Valeron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında,temiz,işi iyi bilen Muay Thai kursu veren yer var mı ? bilgisi olan var mı ? alternatif bu tarz önereceğiniz spor var mı ? Bu never back down diye bi film var ordaki stil neyse oda çok ii :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kik boks öneririm muay thai'ye geçiş yapmadan önce zaten direk muay thai branşını çalıştıran hoca yokta bende muay thai olarak giriştim ilk sparringi olmayan dövüş sporu olmamalı (korkuyorum muay thaiden evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Muay thai spor değil vahşet. yani tamam yap sen bilirsin ama onun yerine ving in dediği gibi kickbox daha şık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dirsek mirsek atıyolar dimi muay thai de ? kick box kursu verin o zaman alla alla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dirsek bi derecede flying knee kick yedin mi kalkamıyosun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dirseğin serbest olduğu tek spor yanlış bilmiyorsam. Diğer tüm sporlarda yasak. Onun yerine w wingtsun gibi bişeyde deneyebilirsin. Kickbox pek sevmedim ben gittiğim salonda beraber çalıştığım adam eski* almanya gençler şampiyonu çıkınca ve beni sert vurmayacağım dediği tekmeyle mindere rağmen 3-5 metre uçurunca tırstım^^ Aikido istiyordum ben ama bulunduğum yerlerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 muay thai neden "dirseğin serbest olduğu tek spor" olarak ünlendi çözebilmiş değilim. wingtzun da gayet diz dirsek atakları-savunmaları mevcut. anadolu yakasında ebmas okulları var ayrıca ilgilenirsen ebmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 muay thai cok guzel ya ince yapili bi adamsan uzuneklemli super yane bende krav maga orenmek istiyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 olsa türkiyede kfs öğrenmek istiyorum ben. Pskopat adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 BonePART said: bende krav maga orenmek istiyorum ahaha galata'da var kursu kuleden sola dönünce ilerde siyah çelik kapılı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bana da ninjitsu veya kendo oğreten bier adresi verin pls Anadolu da olursa bide çok güzel olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Othranx said: muay thai neden "dirseğin serbest olduğu tek spor" olarak ünlendi çözebilmiş değilim. wingtzun da gayet diz dirsek atakları-savunmaları mevcut. anadolu yakasında ebmas okulları var ayrıca ilgilenirsen ebmas Çünkü muay thai müsabakaları var fakat wing tsunda öle bir olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 doğru. ama full contact jujutsu müsabakalarında da dirsek serbest. kasığa tekme bile serbest. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Var anadolu yakasinda muay thai kursu veren yer. Hatta benim hocamdi. Askere gitti ara vermek zorunda kaldik. Simdi yeniden geldi kendi Goztepe'de Marmara Uni'nin oralarda bir yer acacak. Kesinlesince sanada haber veririm ilgileniyorsan. Ismi Ediz Aydin. 17 yildir yapiyor 12. Khan (en ust) ayni zamanda hakem. Tayland'da dovus okullarinda falan kalmis birisi. Dunya iyisidir ayrica... Videolarini buldum ilgilenirseniz izleyin. http://www.uzmantv.com/uzman/muay-thai-dovuscusu-ediz-aydin/sorular/0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 thai boxing sporuna gönül verdiyseniz eğer bilmelisinizki çokça beyin hücresi kaybedeceksiniz. yoğun fiziksel acı hissedeceksiniz ve bir wtciyle karşılaşırsanız eğer çiroz gibi bir adamdan o fizikle dayak yemenin nasıl bir duygu olduğunu göreceksiniz. tavsiye etmiyorum istanbulda ebmas var onu tavsiye ederim. wing tsun sistemlerinden biridir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonny jaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 abi bu ediz aydın ın kursu nerde bilen varsa rica ediyorum bizimlede paylaşsın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Krav maga da yönetir gibi geliyo ama 200ytl aidat istiyor adamlar ya yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ediz Aydın hocamız anadolu yakasında İstanbul Yelken Klübünde Muay Thai dersleri vermektedir. Pazartesi, çarşamba, cuma olmazk üzere haftada 3 gun bilgisi olmayan arkadaşlarda boş konuşmasın yok vahşet yok önce kick boxla başla fln bir seyden hosnut deilsen gelip antremanı izleyebilir hatta antremana üye olmadan deneme amaçalı katılabilirsin Ediz hoca cidden cok iyi bir insandır her konuda yardımcı olur herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonny jaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ya istanbulu tam olarak bilmiyorumda bu istanbul yelken klübü tam olarak nerde acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Fenerbahçede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonny jaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 eyvallah kardeş sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Avrupa yakasında Ara Karanfil var Anadolu'da anlaşamazsan bi bak derim Avrupa tarafına :) Muay Thai'yi UFC'de dövüşen bazı sporcularda alıyor tam bir dövüş sanatı.biri WT'ci ezer falan demişte çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 chaotic yine bombalamıs topiği , klasik o yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yakında eğitmen olucam hala fanboy diyosunuz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Chaotic said: thai boxing sporuna gönül verdiyseniz eğer bilmelisinizki çokça beyin hücresi kaybedeceksiniz. yoğun fiziksel acı hissedeceksiniz ve bir wtciyle karşılaşırsanız eğer çiroz gibi bir adamdan o fizikle dayak yemenin nasıl bir duygu olduğunu göreceksiniz. tavsiye etmiyorum o kadar acı çeken biri afedersin de kolay kolay dayak yemez be güzelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar