Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Marauder la witch hunter kadar dps yapsan çok adeletsiz olurdu, Marauder ile Witch hunter arasında defans olarak daglar kadar fark var. Witch hunter daha çok Witch elf in mirroru. Sethlor said: Marauderın dps olayını pek anlamış değilim lvl 16 oldum witch hunterlardan dayak yiyorum 1v1de kıl payıda olsa e tanklar zaten her turlu tokatlıyo bi tek caster kesmek icinmi light tank demisler bu toona anlamadım.SKill olaylarıda çok sarmadı beni her class aslında karsısındakinin bi çeşit kopyası sadece üç beş özelliğini ve adını değiştirmişler skillere baktım marauderle witch elfin çoğu skilli bile aynı keşke biraz daha uğraşıp skilleri değiştirselermiş Biraz daha devam edicem degisen bise yoksa witch elf oynayacam sanırım
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Witchlerin tabiki daha çok dmg vermesi lazım ama defence/dmg dengesine göre demekki witchler marauderdan daha iyi o zaman dps light tank oynamak isteyenler witch hunter yada witch elf oynamalı gibi geldi bana daha çok utility isteyenlerde marauder
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hocam bulunduğun levelda (40lamadığını varsayıyorum) denge aramak ve oyunu 1v1 değerlendirmek pek mantıklı değil. ki 1v1 bakarsan range dps'leri herkes eziyor. bu oyun rvr oyunu, herkesin grupta bir görevi var ve takım çalışması ile en yüksek perfomanslar ortaya çıkıyor..
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Benimde söylediğim max dps istiyosan witch oynayacaksın utility istiyosan marauder Ben marauderı daocdaki merc gibi falan düşünmüştüm ama pek öyle değil witchin daha yüksek dps vermesi tabiki normal çünkü başka bi özelliği yok ama demekki o dandik armor ve hpsine ragmen bi marauderi ölmeden öldürebiliyo aradaki fark burda Tabi bu benim lvl 20ye kadar gözlemlediklerim end gamede işler nasıl olur bilemem ama bana çok değişirmiş gibi gelmedi Oyunun başlarında okuduklarım ve oyunda gördüklerimden witchin rolunun support dmg dealer olduğunu düşünmüştüm yani karşındaki adamı dmg alırken dövmekten çok assistlerken cap dmg verdiğini ama yanılmışım
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 marauderin utility olarak nesi varki? cok güzel class ama, ezuk sorc'un üstüne cok iyi gitti.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 marauder light tank, we de stealther olarak görülebilir bence daha doğrusu. utilityden ziyade şey desek daha doğru olur sanırım , witch elf single target konusunda bir numarayken (ve de yapabileceği tek iş sayılır) marauderın farklı kullanım alanları ve oyun stilleri var.
claw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 düşük levellarda pek farkedilmesede marauderın olayı mastery treelerinde. savagery giderseniz harbidende utilitynin kralı var. brutality oynuyorsanız zaten amacınız öncelikle hafif hedefleri burst dmg ile yok etmek olmalı. monstrosity oynuyorsanızda toughness stacklayıp savaş alanında mümkün oldugunda ayakta kalmaya calısıp aoelerle savaş alanını karıştırmanız lazım.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 WE oynadıkça keyifleniyor. Tek sıkıntısı şu ana kadar her hangi bir stundan cıkma skilli olmaması ama 18 olunca o dertte bitecek. Snare skilli throw ama kullanışlı değil daha doğrusu rakip flee yaparsa işe yaramıyor ama hiç yoktan iyidir. Onun dışında rakiniz tank tipi değilse ve sizinle karşılıklı helede sizin daldığınızı farketmeden başka bişi ile ugrasıyorsa çok saglam dmg verebiliyor. Dayanıklılık olarak zayıf bir sınıf eğer ilk dalan siz değilseniz ve kaçamıyor iseniz %70 falan yatıyorsunuz.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 stun derken? snare mı? geliyo butun melee lere snare'dan cıkma skilli
Lenas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 açıkcası wowdan gerçek anlamıyla sıkıldığım şu vakitlerde warhammer online ı denemek istiyorum.Genel mmorpg tecrübelerimde her zaman melee class konusunda daha yetenekli olduğum ve ayrıca daha çok eğlendiğim için gene bir melee class denemek istiyorum.Warhammer konusunda yeterince bilgili değilim bu yüzden sormak istediğim mekanikleri örnek vermek gerekirse arms warrior tabanlı bir class söylerseniz çok makbule geçer.teşekkürler
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Az vurayım öz vurayım. Gördüğüm kadarıyla bu oyunda yok. Zaten oyunda yemek/su gibi bir problem olmadığı için combatın bitme gibi bir durumu yok. (yani combatlar biraz sürsün istemişler). Ayrıca burdaki tank larda wow daki gibi etkisiz değil. Pvp de adam tanklamak biraz heybetli bi iş. Durum kritik değilse çift elinide çekip biçebiliyor (tabi healerını korumazsa taunt ve debuff ları ile. Grubu yatar)
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Absolut said: WE oynadıkça keyifleniyor. Tek sıkıntısı şu ana kadar her hangi bir stundan cıkma skilli olmaması ama 18 olunca o dertte bitecek. Snare skilli throw ama kullanışlı değil daha doğrusu rakip flee yaparsa işe yaramıyor ama hiç yoktan iyidir. Onun dışında rakiniz tank tipi değilse ve sizinle karşılıklı helede sizin daldığınızı farketmeden başka bişi ile ugrasıyorsa çok saglam dmg verebiliyor. Dayanıklılık olarak zayıf bir sınıf eğer ilk dalan siz değilseniz ve kaçamıyor iseniz %70 falan yatıyorsunuz. Katiliyorum, farketmeyen yada düsük hpler icin tam bir dmg canavari, ama kötü yakalaninca kurtulmak imkansiz gibi birsey.
emokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 white lion 1 kisi dısında kimse oynamamıs sanırı. Ben de en çok bu class ı merak ediyorum. Bu aksam bi tane acıcam ama gözüm korktu. Oynayan varsa biraz ipucu verebilir mi bu class hakkında ?
Venator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Witch hunter oynayanınız var mı? Nasıldır?8 peaksdeki mainimin yanında sıra azdıgı zamanlarda axe bite'da falan order acasım var. MDPS oynayasım var, ironbreaker da olabilir ama dps specinde dusunuyorum white lion istemiyorum swordmaster da black orc'un kotu versiyonu gibi duruyor ayrıca elf sux. Engineer bile olabilir, brawler black orc inanılmaz zevkli geliyor bana böyle order tarafında survivabilitysi iyi mdps/ligh tank/tank var mıdır?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 black orc, çöpü zevkli geliyosa IB mükemmel gelir söliyim sana
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Witch hunter rank 12 kastım. Talentlerini felan inceledim. Roguenin yandan yemişi diyebilirim. Ama oynamayı beceremeyen birisinin eline verirsen karakteri hiç bişey yapamaz. İşi bilen birisi ilk karışıklıkta gidip 1healer alıp takıma yarar sağlayabilir. Fazla witch hunter var diye bende healer a döndüm. Ama oynamayı bilmeyenlere heal atmıyorum. Önden bir heal gösterip combata sokuyorum, sonra öldürtüp rahatlıyorum. Boşuna ap mi yiyorlar =). Bende ilk başta dest de black orc düşünmüştüm. Talentleri felan inceledim hepsi birbirinden zevkli göründü. Orderda niyeyse böyle bir izlenim oluşmadı. Ama zaman geçtikçe bir çok şey değişir zaten. Swordmasterların dps sini bilmiyorumda (tier 2 de) iyi dayanıyorlar. Witch Hunter ve White Lion 2 melee dps zaten. Birisi rogue tarzı, diğerininde talentlerini incelemedim ama, en az witch hunter kadar zevklidir diye düşünüyorum. (zaten tüm skillerini incelemeden karakteri yorumlamak doğru olmaz. Mesajlar seni etkilemesin. Wardb.com dan build ler ile action ability lere bak derim.)
Venator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Cuce said: black orc, çöpü zevkli geliyosa IB mükemmel gelir söliyim sana Niye öyle diyosun ki, BO dps specinde çok zevkli bence. Arkama healer alırsam baya iyi damage yapabiliyorum scenariolarda. E tabi kalkanla BO kullanılmaz tabi :) Hele ilerde down ya go falan açılınca daha zevkli olur gibi geliyo bana. Detaunt edilememesi de cabası.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 zaten, cok standart skiller kullnıyoruz oyunu oynarken, bide üstüne mekaniği iyice her combatı aynı hale getiriyor, skilleri kullanma sıramız onceden belirleniyor buda BO'yu iyice bayık hale getiriyor. grudge+oathfriend sistemi coook daha zevkli
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 lvl 15 olmak üzere bi magnusum var. havoc buildine gitmeyi planlıyorum suan. yaninizda bir tank veya healer varsa cok rahat kesiosunuz. yalnız solo yapılcak bi character diil, basit questlerde bile baya zorlanabiliyorsunuz.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 20 Magus yaptım, pvp de solo diye birşey yok ok ama, pve de daha hiç zorlanmadım, +4 lvl mobları bile rahat kesiyorum.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 green skinler olarak her pvpyi kaybediyoruz(lvl 5im eheh) bi kere kazanamadım daha 5 kere falan girdim.
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 o birazda grupların durumuna bakar. bazıları premade gibi giriyor hep aynı adamlarla karşılaşıyorsun, yada sizin gruptakiler rank 5-8 aralığında iken karşıda rank 11 adamlar oluyor o da farkettiriyor yani. sonra karışım da önemli, karşıda diğer ırklardan da oyuncular oluyor extra avantajlar sağlıyor. bi de oynamayı bilmeyen adamlar çıkıyor piyasaya mesela dps yapmaya çalışan healerlar, tek başına battal gazi modunda 5 kişinin üstüne koşturan melee dps ler gibi.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 elesso said: green skinler olarak her pvpyi kaybediyoruz(lvl 5im eheh) bi kere kazanamadım daha 5 kere falan girdim. ehehe level 5ken devamlı girip takımın ortalamasını aşağıya çektiğin için bence :P
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ben, witch hunterlara bayılıyorum. Adam melee dps ama uzaktan tabancayla ateş ediyor :D. Range mesafesinde işi neyse :P
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 butun meleelerde bıcak atma bvalta atma falan var, onlarada tabanca vermişler. kozmetik yanı.
Öne çıkan mesajlar