Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terim'den Tamburacı'ya: "Ben senin bıyığını ..."

Theridone

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
telefon kayıtlarına dava acılırsa baktırabilir tamburacı.
dava açılmadan önce kayıtlar yasadışı yolla elde edilmiş olacağından geçersiz olur.
ha ne olur böyle kayıtlar varsa, fatih terim dava açıp tamburacıyı tazminata falan mahkum edebilir, ama toplum önünde büyük rezil olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih'i kesinlikle savunmak için yazmıyorum...Ama maçta arkadaşım tam yedek kulubesinin arkasındaydı ve o da Fatih Terim'den nefret etmesine rağmen bana aynen Belçika antrenörünün ortalığı karıştırdığını,durmadan fatih e el kol hareket yapıp dalga geçtiğini laf attığını söyledi..Ciddi olarak adam çıldırtmış oraya yakın oturanlar da çok sinirlenmişler..Ha tabiki adam bunu bilinçli yapıyor fatihte kendine hakim olacak ne olursa olsun mazereti yok ama ortada şikayet olacaksa belçika antrenörü de şikayet edilmeli....
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
valla ben de fatih terim'den beklerim boyle seyler ama bıyıgına, anasına avradına kufur falan beklemem. hele ki telefon acıp. egoist bi adam kendisi ama bunları yapmaz diye dusunuyorum.

sinirlenmişse yapabilir diye düşünüyorum. ama kayıtlar olmadan da terimi suçlamak yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

o agresif tavırlarını ilk defa görmedik kendisinin.. iş uefaya fifaya gittiği için özür diliyodur..

ayrıca ne kadar acı ki , genelde insanlar bu gibi olaylardan sonra en yakınlarıyla en çok güvendiği insanlarla , eşiyle dostuyla durum değerlendirmesi yapar , fatih hoca "menejeriyle" dertleşip bu kararı alıyor.

menejeri profesyonel işleriyle alakadar olan kişi , bu dilediği özür ve yaptığı konuşma da gayet profesyonelce yapılmış bir açıklama gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...