Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Şimdi pati kapalı iken ne yaptım bunu hesap ettim:D Karakediyi örnek alaraktan yaptım tabi :) Şimdi ilk olarak herkez bilirki aslanlar günün 22 saati uyur Ev kedileride 20 saat diyelim uyukluyor günde Yani kediler için bir gün 4 saat Mesela karakedi site 24 saat içinde açılıcak dediğinde buradan anlayınki karakedi bu 24 saatin 20 saatini guzur guzur uyumuş 4 saatinde online kalmıştır(ki polyanalık yapıp uyanıkken site ile ilgilendiğini düşünüyoruz) Yani karakedinin siteyi düzeltmesi 24/4 olarakdan 6 gün sürücektir Çünki onun için gün 24 diil 4 saattir 24 saati doldurması için 6 gün geçmesi gerekir:) So... Karakedi: 3 gün içinde server açılıcaktır 72/6 olarak o serverin 12 gün içinde açılıcağını söyliyebiliriz:P Yada benim matematiğim rezildir siz bişiler ekliyin[signature][hline]haaaaaaaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 oluyoruz işte yavaşdan bak saçma geyiklerden saçma teorilere geçtim:)[signature][hline]haaaaaaaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Hmm mantıklı aslında[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Dorsia, 20 Nisan 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Chemical sen ne zaman adam olacaksin? +1 bu arada sen hala bana para vermedin che? hmm dur yoksa yoksa.. yoksa bir de para mi çaldin benden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 mantıklı işte ya nesi mantıksız gerçekleri ortaya koyuyo[signature][hline]haaaaaaaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Chemical olm sen bi dahisin!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ilginç bir bakış açısı :][signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ühü yaaa[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Chemical harcaniosun buralarda vallaha : ))))[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 acı gerçekler matematikle ifade edilebilir diyorum ama mat sux diyorum ayrıca[signature][hline]haaaaaaaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Kime inanacağımı şaşırdım , birisi açıklık getirsin .[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Düşünsenize ülke gelecekte Chemicalın eline düşüyor..... ....Yok yok düşünmeyin aman.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 siz böyle negatif gaz vere vere adamı einstein yapacaksınız.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 eüheü:) valla olabilitesi var(bak babacum abinin sözünüde alıştırdınız bana)[signature][hline]haaaaaaaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 abi? babacum? babacum abi? muahahaha dayi, abi.. adamda ne ararsan var.. biz de amca diyek bari..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Size babacum diyebilir miyum?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ahah Chemy Bu geyiği Benim MIRCde sana Paticik ne zaman açılacak LAng? diye sormam dan yola çıkarak verdiğin cevab sanırım. Buna benzer bişiler saçmalamıştın gecenin bi vakti :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 eeüheü sanırım o:D[signature][hline]haaaaaaaaaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 kedi için gün 4 saat değil bir kere, benim kedimden örnek vereyim: sabah 7 de kalk öğlen 11 gibi uyu 3 gibi uyan akşam 9-10 gibi uyu yeniden. yani yaklaşık bir günde 10 saat uyanık bir kedi :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Nisan 2004 23:14 tarihinde demiş ki: dayi, abi.. adamda ne ararsan var.. biz de amca diyek bari.. diyen vaaar her ne hikmetyse arkadaşımın kardeşi (5) beni ne zaman sakallı görse "ildeniz amcaaa" diye koşuyor ehehe özlemişim keratayı ya bir ara gidip göriim onu[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar