Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 abi ne bekliosunuz siz bu futbolculardan anlamıyorum ki? almış bi önyargı gidiyo oo emre mi evet gene rezalet hiçbişi yapmıyo berbat off. ulan gene çalım falan attı pozisyon yaratmaya çalıştı. kimse iyi oynuyo demiyo ama rezalet falan da demeyin çabalıyo işte herif ortalıkta gezmiyo hiç de. ayrıca kim iyi oynuyo gösterin bakalım da görelim iyi kriteriniz neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ulan yorumcu ne boş konuşuyor dedim büyün yarı. herif konuştu konuştu sesi kapattım sonunda. hatta bir ara arda solda döktürürken "sağa abanalım sağdan iyi gideriz sağa versinler topu" demesi bizim ev halkını dumura uğrattı. kesin fenerli bu dedik. meğer selçuk yula imiş, buradan öğrendim ben de. aptal adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 takım olarak kötüydük. belçika 1 kez geldi 1 gol attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ne çabası ya komple anadolu takımı çıksın o zaman önemli olan mücadeleyse. bu adam fatih terim'in en büyük kozu değil mi? euro2008 açıklamaları misal. 3-4 kez ya topu unuttu ya altında kaçırdı. çalım dediğinde genelde adam eksilir ama emre eksiltemedi e ne anladım öyle çalımdan? gayet rezalet oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 o değil de bizim stada nolmuş lan öyle aboooooow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 üst bitermiki maç ? çok önemli yüklü para gidicek =( iddaa ile ilgili yazmak istemezdim bu bölüme ama ellerim titriyo o dereceed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 çalım attığında adam eksilmedi ne demek yahu? neyse haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 SELÇUK YULA SUS ALLAH RIZASI İÇİN SUUUUUUUUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kermit said: üst bitermiki maç ? çok önemli yüklü para gidicek =( iddaa ile ilgili yazmak istemezdim bu bölüme ama ellerim titriyo o dereceed. param olsa üst basardım. yok lan param olsa dışarı çıkardım niye iddaa oynıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ulan yarım saat daha var şimdiden son dkyı konuşuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ah ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dışardan ses gelince şaaptım ben de :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 penaltı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kaçıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gökhan gönül 2 dakika kıvrandı az önceki pozisyondan bi yaklaştı penaltı yaptırdı,aslanım benim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gol be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 goooollll be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 GOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aferin len emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 selçuk yula yıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Dedikleri gibi bu gol umarım takımı kamçılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 izleyemiorum ama oley gol :d emre ters köşeye yatırmadıysa rezalet kullanmıştır((:P)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kaleci doğru köşeye atladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar