Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tanburacının amacı fatih terimin ondan özür dilemesi böylece fatih terimin karizması çizilmiş olacak. bu yüzden dava falan filan diyor, açacagını hiç sanmıyorum. özür dilemezse bile açmaz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hakettiğini bulmus tanburacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bıyıkları kıskanma sözkonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Terim şapkadan tavşan çıkartma çalışmalarına devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 toggie said: telefon kayıtlarına dava acılırsa baktırabilir tamburacı.dava açılmadan önce kayıtlar yasadışı yolla elde edilmiş olacağından geçersiz olur. ha ne olur böyle kayıtlar varsa, fatih terim dava açıp tamburacıyı tazminata falan mahkum edebilir, ama toplum önünde büyük rezil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abi dava acılırsa bakılabilir dedim zaten :) dava acmak icin de mi bakmak gerekiyor kayıtlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 geçmişe dönük işlemez diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 valla adam yerine koyup aradıysa fatih terim kendini küçültmüş ama şunuda ekliycem o adamda bana çok itici geliyo adamın bütün futbol bilgisi 10 kelimeden ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hayir şimdi sen belçikalı antrenöre hayatımda böyle hakarete maruz kalmadım diye kendini savunuyosun sonra gidip bir başkasına ana bacı kayıyorsun. RTE moduna girmiş buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mulgear6 said: ayrıca sanırım izinsiz kayıtlar kanıt sayılmaz mahkemede bu doğru ama gsm şirketinden kayıt isteyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 iki üç güne çıkar kokusu.. Osman Tamburacı'yı sustururlar gibime geliyo bi şekil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fatihin suyu ısındı,o spor atmosferinede zerre uymayan bir adam. al sana maçta bozkurt işareti yapan fatih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 o "öküz" işaretiymiş apaçicim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Fatih'i kesinlikle savunmak için yazmıyorum...Ama maçta arkadaşım tam yedek kulubesinin arkasındaydı ve o da Fatih Terim'den nefret etmesine rağmen bana aynen Belçika antrenörünün ortalığı karıştırdığını,durmadan fatih e el kol hareket yapıp dalga geçtiğini laf attığını söyledi..Ciddi olarak adam çıldırtmış oraya yakın oturanlar da çok sinirlenmişler..Ha tabiki adam bunu bilinçli yapıyor fatihte kendine hakim olacak ne olursa olsun mazereti yok ama ortada şikayet olacaksa belçika antrenörü de şikayet edilmeli.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cidden saçmalamış fatih hoca orda o el kol hareketleri nedir orda lol ne agresif adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oh yeaahh rock'n roll manasında Fatih'in hareketi, bu suç unsuru yok orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 öküz işareti o belcikalı antrenör harbi kasınmıs dua etsin saldırı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fatih terim ülkücümü ya hasdfuhasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fatih terim kadar kendini bi bok sanan ezik bi adam gelmez sanırım bidaha dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 rock 4ever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 toggie said: valla ben de fatih terim'den beklerim boyle seyler ama bıyıgına, anasına avradına kufur falan beklemem. hele ki telefon acıp. egoist bi adam kendisi ama bunları yapmaz diye dusunuyorum. sinirlenmişse yapabilir diye düşünüyorum. ama kayıtlar olmadan da terimi suçlamak yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 adanalı amcamız maçtan önce döktürdü yine.. "ben geri atmam , o mevzuun gerisi var" diye demeç verdi canlı yayında. kişiselmiş sorunları , kurumsallaştırmaya gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hatta; "daha da ileri gittim, söylemedi mi?" "ne güzel işte meşhur ettim. kimse yazılarını falan okumuyordu, fena mı yapmışım" falan dedi. Ek olarak; "Belçika maçındaki agresif tavırlarım hatalıydı, maçtan sonra sakin kafayla düşününce ben de farkına vardım. Özür diliyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o agresif tavırlarını ilk defa görmedik kendisinin.. iş uefaya fifaya gittiği için özür diliyodur.. ayrıca ne kadar acı ki , genelde insanlar bu gibi olaylardan sonra en yakınlarıyla en çok güvendiği insanlarla , eşiyle dostuyla durum değerlendirmesi yapar , fatih hoca "menejeriyle" dertleşip bu kararı alıyor. menejeri profesyonel işleriyle alakadar olan kişi , bu dilediği özür ve yaptığı konuşma da gayet profesyonelce yapılmış bir açıklama gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Eksik söylemiş Tamburacı :D Daha ne kadar iler gitti acaba Terim merak ettim doğrusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar