Odinn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bugün 20 yaş dişimi çektirdim ve aklımda bi sorun oluştu. Ayı tırnağı gibi olan 20lik dişi çıkartması için erkek dişçinin son gücüyle dakkalarca asılması gerekti pense veya herne ise aletiyle. Çıtı pıtı dişçi bağyanlar bunu nasıl hallediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 afedersin kanırtıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dişçi kızları hiç sevmiyorum. insana hayatı zindan ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Diş çekimi güç işi değil,akıl işidir ;) basit makineler saolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende bı hevesle geldım fantazık bıseyler var dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Masakari said: bende bı hevesle geldım fantazık bıseyler var dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bayramdan sonra bende 2 tane cektiricem korkutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hemsıre bu ama ossun buda guzel eyw saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 benim de seneye çektirmem lazım, 2 senedir bunu korkuyla bekliyorum malesef geçmiş olsun bana dişçi bayan çok yokmuş gibi geliyo nedense. yanlış mı geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ailecek 20 yaş dişlerimiz çıkmadı paylaşmak istedim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aiko said: bayramdan sonra bende 2 tane cektiricem korkutmayın ahaha yanmışın sen, dişçide büyüyen bi kişi olarak diyebilirimki öl daha iyi, önce 3-5 tane iğne saplıcak damak dişeti flm kalmıcak sonra ona rağmen hisetcen dakikalarca acı, bide ukala biriyse taşak geçecek "ne biçim delikanlısın sen" diye, "gel lan otur şuraya gösterem delikanlıyı" da diyemeyeceksin çünkü pense onun elinde. ayrıcaaaa fantazik bişiler isteyen buraya baksın !!!!! fantazik bişiler bakmışken bi yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 pogodi said: ailecek 20 yaş dişlerimiz çıkmadı paylaşmak istedim saygılar benim annemle abimin yok 20 yaş dişi çok kıskanıyorum kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 smash said: pogodi said: ailecek 20 yaş dişlerimiz çıkmadı paylaşmak istedim saygılar benim annemle abimin yok 20 yaş dişi çok kıskanıyorum kendilerini Röntgenle teyit ettirmedikçe çok sevinmeyin derim, gömüğü daha tehlikeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dişçi kızların dengesi bozuk oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hakkat lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bugun Çapa ya gittim. Halamı götürdüm diş tedavisi için.Orada bekledim de biraz.Bütün dişçi kızlarımızın maşallahı var hele bi tanesi elinde ifon gezip gezip duruyordu. Ayrıca dişçi hanımlarımızın elleri çok hafif.Ben 6 tane kanal tedavisi yaptırdım bi 6 olsa yine yaptırırdım.Güzelliğe bakmaktan acı hisetmiyordum.Ta ki dışarı çıkıp hasta bakıcı amcaları görene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dişçi kızları seksi buluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sys64738 said: Aiko said: bayramdan sonra bende 2 tane cektiricem korkutmayın ahaha yanmışın sen, dişçide büyüyen bi kişi olarak diyebilirimki öl daha iyi, önce 3-5 tane iğne saplıcak damak dişeti flm kalmıcak sonra ona rağmen hisetcen dakikalarca acı, bide ukala biriyse taşak geçecek "ne biçim delikanlısın sen" diye, "gel lan otur şuraya gösterem delikanlıyı" da diyemeyeceksin çünkü pense onun elinde. ayrıcaaaa fantazik bişiler isteyen buraya baksın !!!!! fantazik bişiler bakmışken bi yardım edin tıkladıktan sonra bi an logout olacam has diye içime bir korku düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kızlara da hafif geliyo mudur acaba dişçi kızların elleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 işin kötü tarafı 20 yaş dişlerinde gömülü ise minik bir elektrikli testereyle diş etiki kesip sonra çekiyorlar. Eğer 20 yaş dişleri gözükmüyor, ağrıtmıyor diye seviniyorsanız pek sevinmeyin çünkü bu dişler diğer dişleri yamultuyor. Özellikle çekerlerken dişin kırılma sesini çok seveceksiniz. encoy biçıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet işte bana onu yapıcaklar çok korkunç gerçi hafif çıkar dedi dişçi o zaman çekeriz dedi işte 23 yaşında çıkar dedi korkuyorum 23 yaşında gelmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya korkmayın 20lik diş çektirmekten hep millet korkutuo zaten siz garibanları :) 2 ay önce 2 tane çektirdim, hiçbişi hissetmion sadece dişi yerinden sökerken biraz abanio o kadar, ağrısı sızısıda apranax + buz kompressi yaparsanız olmuyor, şişmiyor bile hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sys64738 said: Aiko said: bayramdan sonra bende 2 tane cektiricem korkutmayın ahaha yanmışın sen, dişçide büyüyen bi kişi olarak diyebilirimki öl daha iyi, önce 3-5 tane iğne saplıcak damak dişeti flm kalmıcak sonra ona rağmen hisetcen dakikalarca acı, bide ukala biriyse taşak geçecek "ne biçim delikanlısın sen" diye, "gel lan otur şuraya gösterem delikanlıyı" da diyemeyeceksin çünkü pense onun elinde. ayrıcaaaa fantazik bişiler isteyen buraya baksın !!!!! fantazik bişiler bakmışken bi yardım edin off süper moral oldu hakketten. işin kötüsü doktorum yengem.. zaten hep der eşşek kadar adam oldun hala korkuyosun şu ufacık aletlerden vs.galiba yazdıklarını tam anlamıyla yaşıyacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 discilik fakultesinde okuyan kiz arkimin en yakin arki war bolum full kiz azcik erkek modundaymis dogal olarak cok kiz disci war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kadın dişçiye ve şoföre hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar