Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Maç Türkiye'de, Şükrü Saraçoğlu stadında sanırım. Milli takımda Aurelio'nun sakatlığı kötü duruma gelmiş, oynaması zor gözüküyor diyorlar. Zaten dünkü maçta ortasaha dörtlüsünün oynayan tek adamı olması dolayısıyla kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kötü oynasakta maç burda oldugundna dolayı öyle böyle yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 maçı alıcağımıza inanıyorum, var mı maça gidicek arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aurelio zaten son ermenistan maçında sanırım sakatlığından dolayı nerdeyse sahada yoktu.kendi sahamızda hiç puan kaybetmememiz lazım 2-0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Avarello olmasa da Topal var, Ayhan var, Avarello gerçekten önemli olsa da pek fazla arayacağımızı zannetmiyorum. (oba fm'deki gibi bi yorum oldu) Estonya'dan 2 gol yemişler, bizim de forvetimiz sağlam. Güzel maç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dağıtırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 öperiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 parçala behçet 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Rewendor said: Zaten dünkü maçta ortasaha dörtlüsünün oynayan tek adamı olması dolayısıyla kötü oldu. kazım oynamadı yani =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ezeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Fenerium Alt Sarı-Lacivert Tribün: 55,00 YTL Fenerium alt: 110,00 YTL Fenerium Üst: 66,00 YTL Maraton Alt Sarı-Lacivert Tribün: 55,00 YTL Maraton Alt: 110,00 YTL Maraton Üst: 55,00 YTL Migros: 27,50 YTL Telsim: 27,50 YTL bunlardan hangisi açık kapalı vs. bi de telsim migros'un kapasitesi ne alma şansımız olur mu bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Lorrotar said: kazım oynamadı yani =( Kazım ortasaha 4lüsünde deildi ki, yedekti sonradan girdi. Ha girdikten sora yine faydalıydı itirazım yok. Ama hala milli takımda oynayacak düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Adam top taşıyor hızlı e dripling yapıyor falan doğru. Ama hala şut çekmeyi pas vermeyi ve orta açmayı bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 CthuLhu said: Fenerium Alt Sarı-Lacivert Tribün: 55,00 YTL Fenerium alt: 110,00 YTL Fenerium Üst: 66,00 YTL Maraton Alt Sarı-Lacivert Tribün: 55,00 YTL Maraton Alt: 110,00 YTL Maraton Üst: 55,00 YTL Migros: 27,50 YTL Telsim: 27,50 YTL bunlardan hangisi açık kapalı vs. bi de telsim migros'un kapasitesi ne alma şansımız olur mu bilet tribünlerin görüntüleri için bakabilirsin http://www.fenerbahce.org/stadgezi/ migros un kapasitesi de 11.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aurelio son maçta berbattı. tam sövecektim ki sakat dediler. bu sefer de madem sakat gencecik topala neden şans vermedi böyle beleş maçta diye fatih terime sitem ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 son mactaki gibi oynarsak zor .. mehmet topal da formsuz zaten . kapatamaz acıgı . emre nin takımdan direk atılması lazım o yokken bu takım daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 10-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 38-4.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu maç zevksiz olur gidin Türkiye - fransa basket maçına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Khelben said: maçı alıcağımıza inanıyorum, var mı maça gidicek arkadaş? fenerium üst ten aldım bileti. Fenerli arkadaşlar söylesin nasılır fenerium tribünü? E bloktan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Belçika genç bir kadroya sahip sürpriz yapabilirler =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 BiTcH_oFBaT said: bu maç zevksiz olur gidin Türkiye - fransa basket maçına ben öyle yapcam sanırım 6 tl biletler :p bence tam puan kaybetceimiz maç sınıfına giren bi maç deplasmanda ilk maçta kazandık şimdi evimizde o moralle çıkcaz ve puan kaybetcez kim ne derse desin belçika yinede tırt bi takım diil bence türkiye'yi 2.likte en zorlıycak takım olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Son mac gergin ortamda geçtiği için bizimkiler kotuydu, ama Fathi hocaya alınan 20.000 euroluk hediye saat ve çalışması için aylık 60.000ytl'ye gökkafeste tutulan ofis katıyla bence alırız bu maçı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya o saatin resmi falan varmı gastelerde çok merak ettim ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 suBzer0 said: Khelben said: maçı alıcağımıza inanıyorum, var mı maça gidicek arkadaş? fenerium üst ten aldım bileti. Fenerli arkadaşlar söylesin nasılır fenerium tribünü? E bloktan aldım modern bir tribündür maçı izlersin oturarak dirseğinide dayarsın koltuklar ferahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tellos said: ya o saatin resmi falan varmı gastelerde çok merak ettim ben ya :( var zürriyette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar