yvz5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 http://tr.netlog.com/hark_rock sayfadaki videoyu izleyin sizde kaliteyi farkedeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yazk lan dalga gecmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi neye sataşacağımı bilemedim. kroniq datlu diye eleman var lan orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 son resimde gitar + çorap kombinasyonuna dikkat çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 benm de bole bi kaydım vardı 14 yasındayken,o aklıma geldi kızardım pc basında ueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 açmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 - tatliseker_14: bence de sesın cok guzel.bılıyo musun benım de gıtarım var.kursuna gıtmıstım.ama sımdı bıraktım.insallah tekrar baslıcam... Hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bu nasıl bir özgüven ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Alfheim said: - tatliseker_14: bence de sesın cok guzel.bılıyo musun benım de gıtarım var.kursuna gıtmıstım.ama sımdı bıraktım.insallah tekrar baslıcam... Hell yeah demin yoktu şimdi geldi gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 GRIL nedir abi neden yane butun kizlar GIRL deil GRIL yazmis yane kizin nicki GRILFRIND TUBA yane annetmiyorum ki girlfriend tugba nick hatta girlfriend tuba nicki dolu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 küfür yazmak istedi canım ilk kez. hani safkan trollemek istedim. öhm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 caddeler'de rüzgarın akorları da yanlış mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Adamın "benim hakkımda" bölümü efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben de hendrix oluyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tbh, Aşk durumu Çok şey yaşadım, kafamı dinliyorum Cinsiyet tercihi Karşı cins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nutella yerim said: yazk lan dalga gecmeyin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 24 satimide taksimde geciririm ( istiklal cedesinde ) of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eisenheim said: nutella yerim said: yazk lan dalga gecmeyin +1 hadi len.. ikinizede -1 24 saatim olayınıda 24 santim okudum ilk dedim hop bi saniye. allah bilir şu taksimde kaldırımlara oturup 24 saat akdeniz akşamları çalan ekiptendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Baterist Harunla grup kurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 2 akor ve kalas bi ses... nerden buluosunuz böyle adamları bilmem ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 baterist harun bunun yüzüne bile bakmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 "kilasık gitaristiyim ,rock,ve hard müzik bagımlısıyım cola ve bırayı cok severım ,24 satimide taksimde geciririm ( istiklal cedesinde )" birincisi "i" ye basabiliosun ulan kilasık ne lan? küfür gibi. ikincisi colayla kal "bıra"yı bırak allasen. üçüncüsü olum bu nasıl bi paragraf lan? hard müzik ne, cede ne, satim ne? hayır yaşla maşla alakası yok. marslılar adam yolladı, daha yeni yeni kavrıyor gönderilen casus hadiseyi. bu yani bunun açıklaması. ne lan bu? bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 istıklal cedesi ya nedir bu yazının ana fikri birde arkadas listesindeki kızlar hep aynı kız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 akorlarını isticem bu şarkının ahaha 3 akor var 3 ü de alakasız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bu netlog ne feci bişeymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar