Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muay Thai veya alternatif kurs isteği İstanbul Anadolu Yakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında,temiz,işi iyi bilen Muay Thai kursu veren yer var mı ? bilgisi olan var mı ? alternatif bu tarz önereceğiniz spor var mı ? Bu never back down diye bi film var ordaki stil neyse oda çok ii :d
Mesaj tarihi:
kik boks öneririm muay thai'ye geçiş yapmadan önce
zaten direk muay thai branşını çalıştıran hoca yokta
bende muay thai olarak giriştim ilk sparringi olmayan dövüş sporu olmamalı (korkuyorum muay thaiden evet)
Mesaj tarihi:
dirseğin serbest olduğu tek spor yanlış bilmiyorsam. Diğer tüm sporlarda yasak. Onun yerine w
wingtsun gibi bişeyde deneyebilirsin. Kickbox pek sevmedim ben gittiğim salonda beraber çalıştığım adam eski* almanya gençler şampiyonu çıkınca ve beni sert vurmayacağım dediği tekmeyle mindere rağmen 3-5 metre uçurunca tırstım^^
Aikido istiyordum ben ama bulunduğum yerlerde yok.
Mesaj tarihi:
muay thai neden "dirseğin serbest olduğu tek spor" olarak ünlendi çözebilmiş değilim. wingtzun da gayet diz dirsek atakları-savunmaları mevcut. anadolu yakasında ebmas okulları var ayrıca ilgilenirsen ebmas
Mesaj tarihi:
Othranx said:
muay thai neden "dirseğin serbest olduğu tek spor" olarak ünlendi çözebilmiş değilim. wingtzun da gayet diz dirsek atakları-savunmaları mevcut. anadolu yakasında ebmas okulları var ayrıca ilgilenirsen ebmas

Çünkü muay thai müsabakaları var fakat wing tsunda öle bir olay yok
Mesaj tarihi:
Var anadolu yakasinda muay thai kursu veren yer. Hatta benim hocamdi. Askere gitti ara vermek zorunda kaldik. Simdi yeniden geldi kendi Goztepe'de Marmara Uni'nin oralarda bir yer acacak. Kesinlesince sanada haber veririm ilgileniyorsan. Ismi Ediz Aydin. 17 yildir yapiyor 12. Khan (en ust) ayni zamanda hakem. Tayland'da dovus okullarinda falan kalmis birisi. Dunya iyisidir ayrica...

Videolarini buldum ilgilenirseniz izleyin.

http://www.uzmantv.com/uzman/muay-thai-dovuscusu-ediz-aydin/sorular/0
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
thai boxing sporuna gönül verdiyseniz eğer bilmelisinizki çokça beyin hücresi kaybedeceksiniz. yoğun fiziksel acı hissedeceksiniz ve bir wtciyle karşılaşırsanız eğer çiroz gibi bir adamdan o fizikle dayak yemenin nasıl bir duygu olduğunu göreceksiniz.

tavsiye etmiyorum

istanbulda ebmas var onu tavsiye ederim.
wing tsun sistemlerinden biridir kendisi.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ediz Aydın hocamız anadolu yakasında İstanbul Yelken Klübünde Muay Thai dersleri vermektedir. Pazartesi, çarşamba, cuma olmazk üzere haftada 3 gun bilgisi olmayan arkadaşlarda boş konuşmasın yok vahşet yok önce kick boxla başla fln bir seyden hosnut deilsen gelip antremanı izleyebilir hatta antremana üye olmadan deneme amaçalı katılabilirsin Ediz hoca cidden cok iyi bir insandır her konuda yardımcı olur herkese.
Mesaj tarihi:
Avrupa yakasında Ara Karanfil var Anadolu'da anlaşamazsan bi bak derim Avrupa tarafına :)

Muay Thai'yi UFC'de dövüşen bazı sporcularda alıyor tam bir dövüş sanatı.biri WT'ci ezer falan demişte çok güldüm.
Mesaj tarihi:
Chaotic said:
thai boxing sporuna gönül verdiyseniz eğer bilmelisinizki çokça beyin hücresi kaybedeceksiniz. yoğun fiziksel acı hissedeceksiniz ve bir wtciyle karşılaşırsanız eğer çiroz gibi bir adamdan o fizikle dayak yemenin nasıl bir duygu olduğunu göreceksiniz.

tavsiye etmiyorum

o kadar acı çeken biri afedersin de kolay kolay dayak yemez be güzelim ^^
  • Yeni Oluştur...