Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Açıkcası benim düşüncem Warhammer kötü bir oyun değil patlamayacak elbette oynayanı olucak fakat hani niye herkez wow ile kıyas yapıp duruyor diyecek fakat sonuçta oyun piyasasının şuanda en büyük kısmı wow oynuyor aynı zamanda şunuda belirtmekte fayda war wow ile elbette birbirleri arasında fark war kıyaslanması yanlış olabilir fakat BENİM düşüncem olarak zaten oynayacağım oyunu 2 en fazla 3 sene daha oynayacağım 3 sene sonra 2-3 sene sonra " Diablo 3 " çıktıgında yemeden içmeden Battle.Net Hardcore olarak d3 oynamayı düşünüyorum WH şuanda çok buglu ve gerçekten baya bir geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum büyü animasyonlarının çok iyi oldugunu söyliyemicem oyunda ister istemez combat yavaşlığı war buda çok iyi değil fakat dedikleri gibi public questler vs gayet güzel eğlenceli fakat oyunda pve istiyorsanız istanceler vs kesinlikle aradıgınız yok oyun tamamen pvp amaçlı bir oyun bende wow artık sitemini kurmuş bir çok bug'undan arınmış pvpside pveside gerçekten çok sağlam ve eğlenceli bu yüzden dolayı 1-2 senemi buglar içinde tam oturmamış bir oyunda geçirmektense zaten wow yeni exp getiriyor gelecek exp ile oyun gene bir çok açıdan yenileniyor ve genişliyor ona dewam edip en azından mantığına alıştıgım ,düzenini bildiğim şekilde ilerlemeyi tercih ediyorum WH'den ümitliydim daha iyi birşeyler bekliyordum fakat beklediğimi alamadım End Gameleri göremedim fakat gördüklerim yetti açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oyunu oynamıyorum ama, az önce bitirdim şunu güzel oldu :) : mini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 pve si wowdan kötü grafikleri age of conandan ama geri kalan özellikleri hem aoc nin ilk 2 ayından hem de wowun ilk 4-5 ayından çok daha iyi yani şimdi tutup da burda oyunu diğer ikisiyle karşılaştırmak da komik birisi çıkalı 3 sene mi ne oldu diğeri 4-5 ay olcak bu oyun open betada wowun open betasını oynamamış veya oynamış ya da hatırlamayanlar için söylüyorum warhammer çok daha başarılı classlar arasında benim gördüğüm kadarıyla denge var ilerde ne olur bilmiyorum ama bu oyunun geleceği sağlam diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Classlar arasında denge var diyorsan birşey görememişin o zaman, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ucunbiri said: pve si wowdan kötü grafikleri age of conandan ama geri kalan özellikleri hem aoc nin ilk 2 ayından hem de wowun ilk 4-5 ayından çok daha iyi yani şimdi tutup da burda oyunu diğer ikisiyle karşılaştırmak da komik birisi çıkalı 3 sene mi ne oldu diğeri 4-5 ay olcak bu oyun open betada wowun open betasını oynamamış veya oynamış ya da hatırlamayanlar için söylüyorum warhammer çok daha başarılı classlar arasında benim gördüğüm kadarıyla denge var ilerde ne olur bilmiyorum ama bu oyunun geleceği sağlam diyebilirim bi oyunun fan'ı olmak böyle bir şey firmalar sanki size çalışıyor arkadaşlar olanı söylüyorum ve ben şuandan bahsediyorum. şuan için wow bundan iyi mi iyi ve bu gene bana göre ki hele yeni bir exp geliyor çok daha geniş kapsmlı ve oyunun en çok beklenen Arthas'ı keselim hedesi warken zor yani en azından benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Adam yorum yapmış, bir oyunun fanı olmak böyle bişey demişsin kendin wowu savunmuşsun arthas falan gelecek diye. WoW'a karşı WAR'u ya da tam tersini yapmayı bırakın. Daha doğrusu, WAR'ın WoW ile karşılaştırılması normal bişey, bırakın yapsın insanlar. WoW ne kadar alakasız bişey olsa da MMO'larda referans noktası oldu. Ama çıkıp da Warhammer'da bu yok WoW'da bu var bak gördün mü demek 11 yaşında çocuğun yapmayacağı şey, burada da yapmayın. Yapan oldu demiyorum, gelecekteki yorumlarınız için. Saçmalık dönmesin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Shakkil said: Classlar arasında denge var diyorsan birşey görememişin o zaman, kusura bakma. teketek pvp oyunu degil zaten bu, gruplar savasi oldugu icin 1e1 de balance farki illa ki olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Xaenin said: Adam yorum yapmış, bir oyunun fanı olmak böyle bişey demişsin kendin wowu savunmuşsun arthas falan gelecek diye. Anlamıyorum şu mantıksız çıkışlarınızı. o yorumu bir tek sen sallamissin sanirim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Pakize said: ucunbiri said: pve si wowdan kötü grafikleri age of conandan ama geri kalan özellikleri hem aoc nin ilk 2 ayından hem de wowun ilk 4-5 ayından çok daha iyi yani şimdi tutup da burda oyunu diğer ikisiyle karşılaştırmak da komik birisi çıkalı 3 sene mi ne oldu diğeri 4-5 ay olcak bu oyun open betada wowun open betasını oynamamış veya oynamış ya da hatırlamayanlar için söylüyorum warhammer çok daha başarılı classlar arasında benim gördüğüm kadarıyla denge var ilerde ne olur bilmiyorum ama bu oyunun geleceği sağlam diyebilirim bi oyunun fan'ı olmak böyle bir şey firmalar sanki size çalışıyor arkadaşlar olanı söylüyorum ve ben şuandan bahsediyorum. şuan için wow bundan iyi mi iyi ve bu gene bana göre ki hele yeni bir exp geliyor çok daha geniş kapsmlı ve oyunun en çok beklenen Arthas'ı keselim hedesi warken zor yani en azından benim için okudugunu anlayamayanlar da olmasa muhabbet dönmeyecek demek ki forumlarda. ne demişim ben 3 senedir oynanan bir oyunla open betası yeni başlamış bir oyunu karşılaştırmak son derece mantıksız daha açık olabildim umarım go home fanboy! classlar arasındaki dengeyle ilgili yorumuma sen birşey görmemişsin diyen arkadaş tier 4 te faction leader falan farmlıyo galiba anlamadım ? rvr de girdigin zaman classlar farklı özelliklerle donanmış olmasına rağmen engineer la squik harder aynı oranda etkili oluyo veya rune priestle shaman aynı oranda efektif heal atıyo demeye çalışmıştım. i love flamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 lineage 2 nin grafik motoruyla yapılmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ucunbiri said: classlar arasındaki dengeyle ilgili yorumuma sen birşey görmemişsin diyen arkadaş tier 4 te faction leader falan farmlıyo galiba anlamadım ? rvr de girdigin zaman classlar farklı özelliklerle donanmış olmasına rağmen engineer la squik harder aynı oranda etkili oluyo veya rune priestle shaman aynı oranda efektif heal atıyo demeye çalışmıştım. i love flamers Sen tier 4'tesin herhalde? 3 gündür açık olan open betada tier 4 görmek gibi bi mümkünatım yoktu, özür dilerim. Şu ana kadar gördüklerim çerçevesinde yorumda bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Grafikleri düzeltiyorlar Live öncesi bu arada. US Open Beta açıklamalarında söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hala open betaya girememiş biri olarak benim izlenimim oyun berbat şeklinde :) Şimdi bana kimse GOA oyunu yapmadı sadece EU ya bakıyo falan demesin. Bu oyunu oynucakların hepsi bu sorunlarla ugraşıcak buda oyunun bir parçası yani bu adamlar bu kötü servisi verdikçe bu oyun çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 1v1 denge bilmiyorum daha kendi becerimden emin değilim ama mesela bizim grupta swordmaster engineer witchhunter warrior priest rune priest arcmage bright wizard iron breaker var ve dengesiz olan herşey grup pvpsinde dengeleniyor dengelenmese bile grup çalışması kapatıyor daha betada oyun sakin dengelenir.bu taşı atmak zorundayım 4 sene oldu wow hala her patchde denge bulacağına bozuyor world of roguecraft world of huntercraft world of warlockcraft world of druidcraf hep bi herkesi cücükleyen class mevcut oyundaki herkes ezilmemek için onu kassın oyun zamanı uzasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Bogachan said: Hala open betaya girememiş biri olarak benim izlenimim oyun berbat şeklinde :) Şimdi bana kimse GOA oyunu yapmadı sadece EU ya bakıyo falan demesin. Bu oyunu oynucakların hepsi bu sorunlarla ugraşıcak buda oyunun bir parçası yani bu adamlar bu kötü servisi verdikçe bu oyun çekilmez. KEsinlikle oynama bence. Rezil bi oyun değmez parana puluna. Bizim millete böyle diyeceksinki oynasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 alla alla nıe ole bole dıonkı ıste o kendı yorumunu ve tercıhını koymus bana daha mantıklı gelenı bunu yapmayı ıstıyorum demıs. ne kıyaslıyon dıyecegıne, dekı... hımmm ılgınc ben dıgerlerıyle kıyasladıgımda tatmın edıcı buldum bence bug cıkısa gore kıyaslancaklara gore az klas dengesını begendım falan de ... bı konu kıtlendı bunuda mı kıtletecenız. tartısmayın kardesım kendı fıkrınızı yazın. elınıze sopa almıs gece bekcısı mısalı koseye gelene vurmakda ne demek oluyor. wow u oynayan 10 mılyon ınsan var wowu oynamayan 100lerce mılyon var. kalemsorluk ıstemıyoruz burada ıstedıgımız sadece oyunla ılgılı kısısel yorumunuz. bu taraftarlık mantalıtesı hıc bıtmıyor. sonucunda herkes kendı ıstedıgını oynıcak. bız oyunu merak edenlerde mutlaka bı sekılde deneyecegız. oynayanlar oynayacak oynamayanlar kurulu duzenlerıne donecek. ıtısıp kakısmaya gerek yok. asabıyetı yukseltmeyın. baslık net warhammer beta izlenimleri. yaz gec gıt, baskası gelsın yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 1-2 ay denemeye değer. Zaten AoC gibi nereye gittiği ilk ay sonunda az çok belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 simdi bende squig herderim ama ne diyim sanki dmg veremiorum greenskins vs dwarflar senaryosunda zaten genelde tank kaynıo yok ölmüolar arada 1 heal atmaları yetio sadece ben kacıom onlar kovalıo spam konusunda squig herderda pek yok açıkçası daha rank 7im ama kullandıgım 6 skill war. Bi gariplik war açıkçası ama çözemiorum sistemde pek ii degil yavaş actionda bazen neler oluo goremiorum. oyunun daha ii olacagından eminim ama zaman lazım işte daha betada zaten zaman herşeyin ilacı olacagını düşünüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Aynen bende PvP yapıyorum ama bilinçli değil öyle rastgelede değil ama ne biliyim bişiler eksik hissi veriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 acaba diorum suanda betada olduğu için insanlar oyunu ciddiyetle oynamıo ne bliim rvr lerde süper taktikler falan belki oda atmosferi etkilio olabilir bnim düşünce yani oyunda bi karmaşa war herkes amaçsıza koşturuo sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Absolut said: Aynen bende PvP yapıyorum ama bilinçli değil öyle rastgelede değil ama ne biliyim bişiler eksik hissi veriyor bana. Çünkü olay şu an "ilk gördüğün kırmızılıya sağ tıkla, dal" dan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Shakkil said: ucunbiri said: classlar arasındaki dengeyle ilgili yorumuma sen birşey görmemişsin diyen arkadaş tier 4 te faction leader falan farmlıyo galiba anlamadım ? rvr de girdigin zaman classlar farklı özelliklerle donanmış olmasına rağmen engineer la squik harder aynı oranda etkili oluyo veya rune priestle shaman aynı oranda efektif heal atıyo demeye çalışmıştım. i love flamers Sen tier 4'tesin herhalde? 3 gündür açık olan open betada tier 4 görmek gibi bi mümkünatım yoktu, özür dilerim. Şu ana kadar gördüklerim çerçevesinde yorumda bulundum. arkadaş sen değil misin bana bir şey görmemişsin diyen ben de diyorum ki sen herhalde tier 4 tesin ki çok şey gördün? allah allah ben mi anlatamıyorum sen okuduğunu mu anlamıyorsun hala bana sen mi tier 4 tesin şeklinde komik şeyler yazıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Hepimiz Tier4üz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Evet t4deyiz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar