smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 çok istiyosunuz açtım başlık. ama ben bütün erkekler dengesiz demicek kadar akıllıyım çok şükür. (nutellaya da lafım yok bu arada, o sinirlenmiş sarhoşmuş yazmış, lafım diğer bütün genelleme yapanlara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 +18 lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 erkeklere dengesiz diyen bi kadın tamamen dengesizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ağırlığın aşağı öne doğru çekmesi ile alakalıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben erkek olarak bunyede dengesizlik barındırıyorum cogu erkek gibi,gocunmuyorum evet dengesiziz,acıklıga kavusturalım bunu neden dengesiziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sevişmek sevişmek sevişmek http://www.sinematurk.com/images/kisi/9242.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dasaaa said: ağırlığın aşağı öne doğru çekmesi ile alakalıdır.. Hahahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 otobüs bileti almaya gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 erkeklerin denge merkezi aşağıda maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kadınlarınki de çok yukarıdadır belki? birbirlerini ancak dengeliyorlar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hiç laf etmekle alakası olmayan ve binlerce açıklama yapılmış olmasına rağmen bir sözü atılmış laf olarak algılayıp misilleme için konu açıp bi de üstüne çelik ayna yapmak falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 maalesef!? iyi olan tarafımız bu ki zate. o aşağıdaki ağırlık merkezi üzerinde gelişmiş bir uygarlık kurduk, medeniyeti şaha kaldırdık biz! haritaları şekillendirdik, bozduk ve yeniden şekillendirdik. yeryüzünün şeklini değiştirdik.. neyse ki ağırlık merkezimiz biraz kayık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aklıma Truva filminden çıkarken arkada koltuktaki adamın yaptığı yorum geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ne demişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 senın dedıklerını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 doğru demiş sanırım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bayan ıcın cıkıyo savas sanırım .rewendor adına konustum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 özellikle abazor cinsi cok tehlikeli rage olunca kimse alamaz agrosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 smash said: çok istiyosunuz açtım başlık. yanlış anlamışsın sen. Çok istemedik. Kaldı ki sırf inatlaşmak için açılmış bi başlık olduğuna inanıyorum. Kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar