Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Evet 6 kişi toplanıp. Patiwar adlı 1 haftalık Open Beta guildımızı, World's Edge Mountains Serverında Destruction tarafında kurduk. İsmi üzerinde fazla durmadık geçici olacak die. Oyuna girmeyi becerebilen arkadaşlar bana whisper atıp invite istesinler. Amaç beta sürecinde birbirimize yardımcı olmak =) bu da ilk beraber çekildiimiz fotomuz. Absoyu ortaya aldık hemen tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 "Cirkinler" yapsaydiniz guildin adini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 harikayız bariz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bi girebilsek oyuna hemen katilacam böyle hepinize yardım edicem siz bana ediceksiniz uçucaz yüksekler. ALLAH SENI KAHRETSIN GOA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tebrikler. umarım(z) bir an önce katılırız aranıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 asdasdasd imba olmuş valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aha ben order'ım ve witch hunterım walla oynaması çok zevkli veletle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Kapat onu, Sil onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 GELIYORUUUUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sifre ver sifre yatarken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hehe walla deneyelim dedim bakmışım ki 13/13 leveller :D Xaenin said: Kapat onu, Sil onu. ne açsam bilmiyorum ki desturuction dan orclar ekranı kaplıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 veririm miraulum da yatmıycam ki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bende geliyorum yanınıza yarın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Guilddeki herkese guild invite yetkisi verdim. O yüzden yarın falan oyuna girince ben yoksam bile bi searchden Patiwar die aratın guild olarak social menu den. Online kişilere mesaj atın onlar invite etsin sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sevdin pmmi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 birazdan geliyorum bende ama büyük olasılık order carpsırız artık bende özpatiwar kuruyorum diger tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ekmek'in petlere dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Nasıl Patiwar guild ine girebilceğimi bulamadım Social bölümündeki Guild ... tuşu aktif olmadığı için ve player arama bölümüde olmadığı için ( veya ben bulamadığım için sanmıyorum ama ) Patiwar guild üyelerine ulaşıp davet etmelerini sağlıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 /w Mortis /w Abso /w Eladox /w Valandir /w Gangren /w Grumgash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mortis said: Evet 6 kişi toplanıp. Patiwar adlı 1 haftalık Open Beta guildımızı, World's Edge Mountains Serverında Destruction tarafında kurduk. İsmi üzerinde fazla durmadık geçici olacak die. Oyuna girmeyi becerebilen arkadaşlar bana whisper atıp invite istesinler. Amaç beta sürecinde birbirimize yardımcı olmak =) bu da ilk beraber çekildiimiz fotomuz. Absoyu ortaya aldık hemen tabi! beyler kusura bakmayın benım baglantı & wifi tumden koptu sceneraiodan cıkınca dun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Beni yeme de yanımda yat valla. Hele yeni chestimle tam yemelik oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bende geliyorum. (ülen bu yaşta çocuk gibi sevindim ya helal olsun:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yaaaah ben de istiyorum :( kalkıp orange 2ye gidicem şimdi yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende o serverın order tarafındayım oynayan varsa pq falan yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 elbet gelicem -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar