nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 landsh hepsi aynı bunalrın serihi uretim hepsi aynıh
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 isviçreli bilimadamlarının yaptığı deneyler sonucunda fazla nutella yemenin ters tepki gösterdiği ve nutellaya aşık olan kızlara karşı bir duruş sergilediğini sosyolojik ve piskolojik araştırmalar sonucu göstermiştir. -DHA
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şam pgşıöö plozşar aymo
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 heh şimdi doğru yerdesin ^_^ kızları seviyoruz. hayatı güzelleştiriyorlar, bi amaç veriyorlar. bakışları farklı vs.. pati bayanlarına selam ederim abi yazı yazamayacak kadar sarhoşken nasıl oluyor da buraya gelebiliyorlar sorusu beni hep ırgalamıştır, düşünmeye itmiştir. bookmark ile veya açılış sayfası olarak burasının kullanılması ile açıklıyor isveçli bilim adamları ama biz türk bilim adamları henüz sonuç bulamadık.. bi de şarkı gelsin o zaman. izzet altınmeşeden geliyor.. serhojum, bir hojum a dostlar! http://www.youtube.com/watch?v=5jIqYVLee48 yok lan gaelle- fallin
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 her zaman başka bi alternatifin var! 8-)
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya bööle karşı cinsle ilgili kesin yargılarda bulunanların bi psikolojilerini incelemek isterim yaa.kız ya da erkek fark etmez.. mutlaka bi sorunları vardır..ya kendileriyle ya seçimleriyle ilgili...eğer böööle bi karar veriyosan sorun karşı cinste diil sendedir bi kere,yaşadığın olaylardan zerre ders çıkarıp tecrübe edinmeyen hep aynı yapıda insanlarla vakit öldüren bi zatsın demekkiii,2 adım yol kat edememişsin insan tanıma mevzuunda.. şimdi dağılabilirsiniz :o
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yeter ki belime gelsin ne yaa offf mr hand :D
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 cerebralis said: ya bööle karşı cinsle ilgili kesin yargılarda bulunanların bi psikolojilerini incelemek isterim yaa.kız ya da erkek fark etmez.. mutlaka bi sorunları vardır..ya kendileriyle ya seçimleriyle ilgili...eğer böööle bi karar veriyosan sorun karşı cinste diil sendedir bi kere,yaşadığın olaylardan zerre ders çıkarıp tecrübe edinmeyen hep aynı yapıda insanlarla vakit öldüren bi zatsın demekkiii,2 adım yol kat edememişsin insan tanıma mevzuunda.. şimdi dağılabilirsiniz :o ahaha niye atar yaptın ki. eğleniyoduk biz. :D
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oper said: cerebralis said: ya bööle karşı cinsle ilgili kesin yargılarda bulunanların bi psikolojilerini incelemek isterim yaa.kız ya da erkek fark etmez.. mutlaka bi sorunları vardır..ya kendileriyle ya seçimleriyle ilgili...eğer böööle bi karar veriyosan sorun karşı cinste diil sendedir bi kere,yaşadığın olaylardan zerre ders çıkarıp tecrübe edinmeyen hep aynı yapıda insanlarla vakit öldüren bi zatsın demekkiii,2 adım yol kat edememişsin insan tanıma mevzuunda.. şimdi dağılabilirsiniz :o ahaha niye atar yaptın ki. eğleniyoduk biz. :D bişi diyenmi var ayol,ben de atar yaparak eğleniorm işte ama gerçekler bunnar(:P)
smash Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bütün erkekler aynı olmadığı gibi, bütün kızlar da aynı değildir bazıları genel olarak pek bi karşı cinsle oynamaya düşkündür, ama 'bazıları' kelimesine dikkatinizi çekiyorum
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 erkekler de aynı. insanlar aynı. hayatlar aynı. dünya aynı. ama neye göre?
smash Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hiç bir şeye göre aynı olamaz bence. nutella naptılar sana bu arada da bu hale geldin?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 işte öyle bişi olmadığı için o önerme de yok oluyor. işte öyle saçmalanır. oley.
Öne çıkan mesajlar