SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Evet bahçeşehir üniversitesini kazandım ama bölüme kaçıncı girdiğimi öğrenebileceğim biyer bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Marmara'da asiyorlardi kacinci girdigini IIBF ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bahçeşehir için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 okulu arayıp sor istiyorsan öğrenebilir miyim diye ama garip olabilir tabi. napcaksın kaçıncı girdiğini ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 merak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sen takma bunları patican ya sen gönüllerin birincisisin eheueheu :P (peki tamam sustum):)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 öğrenci numaranın son haneleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 birinci girdiğini düşünüyo arkadaş herhalde sınıfta kızlara artizlik yapcak. bırak arkadaşım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 öğrenci numarsının son 3 hanesi kocaeli üniversitesinde benim 038 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bizdede ögrenci numarasının son 2 hanesi diyorda bizde o kdr ögrenci var mı emin degilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 92 kişi girmiş 81 ben girmişim mesela ama birinci çıkıcam o ayrı bir alanın konusu tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kayıt işleri. bizim okulda kayıt sırasında sorana söyleniyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Sınıf içindeki sıralamada bulunduğun sıra oluyo genellikle. Öğrenmek için sınıf listesine bakmak en sağlıklı yöntem. Öğrenci numarası belli bi kurala göre verildiği için ordan da bulunabilir tabii. Atıyorum, mesela Kocaeli'de 090333033 gibi bi numara olsun. Numara formatı şöyle: [giriş senesi][bölümkodu][sıra] Giriş senesi 2009 Bölümünün kodu 0333 Sınıftaki sırası 033 yaa yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bizim bölüm koduda 333 ahh ah Ç( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kaçıncı kayıt olduğundur o , össden kaçıncı girdiğin değildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Prawler said: Marmara'da asiyorlardi kacinci girdigini IIBF ye. Asma işi sadece Marmarada var, diğer okullar ateşi buldu uzun zaman önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bizde de var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kojiroh said: Sınıf içindeki sıralamada bulunduğun sıra oluyo genellikle. Öğrenmek için sınıf listesine bakmak en sağlıklı yöntem. Öğrenci numarası belli bi kurala göre verildiği için ordan da bulunabilir tabii. Atıyorum, mesela Kocaeli'de 090333033 gibi bi numara olsun. Numara formatı şöyle: [giriş senesi][bölümkodu][sıra] Giriş senesi 2009 Bölümünün kodu 0333 Sınıftaki sırası 033 yaa yaa. yanlış..kocaelide (girişyılı)(fakültekodu)(bölümkodu)(girişsırası) yani 09-03-33-033 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Fly said: kaçıncı kayıt olduğundur o , össden kaçıncı girdiğin değildir bence. kimlikler kayıttan önce hazırlanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 özel okullarda durum farklı sanırım. son 2 hane giriş sırasını vermiyor, vermediğinden eminim. birisi burslu burssuz belli olmasın diye o şekilde yapılmıyor dedi mantıklı buldum ben de. o yüzden gidip okula sor direk:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: Fly said: kaçıncı kayıt olduğundur o , össden kaçıncı girdiğin değildir bence. kimlikler kayıttan önce hazırlanıo yoo gayet kayittan sonra aldim ben hatta kayitta hazirlik kimligi verdiler asil kimlik ben hazirligi atladigimdan 3 ay sonr acikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 okula göre de olabilir o zaman. bizimkinde böyle olamaz diye düşünmüştüm, (giriş yılı)(bölüm)(numara) formatında numarası var herkesin, 25 kişi olmamıza rağmen 90 la biten numarası olanlar var mesela, ek olarak benim numaram da pek mantıklı gelmiyor giriş sırama göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: Fly said: kaçıncı kayıt olduğundur o , össden kaçıncı girdiğin değildir bence. kimlikler kayıttan önce hazırlanıo he zaten kazanan herkes, kayıt olmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar