ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Resimde bir tane sevdiğim adam yok, büyük başarı bence.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 biran için korktum lan party deki çıplak halimiz falandır diye. neyse bu da efsaneymiş.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi o görüntüler ortaya çıkarsa ben bırakıyorum zaten patiyi. 30 tane feyk adam sabahın 6'sında pati trollerken görünürsek o banın geri dönüşü yok. Ben yapmadım demeyin, hepiniz yaptınız eşşekler.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 İyi güzel, topic açmışsın, farketmişsin sevişenleri de, biraz geç kalmışsın. İnsanlar bunun üzerinde konuşmayı bitirdiğinde Clinton hala başkandı.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kitana said: biran için korktum lan party deki çıplak halimiz falandır diye. neyse bu da efsaneymiş. ahaha aynen
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kitana said: biran için korktum lan party deki çıplak halimiz falandır diye. neyse bu da efsaneymiş. Ulan ne kaotik gece oldu be. Tırstım ben de evek.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 polis bi bassa çok değişik olurdu. -napıosunuz lan burda? +abi allah belamızı versin oyun oynuyoruz!
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ahah iiymis ben bu fotoyu kaydetmemisim hemen aliim
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bu perdenin arkası kitanada banlenmış
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Spidee said: İyi güzel, topic açmışsın, farketmişsin sevişenleri de, biraz geç kalmışsın. İnsanlar bunun üzerinde konuşmayı bitirdiğinde Clinton hala başkandı. Ahuh =)
Öne çıkan mesajlar