paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Sadece görsel koymak istedim, huzur verdi bakınca. said: İlk kez 2007 Detroit Otomobil Fuarı’nda konsept olarak sergilenen aracın üretim versiyonu 2008 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenmişti. Audi dünyanın en güçlü SUV’unu 2008 sonunda satışa sunacak. Aracın 6 litre hacmindeki V12 motoru 500 beygir gücünde ve 1750-3250 devir aralığında 1000 Nm tork üretiyor. Karma kullanımda ortalama 11.3 litre yakıt sarfiyatına sahip Q7 V12 TDI’nın 0-100 km/s hızlanması 5.5 saniye, maksimum hızı ise 250 km/s ile sınırlandırılmış. Çift turbo beslemeli motorun her iki turbosu da, yüksek denilebilecek 2.7 bar basınç üretiyor ve motorun sıkıştırma oranı 16.0:1. 6 litrelik motorun devasa torku ile sağlıklı şekilde çalışabilmesi için 6 vitesli tiptronic şanzıman yeniden tasarlanmış. quattro sistem, gücün %40’ını ön tekerleklere verirken %60’ını arka tekerleklere iletiyor. Sistem gücü gerektiğinde en iyi tutunmaya sahip aksa yönlendirebiliyor. Öncelikle alüminyum parçalar kullanılarak geliştirilen süspansiyon sistemi önde ve arkada çift salıncaklı. Elektronik olarak kontrol edilebilen havalı süspansiyon sistemi duruma göre alçalıp yükselebiliyor. Görsel olarak aracın ön farları, tampon ve panjuru diğer modellerden farklı. Standart 20 inç olan jantlar isteğe göre 21 inç olarak de seçilebiliyor. Aracın fiyatı henüz açıklanmadı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o iç mekanın kirlenmesi 5 dk alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Dış ortam havası ile ilk temasta işi biter diyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 beyaz iç güzel olmuş ama, keşke kirlenmeye karşı kaplama vs özel bir teflonlama falan gibi yöntemler olsa da concept te kalmasa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben de aynısını dicektim, bu arabayı ben kullansam 1 gunde leş gibi olurdu yazık arabaya =) o degilde kim naapcak v12 dizeli ya, 3.0tdi kime yetmiyor bunu anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Concept değil bildiğim kadarıyla, seri üretimde olacakmış bu iç tasarım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 seri üretim? muhaha audideki amcalar araba temizlik sirketlerinden komisyon mu alıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kimseyi bindirmem ki buna ben, ne kirlenmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nuwanda said: o degilde kim naapcak v12 dizeli ya, 3.0tdi kime yetmiyor bunu anlayamıyorum. Yolcu uçağı çekiyolar sonra işte o torkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Albino Q7 olmuş bu. para haberi sen mi yazdın ona göre araklayıp siteye koycam :p ama şimdi çok yorgunum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şu audi iç tasarımı ögrenemdi bi.ya çok güzel ya çok kötü :) ortasını bulamıoolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 alet sırf motor, içini beğenemedim. ama motorda motor. ps: bi e5 e çıksa ne iş yapar gibi söledim ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Selam, Ben de okudum ve irkildim. Sen başka bir gözle bakıyorsun anlaşılan :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ya az yakıyormuş bu, 6 litre motor var, 12 litre benzin yakıyor 100kmde. vay be. güzel hakaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 arabaya gel. hiç anlamam şu arabalardan ama, bu şey güzel görünüyor orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Yeni cayenne gelecek 1-2 seneye. gözünüz görmeyecek bu araçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Cayenne dizel motor koymamak konusunda burnunun dikine giderse kimsenin gözü görmez onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 koyacak koyacak :) merak etme sen. 4 silindir boxer motor bile üretmeye başlayabilir porsche bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Porsche geçen yıllarda hiçbir zaman dizel motor üretmeyeceğini açıklamıştı. Sonra biraz sulandırdı o sözü kıvırmaya çalıştı ama bakalım. Bu arada porsche.de'ye girip bakın ne komik fiyatlara satılıyor araçlar 86 bin YTL olan Cayman burada 186 bin YTL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 cayman 75 bin euro ya düşse koşarak alırım ama gereksiz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Yeni cayenne de dizel motor olacak açıkladılar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben 1-1,5 seneli caymanimi 85 bin euroya veriyordum Red said: cayman 75 bin euro ya düşse koşarak alırım ama gereksiz pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yıllık 12.697 YTL vergisi olan bir aracın yıkaması mı problem oldu. Evimin ordaki garaj ile her gün yıkaması koşulu ile günlük 10 kağıttan anlaşırım, yıllık 3.650 YTL eder ki verginin yanında kaynar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Cayman 75 bin Euro olsa sokakta gördüğümüz E92'lerin yerine herkes koşa koşa Cayman alırdı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Vodan said: Cayman 75 bin Euro olsa sokakta gördüğümüz E92'lerin yerine herkes koşa koşa Cayman alırdı heralde. 1. mevzu motorlu taşıtlar vergisi cayman 2700 cc 3200 ytl vergisi var Cayman s 3400 cc 5000 ytl 2. mevzu kasko bedelleri 3. mevzu 5bin km de bir balata degişimi ( matama bunun doğrusunu bilir) 4. mevzu tüketimden bahsetmiyorum bile Bunlardan ötürü porsche e92den fazla satamaz 75k euro ya eski carrera lar var fakat bunların albenileri e92lerden fazla ama rağbet az bu saydıgım mevzularda ötürü.. Hele Cayman s ler 2. elde komik paralara gidiyor. Neredeyse Cayman lar ile aynı paraya satılıyorlar. Bana cayman s verseler satıp cayman alırdım. 50 beygir için kasko bedel farkı ve motorlu taşıtlar vergi farkı hiiiç değmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar