Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

class izlenimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben marauder acicam muhtemelen, bayagi bakindim soylenenler:

said:
one of the highest dpses? check
one of the least survivability? check
one of the first targets to get nuked? check
wandering around looking for someone? no, either you are dead or killing someone
the highest total damage dome in rvrs? check if you are clever. no otherwise
depends on healers? double check
outlasts tanks? no way
outlasts anyone else? no
Mesaj tarihi:
en yüksek olma şansın var ama kesin değil. çünkü o liste de direk search edince sadece addonu yükleyenleri sıralıyor. ancak guildlerin içine girince ismi gri gri yazanları görürsün onlar addonu yüklememiş senin sayende guild bilgileri ve guildde olan kişilerin oraya aktarılmış halleri.

detaylı bakarsan yüksek lvllı başka adamlarda bulunabilir ama zaten çok gereksiz lvl kasmışsın bence bu oyun için başarı değil :)

buda örneği : lvl30
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:
ben de marauder açacam.

şöyle yaptım career olayını

iyi mi kötü mü? yorumlarınız neler ?

http://www.wardb.com/career.aspx?id=14#0:0:15:8864:5:32:25:8442:8432:8435:8431

yapsan daha iyi olur.
niye dersen, o morale ability i kullandığın durumlar çok ender olacak, büyük savaşlarda belki dolar ama ne kadar hızlı dolduğunu test edip karar vermen lazım , öteki türlü almaya değmez derim.

guillotine'i atlamışsın, brutality gidenlerin en yüksek hasar veren saldırısı sayılır, morali bırakıp giyotin alman çok daha yararlı olur.

ayrıca taktikler de ekledim alta, critical şansı üzerine kurulu oynaman gerekiyor brutality için,

feeding on fear ve deeply impaled eğer crit şansları düz toplama şeklinde ekleniyorsa %30'a kadar crit şansı artışı sağlıyor.
growing instability de critlerinin daha iyi vurmasını sağlıyor.

piercing bite tanklara karşı daha rahat saldırmanı sağlar ama bunun yerine başka bir şey de alabilirsin bir savagery marauder ile birlikteysen mesela, ha yoksa %70 mitigationlı adamı %35'e indirmen demek 30 birim yerine 65 birim hasar vermen demek ; iki katından fazla.
veya bunun yerine subvert strength de alabilirsin, crit başına 40 ap kazancı güzel bir şey.

ek olarak mastery ağaçlarını wave of mutilation alacak şekilde de değiştirebilirsin, initiative azaltman daha rahat critical vurman demek.
concussive jolt 'u bırakmam dersen wave of terror'den vazgeçmen ve daha zayıf hasar kapasitesine katlanman gerek ama.

uzman marauder değilim de arkadaşımınkiyle oynama fırsatı buldum, düşüncelerim böyle :p
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
invadoria ne alakası var bak bakalım arama kriteri ne ? ben kendim için bakmadım merak ettim öyle baktım öyle çıkıncada yazdım o her anlık saatlik değişir

yok wow armory mantıgında anladım ben o search u. ondan dolayı invadoria da 3 kişi var dedim. guıld nufusu 35-40 :D
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
haha bizim serverda şuan en yüksek levelli marauder benmişim muhuauah acaytip gülesim tuttu kasacak yer bulamıyorum şuan yardım edin ;)

Deilsin ne yazık ki :(

Rasta, oyunun ikinci günü L19'du. Wardb'ye sadece yüklenen karakterler görünür orda.
Mesaj tarihi:
yaw arkadaşlar hayatımda wow mow oynamışlıgım yok. tek oynadıgım mmo UO'idi. hiçbişey bilmiyorum yaw RVR imiş dps imiş. nedir bunlar lan?:D (dps dota'da da vardı gerçi. damage per second. aynı şey mi acep.) wow mow oynamış arklar var gerçi de ben ayıktırabilicem mi bunları oynaya oynaya :D hayır char yapıp sonra olmayınca baştan açmak zrounda flan kalıcam heralde bu gidişle.

deli de gaza geldim yıllardır bi mmo oynayayım deyyu. wow olmadı war oynayalım bari dedim. bir de şimdi paticik insanları ne tarafta daha yoğun olarak? order ya da destruction olayor değil mi?
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

deli de gaza geldim yıllardır bi mmo oynayayım deyyu. wow olmadı war oynayalım bari dedim. bir de şimdi paticik insanları ne tarafta daha yoğun olarak? order ya da destruction olayor değil mi?

Uocu Order olmaz Dest olcan sen kaninda var...order biraz yumusak bisi :D
Mesaj tarihi:
İyi/Kötü çok göreceli bir kavram... :)

Ben ne Order lar gördüm kan kokusu olmadan yaşayamaz, ne destructionlar gördüm kan görünce bayılır :P

Demek order yumuşak hmmmm... Axe Bite'a Destruction olarak gelirseniz tartışalım bu yumuşaklık meselesini yüzyüze savaş meydanlarında ;)
  • Yeni Oluştur...