Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farz edelim ki üzerimde tonla shield var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet farzedelim ben bir hayvanım ve önce ice barrier açtım, sonra mana shield açtım bunu gören priestte al koçum benden dedi holy shield koydu üzerime. Bana damage gelince hangisi absorb eder? İlk atılan mı yoksa en az durationı olan mı?
Mesaj tarihi:
Üstündeki buffın sırasına göre, yani en son atılan ilk olarak hasarı emer o bitince değiri başlar emmeye. Önce barier sonra mana shield açtın üstüne fire ward attın gelen fire damage önce fire ward tarafından karşılanır, sonra mana shiled sonra barrier karşılar hasarı.
Mesaj tarihi:
-Neiloth- said:
dispel olayı da böyle mi işliyor?
mesela unstable affliction yedim üstüne siphon life yedim üstüne corruption yedim dispel atarsam corruptionla siphon life mı gider?

evet en son yediğin curse ilk sileceğin curse oluyor.

Bu yüzden buffer classlar önemli buffların üzerine, underwater breathing vs. gibi gereksiz bufflar atıyorlar.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
-Neiloth- said:
dispel olayı da böyle mi işliyor?
mesela unstable affliction yedim üstüne siphon life yedim üstüne corruption yedim dispel atarsam corruptionla siphon life mı gider?

evet en son yediğin curse ilk sileceğin curse oluyor.

Bu yüzden buffer classlar önemli buffların üzerine, underwater breathing vs. gibi gereksiz bufflar atıyorlar.

Dispel Magic random calisiyor o nedenle uzerinizdeki debuff'lardan biri Unstable Affliction ise sans isi.
Mesaj tarihi:
Random çalışan mass dispel, pala dispeli direk son atılandan geriye doğru sırayla siliyor. Hatta ben unstable'a kadar silip durduğumu, üstüne atılanları gene sildiğimi çok bilirim.

Edit: priestin normal dispelide randommuş, heralde 2 tane sildiği için random yapmışlar. Pala gibi sırayla silmiyormuş.
  • Yeni Oluştur...