Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu iki versiyonu kıyaslayacak bir video veya site var mı bildiğiniz? PS2 ile PS3'ün farklarını çok merak ediyorum. Xbox 360 ile PS3 kıyaslamasını yapan bir site var, http://www.ibabuzz.com/videogames/2008/08/22/star-wars-force-unleashed-ps3-and-xbox-comparison/ Ama PS2 ve PS3 kıyaslamasını bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 PS2 ve PS3 arasındaki farkın kıyaslanamayacak kadar fazla olduğunu bildikleri için yapmıyorlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ps 3 >>>>>>>>>>> ps 2 btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi imdat... writerim bozuldu. hem de boyle bir gunde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 benimde bos dvdim kalmadi =/. getir 2 tane ben sana yaziyim azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Azmodai said: ps 3 >>>>>>>>>>> ps 2 btw. e öyledir tabii ki de, sorduğum ne tip farklar var. ps3'teki fizik motoru ps2'ye ne oranda aktarıldı, grafiklerde ne derece değişiklik var vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bone said: Azmodai said: ps 3 >>>>>>>>>>> ps 2 btw. e öyledir tabii ki de, sorduğum ne tip farklar var. ps3'teki fizik motoru ps2'ye ne oranda aktarıldı, grafiklerde ne derece değişiklik var vs... PS2 ile Wii versiyonu aynı idi sanırım görüntü olarak. Ayrıca galiba ps2 versiyonunda multiplayer var PS3-360 versiyonlarında multi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lan yanlış başlık :P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben dalga gecmistim orada. ps3 tabiyi ki daha iyi olacak heh. ayrica, comparision diye bir kelime yok Turkcede, karsilastirma daha iyi bir terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 e seni mi kıracağız, karşılaştırma diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar