsa falan... pardon TURKIYEDEKI. cunku almanyadaki tu kaka ama TURKIYEDEKI tertemiz. oldu. Horizon hukumetin bu forumlardaki aynasisin... cok merak ediyorum kim oldugunu, bu iktidardan ne yararinin oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 erdogaaaaaaaaaan erdogaaaaaaan şarkısını armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar