Sorj Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Abi versene ya! süper reklam heueuhe o yuakrda dalgıçlar komedi ya bungie jumping yapıo sanki lol komedi ya bjbkfn süper ya ssüağfdfg süper[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 gördüğüm en gereksiz reklam.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 zaga'dan özenmisler..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Walla reklamı bilmem de ürünün kendisi nefis Her obura tavsiye ederim Gelsin sandviçler =)[signature][hline]Ghost of The Navigator [Bu mesaj AutolycuS tarafından 20 Nisan 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 bibierli peynir SÜPERRRR[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 reklam rezalet de ürün krem peynirin bilmemne katılmış versiyonu gibi bişey mi?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 reklam rezalet ötesi falan harbiden ürün, ürün desende bana göre çok rezil aslında reklam rezaletiyle ürünün rezaleti bir olunca yararlı bi reklam oluo kanısındayım ....[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: crepuscolo, 21 Nisan 2004 15:08 tarihinde demiş ki: reklam rezalet ötesi falan harbiden ürün, ürün desende bana göre çok rezil aslında reklam rezaletiyle ürünün rezaleti bir olunca yararlı bi reklam oluo kanısındayım .... Sana Katılıyorum..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 rezil reklam bencede, hele deniz manzaralı olanında arkadan Led Nes canavarı mı gibi birşey çıkıyor oha dedim.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Estel_Anorien, 20 Nisan 2004 17:31 tarihinde demiş ki: gördüğüm en gereksiz reklam. Kesinikle katılıyorum. NE seyretmesi eglenceli ne de sana ürünü aldıran bir yanı var. Hani reklam mı reklam, o kadar işte. Yemek olayına gelince de krem peynir bile değil bildigimiz margarine birazcık ot tadı domates tadı felan verip kaktırıyorlar. Mis gbi tereyag dururken ne işim olur Gırem Bonjuuğ ile. said: mexinth, 21 Nisan 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Led Nes canavarı Loch Ness olmasın? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ama tartışmayı bitiren cümleyi sarf etmek istiyorum.. YAŞASIN YEMEK YEMEEEK![signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar