maxrep Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Merhaba Honor kasiyorum. EN iyi hangi bg da yapılır. Ben Altrec Valleyden daha çok zevkaliyorum. Hemde iyi yapılıyor kanaatindeyim. Sizler nasıl yapıyorsunuz. Ve BG lardaki taktikleriniz nedir?
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 AV her zaman daha çok getirir. Kule vermeden bol adam kesilip yapılan av den 600 honor alırsın tadından yenmez. bi de günün bg'si var. o da fixtir zaten. Geri kalan sabır sabır..
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 av haftasında bir gununu harcarsan iyi honor alırsın.
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ZaugnaKhaldun said: Jorman's UO Loop lol
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ZaugnaKhaldun said: Jorman's UO Loop Ben macromanle beceremedim, ghost mouse da bayık, bu nasıl? xD
Cons Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Dynun said: AV her zaman daha çok getirir. Kule vermeden bol adam kesilip yapılan av den 600 honor alırsın tadından yenmez. bi de günün bg'si var. o da fixtir zaten. Geri kalan sabır sabır.. abi günün bg si ne günün menüsü gibi ahahah
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yapan vardı serverda yarmıstı milleti:)
Öne çıkan mesajlar