dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Dalga geçicem bununla.. evet.. şöle demiştim: http://forum.paticik.com/read.php?13,3528635,page=24#msg-3556278 dasaaa said: bunda cidden endişelenen, cidden korkan var mı merak ediyorum.. carlos roa aklıma geliyor her seferinde de varmış!!! okuyoruz http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9865899.asp?gid=229&sz=96099 said: Bazı anne ve babalar bugün özellikle anaokulu, ilköğretim birinci ve ikinci sınıfta öğrenim gören çocuklarını okularına göndermediler. Nedeni çok şaşırtıcı: Son yılların en büyük bilim projesi olarak gösterilen, "Yüzyılın Deneyi-Büyük Patlama"... Evet, bu patlamadan ve söylentilere göre olası sonuçlarından korkan hassas anne babalar İsviçre'de yerin 100 metre altında gerçekleştirilecek deneyde, "Ne olacaksa benim yanımda olsun" diyerek çocuklarını okula göndermediler. İşte o annelerden biri hurriyet.com.tr'ye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Özer, bunları söylerken; çocuğunu patlamadan korktuğu için 5.5 yaşındaki oğlu Can'ı yeni kayıt olduğu anaokuluna göndermeyen annelerden biri Candan İrgen, hurriyet.com.tr'ye konuştu. İşte o anne, işte onun söyledikleri: "HABERLERDEN KORKTUM, GÖNDERMEDİM" "Günlerdir gazete ve televizyonlardaki yayınlarda 'büyük patlama' ile ilgili haberleri dikkatle takip ettik. Uzmanların bir kısmı deney sonrasında önemli soruların cevaplarının bulunacağını söyledi. Ancak bazı uzmanlar da deneyin birtakım olumsuz sonuçlarının olabileceğini, deneyin birtakım şeyleri tetikleyebileceğini ve sonucunda deprem gibi doğal afetlerin olabileceğini kaydetti. Bu yorumlar da beni tedirgin etti. Bütün bu uzman yorumları, değerlendirmelerden açıkça korktum. 'Ya bu söylenenler gerçek olursa' dedim. Konuyu paylaştığımız bazı arkadaşlarla şöyle bir sonuca vardım: Eğer kötü bir şey olacaksa da oğlum benim yanımdayken olsun... Gözümün önünde olsun, yanımdan ayrılmasın... Hatırlarsınız, 17 Ağustos depreminden sonra da buna benzer söylentiler çıktı. Depremin yeniden tekrarlayabileceği konuşuldu. Bizim yaşadığımız korku, buna benzer. Bugün oğlumu okula göndermedim. Ancak hala tereddütteyim. Yarın ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü, bu Büyük Patlama deneyi devam ediyor." "YARIN GÖNDERİR MİYİM, BİLMİYORUM" İrgen, bugün okul müdürünü telefonla aradığını, oğlunu göndermemesinin nedenini ona anlattığını belirterek, "Müdür bana, 'Sizden başka çocuğunu okula göndermeyen yok. Yapmayın, bırakın evhamı çocuğunuzu okula gönderin' dedi. Ama ben yine de korkumu yenemiyorum" dedi. yaw bi de gazetelere konuşmuş.. yok böle bişi. bariz salaklık bu yahu... komedi işte bu allah aşkına yorumları da okuyun.. buradan korkanlar oldu mu onu da merak ediyorum
Jose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 korkan var mı bilemiorum da "lan bi saçmalık olsa şu deneyde de dünya çok farklı bi yer olsa, tüm teknoloji çökse, medeniyet yeniden şekillense" tadında fantazi kurmuş zilyon adam vardır. keşke olsa lan.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 o fantaağzi her zaman mevcut zati ^_^ millet deney için "allah korudu bişi olmadı" falan yazmış.. sinirli sinirli gülüyorum
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Gazeteye internete çıkıcam diye çocuğu eğitimden mahrum etmiş yazık...
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hiç şaşırmadım ya ne anneler var, bi gün göndermese ne olacak diip göndermez. çok büyük bi fedakarlık olmadığı için =) ama türkiyede gazeteye çıkar tabi bu
Jose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bi de, "bu deney devam edecek, yarın okula nasıl göndercem bilemiyorum" dio. ben bu tarz saçmalıkları bi tek kırmızı yüzlü, orta yaşlı, tombul amerikan anne babalar yapar sanıodum.
canola Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yanında durunca patlamadan etkilenmez. anne kucağı diye bişey var
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 anne kucağı = divine shield = immunity. (tu)
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ya kadınla dalga geçmeyin. Bende başta korkmamıştım ama bunu gördüm LathspeLL said: http://img253.imageshack.us/img253/7707/1069848c7161254f4dtz1.jpg bir de bunu okudum. Sparkcaster said: isvicrede su an yüksek yerlere kacıyomus halk O dakka itibariyle elimde levye bizim apartmanın çatısına çıktım :D Edit: Bu mesajıda çatıdan yolluyorum. Halen inmedim.
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 said: İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, hurriyet.com.tr'nin sorularını yanıtlarken, "Bu konuda bize gelmiş bir duyum yok. Anne babalar çocuklarını bugün okula göndermediyse kendi bilecekleri iş. Ancak, çocuklar okula gitmedikleri gün devamsız sayılır" dedi. Okullarda toplu bir devamsızlık olmadığını, olayın münferit olabileceğine dikkat çekti. bu ne ya, lol.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Çakma Gordonu görünce "lan!?!" demedim değil hani.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 robot adamlar aynı şeyleri sölüolar çünkü basına sürekli.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya ben şeyi anlamadım. Hürriyet'te yorumlardan bazılarında "Bundan yüzyıllar önce güneş tutulmasında da insanlar davul çalıp kötü ruhları kovuyorlardı. Komik." "Dün TVde de söylendiği gibi gittikçe bilimden uzaklaşan bir toplum olduk, çok yazık..." gibi birşeyler denilmiş. Bilimden uzak olup olmamakla bu olayın ne bağıntısı var ben çözemedim. Çözen biri varsa beri gelsin sevinirim. Karanlıkta korkan insanlar varsa o zaman da mı çıkıp "gittikçe bilimden uzaklaşan bir toplum olduk çok yazık" denilcek? ha bir de, dasaaa said: bunda cidden endişelenen, cidden korkan var mı merak ediyorum.. demişsin, ben cidden endişeleniyorum, cidden korkuyorum. projenin planını mı okudunuz? yapılan inşaatın sistemini önce size mi onaylattılar? binanın içini gezip gördünüz mü? yani nedir bu kadar güven, "birşey olmaz"cılık felan? "böyle böyle yapıcağız, bu da binanın projesi, buyrun okuyun" deseler doğru söylediklerinden nasıl emin olacaksınız? kocaman bir bina yapıyorlar, içinde "big bang teorisini deniyeceğiz" diyorlar. lise laboratuvarı değil ki kardeşim bu öyle "bilimden korkan masum köylü" tripleri atılıyor? ha, "bilimden zarar gelmez" uslubuna karşılık çernobil felaketini örnek göstermek istiyorum. bilerek gidip patlatmadılar çernobil'i. kaza ile oldu. Bunda da bu kadar büyük bir alet yaptıktan sonra kaza olmayacağı ne malum? Dediğim gibi lise laboratuvarı değil ki kardeşim bu...
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 o deilde korkup çocuğunu okula göndermemeye karar verdikten sonra,dur bunu bide Türkiye ile paylaşayım benım gibi başka salaklar varsa kendilerini yanlış hissetmesinler diye gazeteimi aramış !!!? salak ki ne salak !!!
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 canola said: yanında durunca patlamadan etkilenmez. neden gönderilmediğini anlamıyınca tabii komik gözüküyor. oysa orda çocuğu okula göndermemesinin nedeni "anne kucağı diye birşey var, yanında durunca patlamadan etkilenmez" gibi gerizekalıca birşey değil. nedeni, "ölüceksek en azından birlikte ölürüz" duygusudur. sevgi sahibi olmayanlar bilemez tabii bu duyguyu, gidip dalga geçilir "anne kucağı diye birşey var" diye...
zydar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ohaha resime bi 15 kişi kadar aynı anda koptuk =)
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 resme 15 kişi kadar bir sığınaktamı koptunuz ?
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yok yüksek bir yerlere çıkmışlardır onlar da benim gibi :D
Jos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 E tabi karadelik açılınca ana okullarını yutuyor da evlere dokunmuyor haliyle. Seçici geçirgen karadelik.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ossura hossura uyudum deney meney pek umrumda olmadan.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 amarikailar aya cikincada gokten tas yagicagini, ayin ortadan ikiye yarilip kiyametin gelicegini filan soyluyorlardi o tarihten bu tarihe pek bisey degismemis hatta ortaasyadan beri degisen birsey yok
Öne çıkan mesajlar