SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 üni. olmasaydı başlardım bende.. : /
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 High elf archmage açtım healer bazlı takılıyorum =p pvp de iyi biçiyorlar ama beni unuturlarsa healladığım adamlar bayağı dayanıyor, sırf ben healladım diye 2 kere kazandık diğerleri tenezzül etmediğinden.
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sorc sux niye oynuyorum hala sorc bende anlamadım asdas
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Spiegel said: khaine oynuyorum level 10 un ama doru duzgun snare level 9 da bisi geldi ama daha pvp de denemedim, yani yavaslatma sorunu var gibi geldi bir de zealot gibi kosarken heal spamliyamiyor khaine sanirim, yani 1 second cast time var durmak lazim o biraz kotu olmus, ilerki levellarda acaip kosarken atilan instant heal veren buyusu var midir acaba? gerçi bende 11 oldum anca ama, snare baya bi ise yariyo. Ama spammable diil cunku once adama Cripple debuff vermen lazim.Yoksa sadece +damage özelliğinden yararlanıyosun, snare etmiyo. Önce Lacerate sonra Flay atarsan baya işe yarıyo pvp de. DoK için T1 izlenimim şudur; god mode.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 en çok hangi classlardan görüyosunuz etrafta.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 darkelfde witchelf ve sorc, chaosda chosen ve marauder cok. Shaman gırla. order biraz daha dengeli gibi, archamage az bitek
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Koşarken shamana takılıyorum, o yüzden zıplayıp geçmek gerekiyor bazen :)
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Cuce said: darkelfde witchelf ve sorc, chaosda chosen ve marauder cok. Shaman gırla. order biraz daha dengeli gibi, archamage az bitek Evet archmage az çünkü biraz destek istiyor archmage sanırım... dps i biraz yetersiz gibi geldi bana OB de denerken.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 archmage shamanın mirror'ı, hiç farkı yok. Shaman tonla, archmage az.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Cuce said: archmage shamanın mirror'ı, hiç farkı yok. Shaman tonla, archmage az. Warriorpriest varken, Runepriest varken Archmage açmak gereksiz zaten :p
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ramocan said: Koşarken shamana takılıyorum, o yüzden zıplayıp geçmek gerekiyor bazen :) ahahah, ama boyu degil islevi. kek: squigi patlatinca direk yenisi cikmasi gerekmiyo mu.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 marauderı çok sevmiştim de k8p dolu diye başka bir yerde order açacaktım. ancak elflerden genel olarak tiksindim, stealthlar da çok dayanıksız diye istemedim. cüce açtım onun da ironbreakerına bayıldım ama yanlışlıkla sildim. engineer açtım ama hem ortalık engineer kaynıyordu hem de sevemedim nedense. bunlar dışında şu da zevkli baya, aç iyi gelir diyebileceğiniz bir class var mı yoksa yeniden ironbreaker mı açayım, değer mi ? (6-7. rankteydi sanırım, ilk zone dan ayrılabileceği noktadaydı)
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ironbreaker baya guzel, özellikle blackorc rezaletinin yanında super geliyo
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sorc varmı şöyle rank 15 falan? doombolt atmaktan sıkıldım böyle bayık devam edecekse değiştireyim. rank 8'im şuan. dmg'ı çok iyi bi class sorc özellikle dark magic yüksekken cok saglam damage vuruyo, tek attıgım oluyo moblara. ama survivability koca bir sıfır.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 doombolttan daha az vuran ama aoe vuran 3.5sn caslit var, onun dısında, chaneling aoe si var, isntant dotları var, az debuff veren dotları var, sonra biraz daha dgm vuran bısıleri var sonra yine dmg veren bisileri var vesaire vesaiere
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Cuce said: Ironbreaker baya guzel, özellikle blackorc rezaletinin yanında super geliyo blackorc nie rezalet? gayet memnunum şu aralar daha rank14üm gerçi rvrde arkamda healer varsa saflari yarabiliorum
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mekaniği cok kötü, zaten pvp sırasında kullandığın skiller belli, bide üstüne sırasınıda öneden belirliyorsun iyice bayık bir oyun anlayışı oluyor. Ironbreaker oynasan anlarsına radaki farkı
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 boyu uzun, sakali kisa gelmistir sana, ondan begenmemissindir.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 valla bi Ironbraker oynayın, cok yavan kalıyo Blackorc onun yanında
nameless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 engineer, ironbreaker, white lion ve bright wizard'la rank 7'ye kadar oynadım. ranklarım ve oyunun atmosferine pek alışamadığımdan yüzeysel yorumlar yapıcağım: engineer'ı aynı tf2 engineer'ına benzettim ama tf2'deki kadar eğlenceli değil. ilk başlarda turret kurmak, bomba atmak eğlenceli geliyor ama bir süre sonra acaip baydı beni. white lion melee hunter gibi hızlı bir şekilde mobları indire indire ilerliyorsunuz ama eğlence yoksunluğuna sahip bir class. ironbreaker dayak yedikçe azan değişik bir tank olmuş. oynarken en eğlendiğim ikinci classtı. iki ironbreaker birbirini bufflayıp yardırmak güzel oldu arkadaşlarımla oynarken. bright wizard tam bir glass canon. osuruk gibi defence var ama sağlam vuruyor. combustion olayı gerçekten güzel. oynarken en çok eğlendiğim bu oldu.
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Marauderın dps olayını pek anlamış değilim lvl 16 oldum witch hunterlardan dayak yiyorum 1v1de kıl payıda olsa e tanklar zaten her turlu tokatlıyo bi tek caster kesmek icinmi light tank demisler bu toona anlamadım.SKill olaylarıda çok sarmadı beni her class aslında karsısındakinin bi çeşit kopyası sadece üç beş özelliğini ve adını değiştirmişler skillere baktım marauderle witch elfin çoğu skilli bile aynı keşke biraz daha uğraşıp skilleri değiştirselermiş Biraz daha devam edicem degisen bise yoksa witch elf oynayacam sanırım
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ironbreker oynadım 8 e kadar ama baydı melee. archmage açtım 11 oldum çok memnunum. dmg büyüsü attıkça point ekleniyor her pointte heal büyülerini %20 daha hızlı ve %5 efektif atıyosun. tam tersi şekildede heal büyüsü attıgın zaman dmg büyüleri için geçerli. ben healer olarak oynuyorum. ilk başta direct heali olmasada lvl 10 a dogru 300 healleyen bi tane gelio baya rahatlıo çok rahat ayakta tutuyosunuz herkesi. player geldiginde detount atıp %50 az dmg vurduruyosunuz. genelde sorun olmuyor ama witch elf geldiginde içinizden çıkıyor. edit:en fazla 5 point oluyor.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Sethlor said: Marauderın dps olayını pek anlamış değilim lvl 16 oldum witch hunterlardan dayak yiyorum 1v1de kıl payıda olsa e tanklar zaten her turlu tokatlıyo bi tek caster kesmek icinmi light tank demisler bu toona anlamadım.SKill olaylarıda çok sarmadı beni her class aslında karsısındakinin bi çeşit kopyası sadece üç beş özelliğini ve adını değiştirmişler skillere baktım marauderle witch elfin çoğu skilli bile aynı keşke biraz daha uğraşıp skilleri değiştirselermiş Biraz daha devam edicem degisen bise yoksa witch elf oynayacam sanırım marauderlar için ileriki ranklarda tankları hayata küstüren birkaç yetenek var savagery alanında ilerlersen. block parry düşüren ve healing ile armoru da %75 azaltan yetenekler mesela.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 magus actım,ilk 10 lvl acıkcası hayal kırıklıgına ugramıstım ancak tüm petler acılıpta buyuler bir anlam kazanınca gercekten zevk vermeye basladı,özellikle pvp de cc olayı uber olmus,bayrakların yanına pet dıkıp uzaktan dotlamak manyak guzel bişi,wowdayken mage oynardım ve hp si cok yetersızdı bu oyunda ise magusun defansı ve hp si tam sevıyesınde olmus,ne hemen ölüyorsunuz nede battal gazı moduna alabılıyorsunuz
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Fly said: Sethlor said: Marauderın dps olayını pek anlamış değilim lvl 16 oldum witch hunterlardan dayak yiyorum 1v1de kıl payıda olsa e tanklar zaten her turlu tokatlıyo bi tek caster kesmek icinmi light tank demisler bu toona anlamadım.SKill olaylarıda çok sarmadı beni her class aslında karsısındakinin bi çeşit kopyası sadece üç beş özelliğini ve adını değiştirmişler skillere baktım marauderle witch elfin çoğu skilli bile aynı keşke biraz daha uğraşıp skilleri değiştirselermiş Biraz daha devam edicem degisen bise yoksa witch elf oynayacam sanırım marauderlar için ileriki ranklarda tankları hayata küstüren birkaç yetenek var savagery alanında ilerlersen. block parry düşüren ve healing ile armoru da %75 azaltan yetenekler mesela. 8peakste önüne gelen order healer açtığı için savagery gidip 'healı öyle atamazsın moruk' modunda gezecem. ahanda buraya yazıyorum healer ve tankları oyundan bezdirmezsem...
Öne çıkan mesajlar