Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayan cinsindeki dengesizlik sorunsalı

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

nutella yerim said:
cerebralis said:
erkek kişi ''hadi oğlum amcalara pipini göster'' dönemini geçip belli bi yaşa ulaşınca(bu yaş bazen 17 bile oluo ama işte burda 22-23 falan) yani hormonları karşı cinsle münasebeti şart koşmaya başladığında,sosyalliğini karşı cinse yöneltiyo...
kimizi insan ilişkileriyle doğru orantılı olarak başarılı olurken kimisi de hayalkırıklığına uğruyo..
daha sonrasında beraber vakit geçirdiği dişi insanoğlunun sayısı 2-3 olsa bile haklarında genel yargılara varmayı meziyet sanıyolar..sanki dünya üzerindeki bütün kadınları tanımış etmiş hepsini bi ankete sokmuş,hepsiyle bi gece geçirmiş,hepsiyle kavga etmiş gibi yakınmaya başlıyo..
o hep pipisini gösteren olduğu için kendinde hata olabiliceğini,acaba sorun bendemi diye aklından bile geçirmiyo..
sonra da işte köküne kibrit suyu..
böyle seksist başlıklarla gelmeyin rica edicem..dünya üzerinde ne kadar insan yaşıyosa hepsinin farklı bi karakteri var..
hade bakalım

celeb iyi hoş yazmıssın,yazdıgın her satıra her onermeye bi cevap yazıcaktım ama cok ayrı bi tartısmaya gidicek useniyorum o yuzden tek dicegim ben kimseye pipimi gostermedim,kadınlar hakkında genelleme yapmak icinde dunya uzerındeki tum kadınlarla bi gece gecirmek gerekmiyo,aslanın sindirim sistemini incelemek icin 1000 tane aslan kesersin bakarsın 1000inde de aynıysa dunya uzerındekı tum aslanları kesmeye gerek yok anlatabıldm mı

anlatabildin ama olmadı,aslanın sindirim sistemiyle insan psikolojisini bir tutabiliyosan zaten sana bi robot yapıp verelim??pipini göstermekle kastım da tamamen erkek çocuğa olan toplumsal yaklaşımın bi simgesiydi...yani bu başlığı tanıdığım bütün kadınalrmı dengesiz olur şeklinde açsaydın anlardım belki..amacım bööle feminist bi yaklaşım se rgilemek diil ki ben de dengesiz biçok bayan tanıorm ..ama genelleme yapmıorm
budur durum
hörmetler
Sosyal ağlarda paylaş

@kenzap yok yanlış anlamışsın ben forumda ayar vermem. statünün olmaması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil doğrudur. ama sen 90% lık olduğunu düşündüğün büyük bir kesimi genelleyip, yok efendim işte bu kızların çoğu dışarı çıkamıyor babalarının ayağını yıkıyor hakları yok bilmem ne diye konuşamazsın.
yani ben burda kızların dengesizliğinden falan bahsetmiyorum anltabiliyorumdur inşallah. sen kimsin ki böyle tespitlerle geliyorsun da demek istemiyorum :)
ama senin bir kızın babasına çay getirmesi gerektiğinden statüsü yüzünden dengesizlik yapıyora getirmen için arada daha çok bağlantı yapman gerekiyor. zaten burada biraz da sosyolojiyle psikolojiyi karıştırmışsın iyice cılkı çıkmış.
neyse yani statü ile ilgili bir tespit yapacaksan da daha terbiyeli bir şekilde yapabilirsin.
yoksa çıkıp klasik türk ailesinin gidişatıyla ilgili konuşmayı hepimiz yaparız.
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:
nutella yerim said:
cerebralis said:
erkek kişi ''hadi oğlum amcalara pipini göster'' dönemini geçip belli bi yaşa ulaşınca(bu yaş bazen 17 bile oluo ama işte burda 22-23 falan) yani hormonları karşı cinsle münasebeti şart koşmaya başladığında,sosyalliğini karşı cinse yöneltiyo...
kimizi insan ilişkileriyle doğru orantılı olarak başarılı olurken kimisi de hayalkırıklığına uğruyo..
daha sonrasında beraber vakit geçirdiği dişi insanoğlunun sayısı 2-3 olsa bile haklarında genel yargılara varmayı meziyet sanıyolar..sanki dünya üzerindeki bütün kadınları tanımış etmiş hepsini bi ankete sokmuş,hepsiyle bi gece geçirmiş,hepsiyle kavga etmiş gibi yakınmaya başlıyo..
o hep pipisini gösteren olduğu için kendinde hata olabiliceğini,acaba sorun bendemi diye aklından bile geçirmiyo..
sonra da işte köküne kibrit suyu..
böyle seksist başlıklarla gelmeyin rica edicem..dünya üzerinde ne kadar insan yaşıyosa hepsinin farklı bi karakteri var..
hade bakalım

celeb iyi hoş yazmıssın,yazdıgın her satıra her onermeye bi cevap yazıcaktım ama cok ayrı bi tartısmaya gidicek useniyorum o yuzden tek dicegim ben kimseye pipimi gostermedim,kadınlar hakkında genelleme yapmak icinde dunya uzerındeki tum kadınlarla bi gece gecirmek gerekmiyo,aslanın sindirim sistemini incelemek icin 1000 tane aslan kesersin bakarsın 1000inde de aynıysa dunya uzerındekı tum aslanları kesmeye gerek yok anlatabıldm mı

anlatabildin ama olmadı,aslanın sindirim sistemiyle insan psikolojisini bir tutabiliyosan zaten sana bi robot yapıp verelim??pipini göstermekle kastım da tamamen erkek çocuğa olan toplumsal yaklaşımın bi simgesiydi...yani bu başlığı tanıdığım bütün kadınalrmı dengesiz olur şeklinde açsaydın anlardım belki..amacım bööle feminist bi yaklaşım se rgilemek diil ki ben de dengesiz biçok bayan tanıorm ..ama genelleme yapmıorm
budur durum
hörmetler

başlık konusunda haklısın biraz rencide edici olmus

aslanın sinidirim sistemini de psikolojiyi de incelemek bilimin işidir ve bilimde tez antitez hipotez hep olur,dal ne olursa olsun
Sosyal ağlarda paylaş

kadinlari tartisirken erkeklerden elbete bahsetmek durumundayim, cunku malumunuz biri digerinin sebebi olmus durumda.

bakin arkadaslar
olayi kavrayamayanlar icin soyluyorum,
konu biraz dagildi evet.
dengesiz insanlar dediginizde, herkes gelir burda gorusunu yazar
tartisirsin, "temellerine bile inersin"
ama sen gelip bayan cinsi (o ne demekse be lol) diye baslik acarsan, benim wall of textlerimi siralamama da laf edemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana sorarsanız kadınlar erkeklerden daha duygusal falan değil, dengesizliklerini buraya bağlamaları tamamen bahane. Kadınlar çok daha sığ oluyor genelde benim gördüğüm, en basitinden sevgilisinden ayrılan kız başka biriyle çok daha kolay birlikte olup unutuyorken erkek kısmısı aylarca kendini içkiye verebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kenzap said:
Jos said:
Kadınlar tartışılırken erkeklerden bahsedilmemesini garipsemek, Fenerbahçe tartışılırken Galatasaray 'ın konu dışında bırakılması gibi olmuş.

Fenerbahçenin bütçe sorununu tartışırken Galatasaraydan neden bahsedelim ?

Çünkü "dengesiz" dediğin zaman, bir kontrol grubu olmalı, ona göre "dengesiz" diyebilmelisin.

senin konuyu açarken "Dengeli" olarak gördüğün kontrol grubun, mensubu olduğun erkek cinsi, böyle bir tartışmada da erkek grubunu konunun dışında bırakmaya çalışmak gayet absürd.
Sosyal ağlarda paylaş

aslanın sinidirim sistemini de psikolojiyi de incelemek bilimin işidir ve bilimde tez antitez hipotez hep olur,dal ne olursa olsun

:Dya çok uzattım biliorm ama yahu aslanın sindirim sistemi tektir demi miidesi kafasında bi aslan türüne rastlanmamıştır heralde,ama psikoloki herkeste farklılık gösterir..yani saçmalamaya başlıcam anlatıyım derken
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:
bayanların dengesizliği diye açılan konu başlığı kesinlikle erkekler dengelidir yargısı içermez. savunmaya da bu kadar geçmeden ve insanları suçlamadan oturup düşünmek lazım.

Savunmaya geçen sizsiniz abicim, karşılaştırma yapılınca "Onun konusu burası değil, açarsınız bi konu orda tartışırız" diyen sizsiniz zira.
Sosyal ağlarda paylaş

kenzap said:
Yüzdelik kısmı çay getirip çay götüren kısmın dengesiz olma durumuna göre yazıldığı açıkca ortadadır.

ha bir de 90% gibi yüksek bir yüzde verip sonra da genelleme yapıyorsun dendiğinde biz yüzdeler üzerinden konuşuyoruz demen gerçekten komik :)
nerden buldun acaba bu istatistikleri paylaşırsan çok sevinirim.
sağlam kaynağın varsa saygı da duyarız.
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:

:Dya çok uzattım biliorm ama yahu aslanın sindirim sistemi tektir demi miidesi kafasında bi aslan türüne rastlanmamıştır heralde,ama psikoloki herkeste farklılık gösterir..yani saçmalamaya başlıcam anlatıyım derken

estafur. canımcım ben anladım seni de ben freudien bi yaklasımla cinsiyetler arası davranıs farkının belli temellere dayandıgını demek istedim şey ettim kem küm neyse öf tamam

psikoloji okuyan biri yok mu lan patide gelsin acıklasın böle böle kadın erkek die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...