Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Yakin bir akradasin ricasi ile bir anket koyuyorum buraya. Bahsettigim arkadas icin onemliymis, 2 dknizi alir. Anket tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cevapladım, acaba ne için böyle bir anket hazırlamış olacak ki arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Umarim yardimci olmusuzdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yaptım ben de, anketi hazırlayan arkadaş hangi bölüm ve okulda bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sonuçlarıda haber verme şansınız olursa sevinirim. Merak uyandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sorulara kim ne cevap vermiş bakmak mümkün. Excel dosyası olarak düzenliyor zaten site. http://www.my3q.com/view/viewSummary.phtml?questid=260773 Ama ben de merak ettim sonuçları. Daha doğrusu amaç nedir bu ankette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 İyi beğin jimnastiği oldu. Ne yazıkki kitaplar yanımda değil, biraz eksik oldu ama yinede eskileri hatırladık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben tek bir seriden gittim nerdeyse ama doldurdum sonuçta zevk benim zevkim deil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar