Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bugün babamın bir tanıdığı geldi tuncay özkanla birebir görüşüyormuş ve bizkaçkişiyiz hareketinin içinde yer alıyormuş.kasım gibi yeni bir parti kuruyoruz dedi bağımsız cumhuriyet partisi miymiş neymiş.baya bi isim saydı kemal alemdaroğlu dahil.hatta adamla baya tartıştık kemal alemdaroğlu hakkında en sonunda babam kaş göz yaptı sus artık diye.adama kemal alemdaroğlu yanlarında olursa zarar görceklerini sevilmediğini neler yaptığını falan anlattım ama kendisi kafasız olduğu için bana sen öyle düşünüyosun diye öyle olmuyor senin gibi düşünen kaç kişi var yok atatürkçüymüş vatanını seviyormuş bilmemne.osman pamukoğlunu sordum türk halkı askere oy vermezmiş "malesef". kanaltürk olayını anlattı tehdit etmişler 1 hafta sonra icrayla alcaz adam gibi sat demişler o da personelinin parasını ödemek için almış parayı satmış vs. soracağım şu ki,tuncay özkan hareketi siyasette ne kadar başarılı olabilir ?
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tuncayı filan bilmem de 100 200 sene öncesinin lider odaklı siyasetini sürdürmekte ısrar edersek bizden bibok olmaz
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 onun balonu sondu pek bısey cıkmaz kuracagı partıden mılletın oyunu boler paso kufur yer
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 böleceği kesin. çünkü ben vermeyi düşünüyorum açıkçası
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 CHP içinde siyaset yapabilseydi çok daha başarılı olurdu. Bu durumda oyları böleceği için benim aklımda soru işaretleri var doğrusu. 2002'de ki YTP olayı gibi olabilir diye düşünüyorum. Umarım olmaz severim kendisini.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 osman pamukoğlu varken kimse bunlara oy vermez artık
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 chpyle filan birleşip öyle girer zaten seçime. pamukoğlunun da azıcık aklı çalışıyosa o da yapar aynı şeyi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 chp şu an mecburiyetten dolayı oy verilen bir parti, fanatik kesim max %5 tir diyorum, geçen seçim chp ye verdim, bu seçimde gözümü kırpmadan osman paşaya veririm ölmez sağ kalırsak
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tuncay özkan iyi bi adam değil maalesef, o sebepten ilk anda destek toplayabilse bile uzun vadede bi numarası olmayacaktır.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 chp'yle birleşirse iktidar olur derim ben. bide gerçekten merak ediyorum. tuncay özkanı sevmeyenler neden sevmiyor? ekşisözlükte tuncay özkanla ilgili başlıkta sevilmemesinin altındaki nedenlere baktımda saçma sapan şeyler. merak edenler varsa o başlıkta sözedilen suçlamalara vs. bikaç cevap yazdım (çaylaklıktan bitürlü çıkamadığım için görünmüyor tabi ama buraya pasteliyorum) tuncay beyg üşenmedim 21 sayfalık entrylerin nerdeyse hepsini okudum ve bişeyler eklemek istiyorum. chp, tuncay özkan vs. iktidara muhalefet eden insanlar-kitleler için "bunlar akp'yi zayıflatacağına güçlendiriyor!" şeklinde bir saldırı yöntemi var. yahu arkadaşım, sen bu iktidara muhalefet etceksin güçlenecek etmiyince, susunca mı düşecek peki bu iktidar? bu nasıl bir mantık ben anlamıyorum geçen seçimde chp'ye oy veren bir kişi akp'ye muhalefet ettiğini görünce bidahaki seçimlerde akp'yemi dönücek? sesini çıkarmaz suç çıkarır suç ne yapsın bu insanlar sizin için size ne gerekiyorki kendilerini sevdirebilsinler onlar ne yaparsa yapsın siz beğenmeyeceksiniz zaten boşuna eleştirmeyin. fethullah gülen ile yaptığı röpörtajı gösterip "halkçı milliyetçi laik adam tuncay özkan fethullah'la efendim dedi şimdi de sövüyor" benzeri şeyler denilmekte. vay anasını diyorum. bunu nasıl silah olarak kullanabiliyorsunuz röportaj yaptığı kişi kim olursa olsun, ona nedemesini bekliyorsunuz "lan fethullah banabak röportaj teklif ettim diye havalara girme sadece sorularıma cevap ver" tarzında bi yaklaşım mı sergilemeli sizce? tuncay özkan bir gazeteci (idi) ve gazeteciliğin temel unsurlarından biri üsluptur. karşısındaki kişi abdullah öcalan dahi olsa üslubunu bozamaz çünkü o bir gazeteci. sizin için öyle demek kolay bir empati yapın bakalım kendinizi gazeteci yerine koyun ve fethullah gülen'le röportaj yapın. ne diye hitap ederdiniz ona? yazık çok yazık. geleyim asıl sinirlerimi bozan tuncay özkana saldırma yöntemine. kanaltürk'ün satılmasına ayrı tepkiler var, niye koza grubuna satıldığına da ayrı tepkiler var. birincisi, tuncay özkan'ında açıklamasını yaptığı gibi kanal satılmasaydı el konulcaktı, kapatılıcaktı kısacası sansürün kurbanı olacaktı. hükümetin kanala uyguladığı inanılmaz baskıyı hepimiz biliyoruz bunu inkar etmenin alemi yok. ayrıca 32. gün'de tuncay özkan'ın yanında oturan adını şu anda hatırlayamadığım arkadaşın dediğide bir söz var "mesela benim dergim kapatılma noktasına gelse, o dergiyi satacağıma yakarım." diyor. eğer tuncay özkan, kanalturku satmayıp "yaksaydı" tuncay özkan işte ozaman susturulmuş olurdu. birdaha anca seneler sonra falan belki görürdük kendisini. yeni bir kanal kurmak için çok yüklü miktarda paralar gerekiyor arkadaşlar. tuncay özkan kendi keyfi için satmadı bu kanalı, gördüğünüz gibi ondan elde edilen gelirle yeni kanal kurulucak ve duyduğum kadarıyla çalışanların ödenmeyen maaşlarıyla ilgilide birşeyler yapılcakmış bu parayla ama sadece öyle birşey duydum kesin bir bilgim yok. koza grubuna satılmasıysa sanki tuncay özkan "koza grubu gelsede şu kanalı satsam" diye bekliyordu da onun için onlara sattı. arkadaşlar, tam ters ideoloji diyoruz, akp diyoruz, akp bugün iktidar ve büyük bir güç biliyorsunuz, gerçekten tuncay özkan'ın kanaltürk'ü özellikle mi koza grubuna sattığını düşünüyorsunuz? sizce başka alıcılar vardı da, tuncay özkan mı akın ipek'i seçti? vardıysa da seçim şansı verilmiş midir sizce? hiç sanmıyorum. bir ufak bilgi daha, kanaltürk'ün çalışanlarına maaşlarını ödememesi sanki kanalın attığı bir kazıkmış gibi lanse edilmiş. çalışan arkadaşlarım var ve onlar kendi rızalarıyla çalışıyorlar, kimse zorla tutmuyor. bir de düzeltme yapayım , tuncay özkan anayasa mahkemesi başkanına "ibda-c'li" demedi. önündeki "aydınlık" dergisini göstererek, "derginin söylediğine göre" eklemesini yaptı. yani bizzat tuncay özkan'ın iddiası değildir bu. son olarakta, tuncay özkanı çok sinirli görenler, bağırıp çağırıyor diyenler için şunu söylemek istiyorum. tuncay özkan siyasete soyunmaktadır bu zaten çok uzun zamandır belliydi, ve siyaset yapmak, sempozyum düzenlemeye benzemez, siyasi liderlerin cengaver olması, atılgan olması, yırtıcı olması gerekir, bunu yapmayan-yapamayan insanlar (bkz: devlet bahçeli) asla başarılı olamamışlardır, ancak yinede oylar, bazı düşüncelerin arkasına sığınarak herşeye rağmen gelebilmektedir. (bkz: milliyetçilik) tuncay özkan içinde atatürkçülük, halkçılık gibi kavramların arkasına sığındığını söylemek ve atatürk üzerinden para kazanıyor demek* bilgisizliğin ve düz mantığın belirtisidir. bu ülkede islamı, dini satarak para kazanmak varken atatürk'ü, laikliği, halkçılığı satarak niye para kazanılsın? en azından amacı para kaldırmak olan biri için. tuncay özkanı eleştirenlerin çoğunun "ne zaman insanlar benimle aynı fikirde olsa hatalı olduğumu düşünürüm" (bkz: oscar wilde) sözünü hayata geçirip üstüne düşünmeyle bırakmayıp uygulamaya koyan insanlardan oluştuğunu iddia ediyorum. yani şöyleki, "ulan şimdi sol fikirli insanlar tuncay özkan'ı seviyo, eğer ben hem sol fikirli olup hemde tuncay özkanı sevmezsem, uff ne pirim yaparım haa karizmama su dökemez kimse" mantığıdır anlatmaya çalıştığım. bu tip insanlara dünyadaki her konuda rastlayabilirsiniz. tama iyi bir davul markasıdır ama "tama beginnerlar için bee" diyenler, "adobe premiere mi çok ezik program lan o movie maker bile daha iyidir" diyenler. bunlar yaşadığım örnekler, yaşamadığım ama yaşanılabilitesi olan örnekler vermeye kalksam neler neler çıkar. edit: yolla tuşuna bastıktan sonra farkettim ki "birşeyler" eklememişim baya bi kusmuşum, af buyurun.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bi de siyasetin tuncay özkana girmesi vardi
yicit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bu yeni haber değil geçen ay fatih altaylının programında açıkladı bunları..
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Xenocide said: chp'yle birleşirse iktidar olur derim ben. bide gerçekten merak ediyorum. tuncay özkanı sevmeyenler neden sevmiyor? ekşisözlükte tuncay özkanla ilgili başlıkta sevilmemesinin altındaki nedenlere baktımda saçma sapan şeyler. tuncay özkan'ın oluşumunda üst kademelerde yer almış pek çok insan tanıdım. çok hırslı biri olmasına rağmen kendini yontamamış, bazı şeylerden arındıramamış olması kendisi için büyük kayıp. adam kayırmaca yapıyor bol bol, hatta şehir kollarında bir yerlere gelmek isteyen kolaycı bayanlara kapıyı ardına kadar açıyor. bir çok ahlaksızlığı var maalesef.
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Lopeth said: bi de siyasetin tuncay özkana girmesi vardi epic.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fetullah gülenle röportaj yaptı diye fetullahçı denilmesine sadece gülüyorum. tuncay özkan gazetecilik yapsın, televizyonculuk yapsın. biz kaç kişiyiz ile sivil takılsın felan. ama siyasette çok sağlam olacağını pek sanmıyorum. gerçi osman pamukoğlu için de görüşüm öyle. bir parti altında çalışmaları güzel olur, ama liderlik konusunda başarılı olacaklarını sanmıyorum. baykal bile bu kadar eleştirilirken, adamların pek şansları yok açıkçası :)
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konusmaları, projeleri iyi güzel de, nedense o adama bir türlü güvenemedim. Güvenlecek bir insana da benzetemedim açıkçası. Oyumu ona vermeyi düşünmüyorum.
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Masakari said: onun balonu sondu pek bısey cıkmaz kuracagı partıden mılletın oyunu boler paso kufur yer Kararsızlar Yüzde 35 civarındayken oy bölüyor demek abesle iştigal. Ben Chp'ye oy atmıyordum,geçen seçimde oyum boşa gidiyor diye atıyim dedim,adamlar yüzde2lik oy artışını biz başarılıyız diye yorumladılar,hem zihniyet sabit,hem adamları sabit. O gün kendimce bir karar aldım,Chpye oy atmam. Nitekim şu,bu,herhangi yeni biride girmezse boş oy atıcam,eskiden olduğu gibi. Çevremde de görüyorum,anketlerde de görüyorum,Yüzde 35 Kararsız çok çok büyük bir rakam,böyle bir ortamda tabiki yeni partiler kurulmalı
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tuncay özkan laf ebesi bir adam lider karizması yok.Çok konuşuyor fazla konuşuyor güven vermiyor bazı insanlara.Ha ben kesinlikle yaptığı herşeye katılıyorum mitingleride süperdi ama bize daha iyisi gerekiyor bence.
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tuncay Özkan zaten Baykal'a gitmiş demiş hep beraber birlik olalım chp çatısı altında oylar bölünmesin siz de genel başkan kalın daha sonra kurultay yapılsın genel başkan seçilsin yeniden demiş.Baykal'ın cevap şu:chp nin kapısı herkese açıktır kemal bey de siz de gelebilirsiniz,üye olabilirsiniz herkesin genel başkan olma şansı vardır ama bu bir süre gerektirir 5 yıl olur 10 yıl olur ben birşey diyemem gelin üye olun chp ye başkanlığa kadar yükselin. adam süper ya.diyecek birşey bulamıyorum ben baykal'a :)
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bu akp nin at koşturmasının tek sorumlusu baykal allahın laik agnostik egoist kekosu.Bir antalyalı olarak bu herifi hiç sevmiyorum gerçi tokalaşmışlığımda var amma B)
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kişsel sebeblerden ve koltuk sevdası yüzünden siyaset yapanlar kazanmasın bu ülkeyi düşünen adam kendini belli eder sürekli başbakanı eleştrenlerden nefret eder oldum hiçbir zaman inanmıyorum bu ülkede cumhuriyet kaygısı olduğuna eğer olsaydı iktidar ve ordu bukadar uyum içinde çalışırmıydı perde arkasında yürütülen politik faliyetlerden sadece ordu ve iktidar haberdar geri kalanlar sadece eleştirmen bişeyleri biliyomuş gibi davranıyorlar hepimiz vatan millet sakaryacıyız cumhuriyetci laikiz unutulmamalı iyi eleştirmenlerden kötü oyuncular olur
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bagimsiz aday olup meclise girsin tuncay show izliyelim oylamalarda SIREFSIZLEEEEER AHLAKSIZLAAAAAAR NAMUSSUZ ADAMLAAAAAAAAAR! HAYSIYETSIZLEEEEEEER!
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 di mi tayyip show ananı al da git cok uzun sürdü gençlerin önünü açmak lazım
Öne çıkan mesajlar