slickers Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 geçen içtim bi hindistan cevizli vişneli hoş tadı güzel olsada içsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Portakal+Elma+Fındık+Çikolata tavsiyemdir. 3 çeşidinden de test amaçlı olarak bolca içtim farklı gıdalarla birlikte. En güzeli bence Portakal+Elma+Fındık+Çikolata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 "...ve Cappy blenderı keşfetti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çikolatalısı güzeldi bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 heç beenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 herhangi bir tat gelmiyor gurmeden. ayrıca kalori bombası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Vişne-Hindistan cevizi üstüne tanımam. Garip olan dersane kantini dışında hiç bi yerde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 güzel ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Migroslarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 iğrenç biğr şey düşmanıma içiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Fazlasıyla yavan.. Bence olmamış, ya da gurmelerin ağız tadı b.k gibi, ikisinden biri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Tadı bu kadar saçma olan bişey görmedim abi.Tarifini şöyle veririm herhalde.Katı gibi siyah içiyorum ama ağzıma hindistan çevizi geliyor fakat ekşi ekşi.Bu kadar saçma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 slickers said: geçen içtim bi hindistan cevizli vişneli hoş tadı güzel olsada içsek evet içtim bende ve resmen o tadın altında ezildim mükemmel birşeydi cappynin gurmeleri efsane!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar