Mino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://rapidshare.com/files/104159421/jiu-jitsu_teknikleri.pdf Abi yaptım kafamı kırdım tarzındaki postlardan mesuliyet kabul edilmeyecektir :P Ama bir arkadaşınızla çalışıp deneyebilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 "gangstervari tecavüzlere karşı müdafaa" ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ilk önce jiujitsu nin ne oldugunu öğretsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 balta saldırılarına karşı müdafa ork saldırısı ashugıadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oha lan süper bir paylaşım helal olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 download um bitsin bakıcam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 süpermiş ya konu başlıkları artık baltalardan korkmamıza gerek yok edit:ahah bide sarılmalara karşı müdafaa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sevdiyseniz ne mutlu. Başka sanatlarla ilgili kitap isteyen olursa asarım yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dovus sanatlarini Youtube'dan E-book lardan ogrenemezsiniz. Tecrubeli bir hoca nin sizin icin verecegi egitim, gecmis tecrubelerini paylasmasi, zihin egitimi, teknigi yaparken ki ufak detaylar, youtube ya da e-book dan ogrenilecek seyler degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Onu bütün patiler biliyordur zaten. Maksat ilgili sanat/disiplin ile meraklarını gidermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mino said: Onu bütün patiler biliyordur zaten. Maksat ilgili sanat/disiplin ile meraklarını gidermek. veee gangstervari tecavüzlere karşı kendini müdafaa etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahueauhea bu ne lan faşolara falanmı dağıtıyolarmış bunu zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 1973 basımı olduğuna göre mesajlar muhtemelen hafif sıkıştırılmıştır araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya word de açıyorum yazılar gözükmüyo karakterler bozuluyo kare falan çıkıyo ne yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 adobe acrobat la aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mino said: Onu bütün patiler biliyordur zaten. Maksat ilgili sanat/disiplin ile meraklarını gidermek. Bu amacla konumussa super o zaman :) Tam tersi amacla okuyacak arkadaslar cikacaktir aramizdan, uyarayim dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oturdum okudum bitirdim...evet yapcak bişiyim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Takıcan diski yükliyecen beyne bu kadar.. -I know jiu jitsu -Show me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bizim sokak için köpeklere karşı müdafayı öğrenmek lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 7thBreath said: bizim sokak için köpeklere karşı müdafayı öğrenmek lazım aslında okudum ben önce elinin alt kısmı yani sivri tarafı (böle hani kiremit kırdığın taraf) kum torbasına tahtaya duvara vura vura sertleştiriyosun akabinde köpek kolunu ısırdımı boştaki elinle lönk diye enseye vuruyosun. hayvanı öldürebilceğini bile yazmışlar en kötü ihtimal hayvanı yıkarsın demişler ama bilemicem artık hiç denemedim...böle bi duruma düşsem köpeğim huyuna giderim ne gerek var artislik yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ahaha ben bunun kitabını almıştım ya kabalcıda satıolardı.50 ykr mi neydi.yalnız kitap bayaa bi eski ondan anlatış tarzı bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi hepsi tamam da Boksöre karşı müdafa ne ya ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bunun aikido versiyonunu gördüm kipada gerçi o daha yeni birazda büyük on yetele almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Önsözü bitirdim şu anda baya baya gülüyorum ama hepsini bitiricem :D ''Şunu da belirtmek isteriz isteriz ki jiu-jitsu hiçbir vakit tecavüz kasdiyle tatbik edilmemektedir.'' -Tecavüzden kasıt kötüye kullanma mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gangstervari tecavüzlere karşı kendini müdafaa etmek sfdgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar