bayanların dengesizliği diye açılan konu başlığı kesinlikle erkekler dengelidir yargısı içermez. savunmaya da bu kadar geçmeden ve insanları suçlamadan oturup düşünmek lazım.
Savunmaya geçen sizsiniz abicim, karşılaştırma yapılınca "Onun konusu burası değil, açarsınız bi konu orda tartışırız" diyen sizsiniz zira.
Diyoruz çünkü burası kadınların dengesizliği konusu. Açarsanız orda da konusuruz, bu bir savunma değil ki? Savunma ne demek onu da anlamadın sen bence :)
Yüzdelik kısmı çay getirip çay götüren kısmın dengesiz olma durumuna göre yazıldığı açıkca ortadadır.
ha bir de 90% gibi yüksek bir yüzde verip sonra da genelleme yapıyorsun dendiğinde biz yüzdeler üzerinden konuşuyoruz demen gerçekten komik :)
nerden buldun acaba bu istatistikleri paylaşırsan çok sevinirim.
sağlam kaynağın varsa saygı da duyarız.
aslanın sinidirim sistemini de psikolojiyi de incelemek bilimin işidir ve bilimde tez antitez hipotez hep olur,dal ne olursa olsun
:Dya çok uzattım biliorm ama yahu aslanın sindirim sistemi tektir demi miidesi kafasında bi aslan türüne rastlanmamıştır heralde,ama psikoloki herkeste farklılık gösterir..yani saçmalamaya başlıcam anlatıyım derken
estafur. canımcım ben anladım seni de ben freudien bi yaklasımla cinsiyetler arası davranıs farkının belli temellere dayandıgını demek istedim şey ettim kem küm neyse öf tamam
psikoloji okuyan biri yok mu lan patide gelsin acıklasın böle böle kadın erkek die
Öne çıkan mesajlar
Jos
Savunmaya geçen sizsiniz abicim, karşılaştırma yapılınca "Onun konusu burası değil, açarsınız bi konu orda tartışırız" diyen sizsiniz zira.
Sosyal ağlarda paylaş
kenzap
Sosyal ağlarda paylaş
Daemir
Sosyal ağlarda paylaş
sesu
ha bir de 90% gibi yüksek bir yüzde verip sonra da genelleme yapıyorsun dendiğinde biz yüzdeler üzerinden konuşuyoruz demen gerçekten komik :)
nerden buldun acaba bu istatistikleri paylaşırsan çok sevinirim.
sağlam kaynağın varsa saygı da duyarız.
Sosyal ağlarda paylaş
Dynun
Sosyal ağlarda paylaş
nutella yerim
:Dya çok uzattım biliorm ama yahu aslanın sindirim sistemi tektir demi miidesi kafasında bi aslan türüne rastlanmamıştır heralde,ama psikoloki herkeste farklılık gösterir..yani saçmalamaya başlıcam anlatıyım derken
estafur. canımcım ben anladım seni de ben freudien bi yaklasımla cinsiyetler arası davranıs farkının belli temellere dayandıgını demek istedim şey ettim kem küm neyse öf tamam
psikoloji okuyan biri yok mu lan patide gelsin acıklasın böle böle kadın erkek die
Sosyal ağlarda paylaş