THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 forumlari okuyorum magus forumuna bi white lion gelmis...topic acmis size aciyorum vay vay anlamina gelen kendi deneyimlerinden heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 geçen günlerde magus ne işe yarar senaryolarda diye kara kara düşünürdüm. taki dün chaotic riftle tanışana kadar. abi o nasıl bi skilldir yaa. daemonic infest atıp, chaotic riftle combo yapmak nedir yaa. çok kuul. resmen sorcerar ve marauderlara alın adamları topladım kesin diyor magus. çok sevdim ben bu skilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Rift tier 4 senaryolarında pek işe yaramıyor fakat. Tor anroc da imba ama atla lav a topla herkesi rootla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sen! Bu oyuna yeni baslayacak ve "Hangi karakteri secsem? Adini Legolas_94 mu koysam yoksa K3r3mc3m_tr mi?" diye dusunen arkadasim. Lutfen Magus ac. Cunku sana ihtiyacimiz var ve seni seviyoruz. Premade bir grup ile, 1 magus, 2 zea, 3 sorc bir scenario'ya girdigimizde (t4,sp) ve sen gidip 12 kisiyi bir rift ile topladiginda, 3 sorc tam da o 12 kisinin ustune, ayni anda, Pit Of Shades cast etmeye basladiginda, o 12 kisinin ustunde 1100 1000 1000 700 1000 gibi rakamlar patladiginda ve 5 saniye sonra o 12 kisiden geriye hic bir sey kalmadiginda, gruptaki herkes bir zevk patlamasi yasiyor, insanlar titreyerek bosaliyor. Ve bunlarin hepsi, senin, senin canim arkadasim, yuzunden oluyor. O yuzden lutfen Magus ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 magusun adini chaotic rift yapmak lazim zaten. classin tek elle tutulur yani gel gorki nerf gelicek hehe. bari baska yerlerden verseler ordan alinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Evet rift tek işe yarar skill, ayrıca senin yüzünden oluyor değil; senin sayende oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Dün tek Rift ile bütün Serpent Passage Order takımını (12 kişi) çekti bizim partideki elemanç 3 Sorc, 1 Magus, 2 Zealot, GG Order :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Magus'a biraz haksızlık ediyorsunuz diye düşünüyorum. Lvl 10'a kadar oynadım. RvR'de başarısız olduğunu iddia edenlere şiddetle karşı çıkıyorum. Zira AOE'lerinizi doğru yerde kullandığınız zaman dmg sıralamasında üst sıralarda yer alıyorsunuz. Herneyse ben 8 sayfalık çoğu kimseye birşey katmayan tartışmaya dahil olmak istemiyorum. Magus hangi stat'lara yönelmeli? Buna karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 eger havocssan wound ve inte vereceksın,rift olacaksan(demondu sanırım) toughness ve int vereceksın. havoc specli biri olarak 700 wounda kadar yesıl ve normal quest itemlerle cıkılabılıyor,hatta eger item ıcın kasarm dıyorsan wound-toughness ve ınt veren(aynı ekıpmanda) itemler bıle var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 init de unutulmamalı bence, bide tabiki ele ve corp resistler, spirit resist gereksiz şuan. bu arada yeni magus açtım, genelde sc ve orvr ile level kasıyorum, ne build önerirsiniz? bide rift lvl kaçta geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 24'de geliyor. Ben Magus bilmem ama iş pvpye gelince cin gibi bir adamımdır. :P levelingde Havoc (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 24? Rift skill'i path of demonology 13 skill point gerektiren skill'i değil mi? Oyleyse en az 29 lazim degil mi ( baska hic bir taktik falan alinmadigini dusunursek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 arcane said: 24'de geliyor. Ben Magus bilmem ama iş pvpye gelince cin gibi bir adamımdır. :P levelingde Havoc (tu) 24 de gelse t3 de bizi hoplatırdı.t4 de yaptıklarına göre demekki 29 civarı gelmesi lazım ki hiç bir skill alınmaması koşuluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 sc ile kasıyorsan rift spec ol,ama pve yapacaksan havoc olman lazım.arkanda iyi bir healer ve guzel bır rıft macrosuyla,sc de ortalama 4k renown ve yuklu exp alırsın(ben sanırım 25-26k alıyordum tam hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Valla wardb'den baktım 24 yazıyordu, hesabını yapmadım yanlış bilgi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 29 veya 30 olması lazım, öncesinde alınamıyor. araştırmıştım ilk popüler olduğu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bende bi magus actım su an lvl 24 oldu. su ana kadar changing gidiyordum. aoe dot üzerine bir agac. dmg yönünden oldukca basarılı bir agac. genelde üst sıralarda hatta 1. oldugumda oldu cogu zaman. ancak bu agac da ki büyülerin kısa range olması ciddi problem oluyor. özellikle slayerlar geldikten sonra:) kafam ciddi karıstı havoc denemeyi düşünüyorum. havoc da oldukca güzel dmg veren büyüler var. rangeleride cok güzel 100 ft den 150 ye kadar var:) kale saldırılarında veya surların üzerindeyken güzel iş yapar diye düşünüyorum. sorc lar kadar dmg veremeyebilir ama en azından bu classda da kendine hasar verme olayı yok. büyüleri spamlayabiliriz rahatlıkla. rift olayı güzel olabilir ama pek benim tarzım degil. tabi ki denicem ancak tercigim ranged dps. havoc/changing in sc lerde ve orvr de durumu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Sardi eğer 40 olabilirsen( kasarmısın okadar bilmiyorum :) ) mutlaka Rift'i açmalı ve tadını cıkarmalısın.Kasarken belki cazip olmaya bilir ama pvp sirasinda inanılmaz faydalı organize bir oluşumda rifter order için en büyük düşman.Amaç rakibi wipe etmekse bunun için takım oyununun en büyük silahı magus bence magus'un riflediği hazır rp leri almakta sorcer'a düşüyor :) Total dmg de Agony'e gitmiş bir sorcer'ı da geçebilir magus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 valla ne bilim bakariz slayerlarda cıkti ki rift ettiginin 2. sn de ölürsün gibi geliyor. tabi disable falan yapamazsak. healer yetişemez orda yedigin dmg ye:/ bana biraz intihar komandosu olur gibi geliyor ama tabi denicem kesinlikle. 40 a kadar niye kasmim ki cok mu bayıyor?:) ne bilim dps olarakta fena degil gibi geldi bana? zevkli su an çok çabuk ölmek dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kasmak "0" dan falan bunlar bana zor geldiği için soyledım neticede senınde k8p de iyi bi charın war ve suanda serverda sawaş var :) Savaşmayı birakıp başka bir serverda exp kasmak bana garip geliyor... Benim bildiğim kadari ile bir skili war magusun 1k hp veriyo kendıne onu ve moral 2 kullanıp rifliyip birakıyor ( ee tabi tank warsa guard ta var ) peti falanda cıkarip giriyor.. Ben genelde magusları anahtar oyuncu olarak goruyorum dmg e giden pek fazla yok neticede takım oyununda rift büyük artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sardius ilk ciktigi gunden beri magus oynuyorum ve deneyimlerim: havoc tek takilacaksan iyi ama hizli olmali ve kite yapabilmelisin.genede kendini etkisiz hissedebilirsin. riftsen haz almaya hazir ol.iyi bir grupla sizden 3-4 kat fazla adami aliyorsunuz,olmen cok zor cunki;8k hp ve 550 tougnes var,ustune kesin guardla korunuyorsun.ustelik kimse magusun yaninda kalmak yada onu oldurmeyi dusunmuyor.orderin ilk hedefi alandan aoe ile olmeden kacmak veya magusu kb yapmak oluyor rifti kesmek icin.birde sig mi yoksa derinmi rift yapacagina wb lider duzgun karar verebiliyorsa yikilmaniz imkansiza yakin.buna en iyi tanik sensin aslinda:moonlapse ile cw deki boyu nasil savundugumuzu ve 3-4 wb dan boyu koruyabildigimizi gordunki esas gucumuz ayni anda 3 riftimizin olmasiydi.erona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sizin gibi magusları oyundada görmek isteriz miyaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bakariz said: Sizin gibi magusları oyundada görmek isteriz miyaw :) bakınız dün akşam k8p praag... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Keep Defance kısmı eğlenceli idi bizim için dün praagda zaten order 2 kere keepte wipe yedıkten sonra dağaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 şöyle bir düşüncem var; havoc agacına baktımda genelde tabi single target üzerine ve cast süreleri cok uzun ancak hep elemental vuruyor ki bu da orderın hiç abanmadıgı bi resist cesidi. acaba daha mı bi can yakıcı olur:) neyse 1 lvl sora denicem zate gecicem bi havoca bakalım nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar