Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muay Thai veya alternatif kurs isteği İstanbul Anadolu Yakası

Valeron

Öne çıkan mesajlar

dirseğin serbest olduğu tek spor yanlış bilmiyorsam. Diğer tüm sporlarda yasak. Onun yerine w
wingtsun gibi bişeyde deneyebilirsin. Kickbox pek sevmedim ben gittiğim salonda beraber çalıştığım adam eski* almanya gençler şampiyonu çıkınca ve beni sert vurmayacağım dediği tekmeyle mindere rağmen 3-5 metre uçurunca tırstım^^
Aikido istiyordum ben ama bulunduğum yerlerde yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Var anadolu yakasinda muay thai kursu veren yer. Hatta benim hocamdi. Askere gitti ara vermek zorunda kaldik. Simdi yeniden geldi kendi Goztepe'de Marmara Uni'nin oralarda bir yer acacak. Kesinlesince sanada haber veririm ilgileniyorsan. Ismi Ediz Aydin. 17 yildir yapiyor 12. Khan (en ust) ayni zamanda hakem. Tayland'da dovus okullarinda falan kalmis birisi. Dunya iyisidir ayrica...

Videolarini buldum ilgilenirseniz izleyin.

http://www.uzmantv.com/uzman/muay-thai-dovuscusu-ediz-aydin/sorular/0
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
thai boxing sporuna gönül verdiyseniz eğer bilmelisinizki çokça beyin hücresi kaybedeceksiniz. yoğun fiziksel acı hissedeceksiniz ve bir wtciyle karşılaşırsanız eğer çiroz gibi bir adamdan o fizikle dayak yemenin nasıl bir duygu olduğunu göreceksiniz.

tavsiye etmiyorum

istanbulda ebmas var onu tavsiye ederim.
wing tsun sistemlerinden biridir kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Ediz Aydın hocamız anadolu yakasında İstanbul Yelken Klübünde Muay Thai dersleri vermektedir. Pazartesi, çarşamba, cuma olmazk üzere haftada 3 gun bilgisi olmayan arkadaşlarda boş konuşmasın yok vahşet yok önce kick boxla başla fln bir seyden hosnut deilsen gelip antremanı izleyebilir hatta antremana üye olmadan deneme amaçalı katılabilirsin Ediz hoca cidden cok iyi bir insandır her konuda yardımcı olur herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
thai boxing sporuna gönül verdiyseniz eğer bilmelisinizki çokça beyin hücresi kaybedeceksiniz. yoğun fiziksel acı hissedeceksiniz ve bir wtciyle karşılaşırsanız eğer çiroz gibi bir adamdan o fizikle dayak yemenin nasıl bir duygu olduğunu göreceksiniz.

tavsiye etmiyorum

o kadar acı çeken biri afedersin de kolay kolay dayak yemez be güzelim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...