Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik kullanicilari, WAR izlenimleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Compaq nc6400 kullanan var mi aranizda ? Is laptopu v.s.

Onda calisirsa cok bomba olur.

Gerci grafiklere WoW gibi falan diyorsaniz, calisir herhalde, ama Intel karttan supheleniyorum tabii..

Var mi deneyen NVIDIA ya da ATI harici kartlarla bu oyunu ?
Mesaj tarihi:
Biraz da ben bahsedeyim oyunu wowla kıyaslarsak sınıfta kaldı gerci 4-5 senelik bi tecrübeyle war ı kıyaslamak belki şu an icin dogru degil ama wowla aynı parayı vereceksem aynı şekilde kalite isterim ben .. Oyuncuya charın savaştıgını cok fazla hissettiremiyor oyun cok agır hareketleri agır skilleri kullanması agır yaratıkları lure(cekmek) agır bi şekilde devam ediyor işin özü bi süre sonra bayıyor .. Quest sistemi wowdan 1000000 kat daha iyi haritada nereye gideceginizi cok güzel belirtiyor görev bittikten sonra npc lerin yerini de belirtmesi ayrı bi hoş olmuş .. Ama şu anda bana göre oyun para verip başlanacak seviyede degil güzel yenilikler olabilir pvp ye pve den daha cok önem veriyor olabilir ama charın bu agır hareketleriyle bu kullanıcı arayüzüyle hiç sanmamki günümüz online oyunlarda popüler bi oyun olsun .. bana göre sıradan bi mmporg süper harika fevkalade olacak diye beklenilen o paul barnett mi her kimse onun ballandıra ballandıra anlattıgı oyun "w" tuşuna basıp charı 5 dakika yürütmeyle anlaşılıoki şu anda bu oyundan bi cacık olmaz .. cok fazla oynama fırsatım olmadı oyuna dün öglen 12 de girebildim haliyle rvr yapma fırsatım olmadı ama gidip quest icin mob keserken oyun beni baydı yavaş bi tuhaf sanki her skile bastıgımda 500 ms lik bi latency ile lag var oyunda .. bu yavaşlıkla istersen dünyanın en iyi rvr sistemini getir hiç bi halt olmaz
Mesaj tarihi:
Sağolun. Pekala bir soru daha, GCD süresi çok uzun ve combat çok yavaş deniliyor ona ne diyeceksiniz? RvRlerde akıcı/hızlı/organize mi gelişiyor olaylar? Yoksa 2snyede bir büyü atıyorum öyle işte tipi mi daha çok?
Mesaj tarihi:
HighChaos said:
Biraz da ben bahsedeyim oyunu wowla kıyaslarsak sınıfta kaldı gerci 4-5 senelik bi tecrübeyle war ı kıyaslamak belki şu an icin dogru degil ama wowla aynı parayı vereceksem aynı şekilde kalite isterim ben .. Oyuncuya charın savaştıgını cok fazla hissettiremiyor oyun cok agır hareketleri agır skilleri kullanması agır yaratıkları lure(cekmek) agır bi şekilde devam ediyor işin özü bi süre sonra bayıyor .. Quest sistemi wowdan 1000000 kat daha iyi haritada nereye gideceginizi cok güzel belirtiyor görev bittikten sonra npc lerin yerini de belirtmesi ayrı bi hoş olmuş .. Ama şu anda bana göre oyun para verip başlanacak seviyede degil güzel yenilikler olabilir pvp ye pve den daha cok önem veriyor olabilir ama charın bu agır hareketleriyle bu kullanıcı arayüzüyle hiç sanmamki günümüz online oyunlarda popüler bi oyun olsun .. bana göre sıradan bi mmporg süper harika fevkalade olacak diye beklenilen o paul barnett mi her kimse onun ballandıra ballandıra anlattıgı oyun "w" tuşuna basıp charı 5 dakika yürütmeyle anlaşılıoki şu anda bu oyundan bi cacık olmaz .. cok fazla oynama fırsatım olmadı oyuna dün öglen 12 de girebildim haliyle rvr yapma fırsatım olmadı ama gidip quest icin mob keserken oyun beni baydı yavaş bi tuhaf sanki her skile bastıgımda 500 ms lik bi latency ile lag var oyunda .. bu yavaşlıkla istersen dünyanın en iyi rvr sistemini getir hiç bi halt olmaz

Ben oyunda hiç ağırlık filan hissetmedim? çok ilginç.
Senin sistemde ayarlarda bi sorun olmasın?

Ayrıca... "bu yavaşlıkla istersen dünyanın en iyi rvr sistemini getir hiç bi halt olmaz" gibi yorumları yaparken, biraz daha dikkatli olmakta fayda var derim...
Sonuçta senin için bi halt olmayabilir. Para vermez oynamazsın tabii ki ama oyunu oynayan diğer insanların ağırına gitmeyecek cümleler kullanmak herzaman daha iyidir derm ;)
Mesaj tarihi:
Venator said:
Sağolun. Pekala bir soru daha, GCD süresi çok uzun ve combat çok yavaş deniliyor ona ne diyeceksiniz? RvRlerde akıcı/hızlı/organize mi gelişiyor olaylar? Yoksa 2snyede bir büyü atıyorum öyle işte tipi mi daha çok?

GCD süresinin uzun olması hiçbir şey değiştirmiyor, özellikle böyle bir RvR oyununda. Etrafındaki herkes aynı GCD'ye sahip sonuçta.
Mesaj tarihi:
Apache said:
oyunun temposu wowdan cok yuksek.su anda chapter2 deyim bir dakika durupta ne yapacağım diye düşünmedim hep etrafta bir şeyler oluyor.

guzel ozet. Wow daki gibi dunyada tek basina yasiyorsun havasi yok, devamli bir kalabalik, grup aksiyon var.
Mesaj tarihi:
Cevaplar için sağolun :)

Ben daha çok aksiyonu yavaşlatıp da bayıyor mu diye merak etmiştim. Zira 2sn nispeten uzun GCD için 2snyede bir skill atmak adamı bayabilir, combat yavaş olabilir ama öyle değil sanırım aksiyon bolmuş.
Mesaj tarihi:
Blackice said:

Ayrıca... "bu yavaşlıkla istersen dünyanın en iyi rvr sistemini getir hiç bi halt olmaz" gibi yorumları yaparken, biraz daha dikkatli olmakta fayda var derim...
Sonuçta senin için bi halt olmayabilir. Para vermez oynamazsın tabii ki ama oyunu oynayan diğer insanların ağırına gitmeyecek cümleler kullanmak herzaman daha iyidir derm ;)

amac kimseyi kırmak degil görüşlerimi yazmak oyun kötü dersin bi halt olmaz dersin bu oynayan, oyunu seven kimsenin agırına gitmez sanmam yani :) oyuncuya yapılan bi aşşagılama yok ama paulbarneti bi görüyüm :P bumuydu lan ballandıra ballandıra anlattıgın oyun derim suratına :D
Mesaj tarihi:
combat fast paced degıl gıbı gelıyor ama birazda wow grafiklerine ve combatına alısık oldugumuz ıcın bu. oyuna alıstıkca combat akıcılık kazanıyor.. tabı bırde addon / ui customization lazım bıraz. sonra oldukca oturur oyun.
Mesaj tarihi:
grafikler kötü combat tek düze ama eğlenceli ben hep diyorum benim birlikte oynadığım adamlar her oyunu eğlenceli kılabilir ama oyun genel anlamda güzel olmuş ilerisini bilemem ama şimdilik hoş vakit geçirtiyor
Mesaj tarihi:
Grafik açısından varsın kötü olsun, AoC gibi bana atı kartımda acı çektirmesin de bir de eğlenceli olsun yeter o bana. Önemli olan combat'ın zevkli olması benim için.
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım şu, questi alıp sonra onu vereceğin yeri haritada göstermesi oyunun ne kadar süper über olduğunu mu gösterir? Yani onu yapacağına questi aldığın anda xp yi de versin, böyle kolay olmamalı quest yapmak. WoW da thottbottan ve ya questhelperdan falan yerini öğreniyoruz falan ama oyun mantığıma ters geliyor, questi aldıktan sonra nerede ne yapacağını, vereceğin mobu, gideceğin yolu göstermesi bir oyunun. Bu özellik onu muhteşem yapar mı sizce?

War'da pve sanırım pek olmayacak, her şey tabanda pvp bazlı, zaten dünyası da onu gerektiriyor kimsenin itiraz olmamalı, pve takılmak isteyenler pve yi pvp içinde yaşayacak WAR'da belliki. Getirdiği yenilikler var WAR'un, bu bi grubun bayrağı taşıyanı korumasındaki + özellikler güzele benziyor baya baya. Farklı stratejilere, taktiklere dayalı güzel savaşlar olacak WAR'da, şu ana kadar anlatılanlara bakılırsa...
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
grafikler kötü combat tek düze ama eğlenceli ben hep diyorum benim birlikte oynadığım adamlar her oyunu eğlenceli kılabilir ama oyun genel anlamda güzel olmuş ilerisini bilemem ama şimdilik hoş vakit geçirtiyor

Daha senaryo dışı RVR yapmadık... bide siege ler filan başlasın kesin çok daha eğlenceli olucak.

Bide herhalde Shadowbane den bu yana biz böyle bir grup pvp sine açtık, üstüne wow dan sonra (ve hatta AOC faciasından da sonra) yenilik arıyorduk... cuk oturdu gibi :D
Mesaj tarihi:
Blackice said:
HighChaos said:

Adam oynayanlara birşey demiyor ki, sadece bu oyun bir halt olmaz diyor. Yani alınması gocunması gereken biri varsa oda oyunu yapan tayfadır. Bir halt olmaz derkende kendi beğenileri ve beklentileri doğrultusunda bir yorum yapıyor.
Mesaj tarihi:
blackice, ekmek ve diğer tüm bu oyun süper diyen ve beğenmiyenleri eleştiren arkadaşlara:

öncelikle topicin başlığı ne? war izlenimleri, herkes nacizane fikrini belirtiyor, bir otorite olarak kesin ve kalıcı bir yorum yapmıyor, o yüzden insanların beğenmediği şeye "hayııır, beğenmemek olur mu? süper bu beğeneceksin" demeyin rica edicem. 14 yaşındaki çocuğun münazaraya katılması geliyor gözümün önüne.

onunda dışında ekmek 1 günde lvl 14 olmaz demiş, ben bir günde lvl 13 yapmıştım, öyle hardcore oynayarakta değil. public quest yapın görürsünüz.

oyun mekaniğine ve combata hayran kalan arkadaşlara:

şimdi bazı insanlar beğenmiyor. bunların bir kısmı eski Daoc oyuncusu. siz wowdan gelip wowdan daha iyi olduğunu görünce hayran kalıyorsunuz. anlıyorum. Ama wow zaten çok uydurma bir mmorpg, onu aşmak zor değil. FAKAT:

bu oyunu yapan firma, RVR yi icat eden firma, çoklu player vs playeri mmorpg ye getiren firma. kombat mekaniklerine gelince, daocta bir combat sistemi vardı buna reactive combat mı ne deniyor, buda şu şekilde oluyor: karakterinizde bir attack var ama bunu direk kullanamazsınız neden? diyorki, can be used after evading,(blocking,parrying) an attack, yada bir başka skillin follow upı oluyor. hal böle olunca baya aktif bir kombat var o herkesin şikayet ettiği 1-2-3-4 tuşlarına spam yapmaktan çok öte. Ben böyle birşey görmedikçe bu oyunun combat mekaniği başarısız diyeceğim. çünkü mythic daha iyisini yapmıştı. bu yeni sistem ve wowunda kullandığı sistem, embesillere ve çocuklara hitab ediyor. çok basit çok saçma free to play mmo kadar primitif. buradaki hassas nokta şu, Mythic bu oyunun combat sistemiyle, kendini mevcut teknolojisinin gerisine attı.ve zannetmiyorum ki bir ton daoc fanı eski oyuncusu, wow tarzı bir combat sistemine gitsin. her zaman dediğim birşey var, bir malın orijinali, birde takliti varsa, taklitini neden kullanıyım? aynı mantalite ile wow gibi bir oyun oynamak isteyen neden wow oynamayıp WAR oynasın? (ki zaten anlamıyorum o milyonlarca adam neden wow oynuyor? herhalde fazla mmorpg deneyimleri olmadığı için)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...