BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mortis said: /t Mortis bi tanesin baba :D pati neferisin yani oyun cb den beri ailecenek takipcinisis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 byler bu talishman ı itemlere nasıl yerleştiriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 item uzerinde giyiliyken olmuyor, cantana tasıyıp shift + right click yapman gerekiyor... sonra tasıyıp takıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eywallah çok sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 birde crafting i çözemedim az çok bieln birşeyler yazabilri mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Gangren said: Farklı karakterler deneyin :p Şaman denemeyin sevmezsiniz eziik reziil çirkiiin bi sınıf şaman Lv 5 50% Shaman yaptım, ardından denediğim bütün classlar daha zevkliydi Shaman dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ooo kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Jaex said: Gangren said: Farklı karakterler deneyin :p Şaman denemeyin sevmezsiniz eziik reziil çirkiiin bi sınıf şaman Lv 5 50% Shaman yaptım, ardından denediğim bütün classlar daha zevkliydi Shaman dan. "%50 shaman"ı anlamadım eheh =), yarı shaman, yarı squig herder falan mı takıldın eheh... edit: yeni kafam bastı, lvl5'inde yarısını doldurdum demek istemis sanırım eheh, lvl5'ten ziyade shaman'la gruplandırınca benim beyin, sacmaladım sorry =)... ayrıca shaman FTW!!! hayatta vazgecmem ehueh, order olursak da warrior priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 5 buçuk level demek istemiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Melee dps grubuyla fena yardırdık arkadaşlar. 2 healer 1 tank 3melee dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tank kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 guilde çapulcu alıyorsanız benide alın asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Valandir dir tank ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 shaman sonradan açılıyor. Utility yetenekler 10dan sonra gelmeye başlıyor yavaş yavaş. Hoştur classıma laf ettirmem! :D Yalnız healer olmasına rağmen ciddi bir ayakta kalma sorunu var en azından şimdili çünkü big heal olayı yok gerçi morale abilityle bir adet büyük heal koymuşlar bir de çok çabuk pushback yiyen bir heal var cast etmeye bile değmez combatta. İlerde neler olacak görüciiiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 geldim black orc crayzturk :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nickin harikaymış xP oyunda valandire falan whisper at /t valandir ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Shaman denedim Marauder denedim Bu akşam Sorceress deniciiim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben tank ım dun guzel aktıvıteler yaptık daha kalabalık olursak cok daha baskın oluruz bırde bırbırımızden kopmamak lazım... Nıck: Alcolique bu arada... Onlıne oyun tecrubesı olarak sadece UO oynadıgımdan zorlanıyorum bazı durumlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Gangren said: Shaman denedim Marauder denedim Bu akşam Sorceress deniciiim :p bende squig denıcjemmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben chaos dan vazgecmem=).baska bırsey denemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 iyi iyi gruplasında grup halinde keselim sizi armakla yorulmayalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 beyler lvl aralığınız ne buarada :) ona göre akşam arka bahçede buluşup kozlarımızı paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 eN yuksek mortis heralde lvl 11 benım lvl 5 dunku sıralamaya gore 8-9-10 yogunluktaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hazır chaos ahali bulmuşken nedir bu tank hastalığı ya dün gece bir bg yaptık 2 shaman 1 black orc geri kalan marauder şaka gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar