Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Evet farzedelim ben bir hayvanım ve önce ice barrier açtım, sonra mana shield açtım bunu gören priestte al koçum benden dedi holy shield koydu üzerime. Bana damage gelince hangisi absorb eder? İlk atılan mı yoksa en az durationı olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 atılma sırasına göre olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Üstündeki buffın sırasına göre, yani en son atılan ilk olarak hasarı emer o bitince değiri başlar emmeye. Önce barier sonra mana shield açtın üstüne fire ward attın gelen fire damage önce fire ward tarafından karşılanır, sonra mana shiled sonra barrier karşılar hasarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Senin o kadar hayvan olduğunu göre bir priest atar mass hayvan çözücü hiç birşeyin kalmaz. ozaman sıralamaya göre hp absorb eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Lifo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 lifo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Last in First out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Eskiden böyle değildi. TBC çıkmadan önceki sistemde Priest Shield > Barrier > Mana Shield diye sıralanıyordu. Ward lar en önce olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mobi said: Last in First out düzgün hali şu sanırsam: Last In First Out :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Dworgian said: mobi said: Last in First out düzgün hali şu sanırsam: Last In First Out :D maliyet muhasebesi first in first out u var bunun bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mobi said: Last in First out epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mobi said: Last in First out destansı başarısızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dispel olayı da böyle mi işliyor? mesela unstable affliction yedim üstüne siphon life yedim üstüne corruption yedim dispel atarsam corruptionla siphon life mı gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ggşa göte giren şemsiye açılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 -Neiloth- said: dispel olayı da böyle mi işliyor? mesela unstable affliction yedim üstüne siphon life yedim üstüne corruption yedim dispel atarsam corruptionla siphon life mı gider? evet en son yediğin curse ilk sileceğin curse oluyor. Bu yüzden buffer classlar önemli buffların üzerine, underwater breathing vs. gibi gereksiz bufflar atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 mobi said: Last in First out[/quot artislik yapmaya gerek yok işte dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hozceri said: Dworgian said: mobi said: Last in First out düzgün hali şu sanırsam: Last In First Out :D maliyet muhasebesi first in first out u var bunun bide aynen FiFo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şşş çaktırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 deadwoll said: -Neiloth- said: dispel olayı da böyle mi işliyor? mesela unstable affliction yedim üstüne siphon life yedim üstüne corruption yedim dispel atarsam corruptionla siphon life mı gider? evet en son yediğin curse ilk sileceğin curse oluyor. Bu yüzden buffer classlar önemli buffların üzerine, underwater breathing vs. gibi gereksiz bufflar atıyorlar. Dispel Magic random calisiyor o nedenle uzerinizdeki debuff'lardan biri Unstable Affliction ise sans isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Random çalışan mass dispel, pala dispeli direk son atılandan geriye doğru sırayla siliyor. Hatta ben unstable'a kadar silip durduğumu, üstüne atılanları gene sildiğimi çok bilirim. Edit: priestin normal dispelide randommuş, heralde 2 tane sildiği için random yapmışlar. Pala gibi sırayla silmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Pala dispeli random, sırayla değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Geçen sene o kadar PvP yaptım hiç random olduğunu görmedim, dispel mekaniğinimi değiştirdilerki (ki bu yöndede bir patch note hatırlamıyorum ama tekradan bakarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben de pvp yaparken hiç random silmedim, hep sırayla sildim üstümdeki curseleri. Aynı şekilde UA'ya kadar silip bırakıyordum hep xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shippy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 önce power word shield sonra ice barrier sonra mana shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Pala sırayla siler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hozceri said: Dworgian said: mobi said: Last in First out düzgün hali şu sanırsam: Last In First Out :D maliyet muhasebesi first in first out u var bunun bide aynen FiFo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şşş çaktırma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 deadwoll said: -Neiloth- said: dispel olayı da böyle mi işliyor? mesela unstable affliction yedim üstüne siphon life yedim üstüne corruption yedim dispel atarsam corruptionla siphon life mı gider? evet en son yediğin curse ilk sileceğin curse oluyor. Bu yüzden buffer classlar önemli buffların üzerine, underwater breathing vs. gibi gereksiz bufflar atıyorlar. Dispel Magic random calisiyor o nedenle uzerinizdeki debuff'lardan biri Unstable Affliction ise sans isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Random çalışan mass dispel, pala dispeli direk son atılandan geriye doğru sırayla siliyor. Hatta ben unstable'a kadar silip durduğumu, üstüne atılanları gene sildiğimi çok bilirim. Edit: priestin normal dispelide randommuş, heralde 2 tane sildiği için random yapmışlar. Pala gibi sırayla silmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Pala dispeli random, sırayla değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Geçen sene o kadar PvP yaptım hiç random olduğunu görmedim, dispel mekaniğinimi değiştirdilerki (ki bu yöndede bir patch note hatırlamıyorum ama tekradan bakarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben de pvp yaparken hiç random silmedim, hep sırayla sildim üstümdeki curseleri. Aynı şekilde UA'ya kadar silip bırakıyordum hep xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 önce power word shield sonra ice barrier sonra mana shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Pala sırayla siler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar