Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mor ışıkta gözüken dövme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heryer benim çalıştıgım gibide değil tabi
bi adam direk benle konuşmayı kesti mesala dövmeyi gördükten sonra : ) serseri damgası yedik..

ha dövmede krizma olayına yapılmıyor öyle yapan varsada 2 sene sonra sıkılıyor zati.. dövme felsefedir felsefe ;)
Mesaj tarihi:
matama said:
yanliz ben dovmeli insanlari almiyorum ise benim bildigim bir yigin patronda almiyor haberiniz olsun :)

bu gene iyi.. rahmi koç kirli sakalı olanı, saçı standart traştan uzun olanı almam dedi ya.. işte "standart" budur. adamın yanında çalışmak için zaten böle bişi olmak lazım tabii.

beğenmeyen çok çalışsın google'a falan gitsin hacı. gerçi orada da tiplerin %80'i falan acaip nerd gözüken amcalar..

o zaman gidin rockstar olun! gangsta falan olun

@abso: aynen öyle, alta bunu koyarsın üste başka dövme yaparsın ışık altında (mesela) çiçeğin taç yaprakları açılmış gibi gözükür falan..
Mesaj tarihi:
valla son aldigim kisinin kolunun ust tarafinda cikti, gorusmede gormemistim kesinlikle almazdim

simdi kural koydum kapali giyiniyor

ama yani yanlisini gorursem acimam

Penthesilea said:
napiyosun soyup kontrol mu ediyorsun :)

ileride ciddi is hayati dusunen kimse dirsekten asagisi ve boyundan ustune dogme yaptirmaz zaten.
Mesaj tarihi:
soranlar olacak niye derseniz

1nci neden dovmesi olan bir adamin normal olmama sansi dovmesi olmiyana gore cok daha fazla. Cok karsi cikan olacak ama normal adam genelde(istisnalari almayin) dovme yaptirmaz.

sonra bir cok musterim dovmeli bir insanla gorusmekte istemez. Ha amerikada bolemi derseniz benim amerikadaki yardimci cocukta umbrella company dovmesi var bole kocaman :) onuda zamaninda ben alsaydim almazdim ise :)

acikcasi bir arkadas olarak onerim yaptirmayin, o anlik bir hisle dovme yaptirip sonra hayatinizi karartmayin derim

hele hele bu bole zincirler falan dovmeleri yapiliyor aman yani
Mesaj tarihi:
matama said:
yaptirin lan dunyaya isyaninizi :)

yanliz ben dovmeli insanlari almiyorum ise benim bildigim bir yigin patronda almiyor haberiniz olsun :)

şekilcilik yapmaya hiç gerek yok! Kendi kararlarını almanın vakti gelmedi mi?
Mesaj tarihi:
ŞAka bir yana eğer o kişi benim ihtiyaçımı karşılıyor ise dövmeli veya değil farketmez. Aynı kalifiyede 2 kişiden hangisini alırsın sorusu ise anlık ruh halime bağlı yani dövmenin (elbette makul boyutlarda oldugunu varsayıyorum)seçimimde bir etkisi olacağını sanmam.
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:
abso.. iş ne?

ne olursa yapıyor.. öö ama çok kral bancıdır.. bi de üst düzey dotacı olarak belediyede görev yaptıydı 2005-2006 sezonunda
Mesaj tarihi:
oha yalnız matama.. işin icabı dövmeye karşı olmayı anlarım. zira belirttiğim gibi, müşteri seçici olabiliyor ve firma olarak müşteriyi rahatsız etmemek lazım. sonuçta her çalışan da firmanın bir parçası.

ama senin yaptığın daha çok kişisel ayrımcılık gibi.
Mesaj tarihi:
matama said:

1nci neden dovmesi olan bir adamin normal olmama sansi dovmesi olmiyana gore cok daha fazla. Cok karsi cikan olacak ama normal adam genelde(istisnalari almayin) dovme yaptirmaz.

Bu nasıl bi düşünce tarzıdır :) Şimdi ozaman şöyle diyelim,gayet normal bi insanda gidip ufak bitane biyerine bi dövme yaptırabilir,yaptırmış olabilir,ki bu zamanlarda bu gayet yaygınlaşmaya başladı.Bide şöyle bi olay varki senin "normal adam" anlayışınla başkasınınki de bir değil.Sen atıyorum sportif giyinmeyi sevmeyen birisi isen ve hergün takım elbise ile geziyosan,spor giyinen birini normal bulmayabilirsin.Aynı şey karşıdaki adam içinde geçerli.Bence karşı çıkmaktan daha çok,çok saçma senin dediğin olay,herşey bitti bide dövmesine göre ayırmak kaldı insanları."hmm dövmeli,bu normal olmayabilir,konusmayım ben bunla"

Abso'nun dediğine %3456 olaraktanda katılıyorum.Hoşmuş buarada hehe
Mesaj tarihi:
beni dövmemden dolayı işe almıyacak patronla zaten hayat geçmez 2. haftasında kafa göz girerim herhalde o adama öyle şey mi olur ya kolunda dövme vardır sende çok kılsan yapılcak en manyakça şey yaz günü uzun kollu giyinmek zorundasın dersin işe almamak nedir yani
Mesaj tarihi:
matama ile görüşmeye giderkene kozmetik kapatıcılar ile kapatın abi dövmenizi sizde..

iş verenin kişisel tercihleri olabilir bu konuda. mesela iş görüşmelerinde giyim kuşam hedesi de buna benzer bişiydir. saçi sakal vs. de..

bana sorsan tüm vücudu dövme olsa bile farketmez.. binaın projesini yaptırtırım üstüne. çizimler kabolursa masaya adamı açarız.. rahat olur
Mesaj tarihi:
olsa dükkan senin. yoldan geçen adamınbiri'ni işe almayacağım da kimi alağım zaten!!

şimdi benim yaptım(ız) bekara karı boşamak olayı oluyor, ciddi ciddi böle oluyor hatta
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
matama ile görüşmeye giderkene kozmetik kapatıcılar ile kapatın abi dövmenizi sizde..

iş verenin kişisel tercihleri olabilir bu konuda. mesela iş görüşmelerinde giyim kuşam hedesi de buna benzer bişiydir. saçi sakal vs. de..

bana sorsan tüm vücudu dövme olsa bile farketmez.. binaın projesini yaptırtırım üstüne. çizimler kabolursa masaya adamı açarız.. rahat olur

"iş benim işim, alırım almam" yaklaşımı buralarda söker belki dasaaa'cım, patron ne derse o oluyor yazık ki.. ama doğru olup olmadığı tartışılır.. avrupa'da cv'de fotoğraf olayını bile kaldırmışlardı.

görevinde problem olmayacaksa, ayrımcılık yapmayı savunmanın mazereti yok bence.
Mesaj tarihi:
bana kalırsa da dövme vs önemli değil. hani keyfi bi kriter olduğu kesin sonuçta.. tabi ne için işe aldığını da bilemiyorum.. iç çamaşırı mankeni belki aldıkları..

ananenizin donu.. innocent teens collection gibi bişi mesela.
Mesaj tarihi:
Dövmesi olmayan bir kişiyi işe aldın diyelim, ertesi gün gitti dövme yaptırdı, işten mi atacaksın merak ettim?

matama said:

sonra bir cok musterim dovmeli bir insanla gorusmekte istemez. Ha amerikada bolemi derseniz benim amerikadaki yardimci cocukta umbrella company dovmesi var bole kocaman :) onuda zamaninda ben alsaydim almazdim ise :)

acikcasi bir arkadas olarak onerim yaptirmayin, o anlik bir hisle dovme yaptirip sonra hayatinizi karartmayin derim

Mesaj tarihi:
Yukardada yazdim gecen ise aldigim birinde dovme cikti, rica ettim bundan sonra kapali giyiniyor ama calisanlarimin giyimine karismak hele bir kadina kolsuz elbiseyi giymeyi yasaklamak hosuma gitmiyor.

Ama sunuda kabul edinki dovme cogu zaman normal insanlarin yaptirdigi bir sey degil.

Bunun disinda ne isle mesgulsun demisler

esas isim cpxinteractive.com adinda bir internet reklam sirketi bu sirkete ortagim, onun disinda gida, insaat, mobil sektorlerde sirketlerim var. Cpx haric diger sirketlerde dovmeli birine yer yok, cpx in yonetim kararlari bana ait degil ama turkiyedeki ise alimlarinda dikkat etmiyorum dersem yalan solemis olurum.

Ramocan said:
Dövmesi olmayan bir kişiyi işe aldın diyelim, ertesi gün gitti dövme yaptırdı, işten mi atacaksın merak ettim?

matama said:

• Yeni Oluştur...