Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irak da isyan 2 şehir ABD kontrolünden çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşin ilginci Amerikanın bir anda cami bombalayarak zaten kaynayan yeri iyici kızıştırması oldu. Büyük bir ihtimal başka birşey için zemin hazırlıyor Amerika. Ya kürtleri öne çıkarmak için bir plan ya da çekilmek için bahane arıyorlar gibime geliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Kendi ulusunuzu başka milletlerle karşılaştırmanız dahi büyük hatadır. Türk milleti imparatorluklardan gelmedir, ileri amaçları hedefleri 1 günde belirlenmez 1 günde uygulanmaz, seneleri, onyılları hesaba katar. Görünen hükümetler sadece bu amaçlar için kukladır. Aynı şekilde İran, Rusya da Türkiyeye benzetilebilir. Bu ülkeler topraklarını yüzyıllardır yönetmiş ve yönetecek ülkelerdir. Tek güvendikleri orduları değil milletleridir, halklarıdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
benim de bildigimkadarıyla gamma ışınları celıgı guclendiriyo ama alexinin dediği gibi içindekilerin yaşaması ımkansız...

Amerikanın politikası belli.. adamlar güç için her yeri yakıp yıkıyolar... türklermiş, araplarmış, şunlarmış bunlarmış kim ipliyolarki? yanlız yaptıkları olayı anlamak zor... dunyadan (en azından turklerden fln) tepki mi almak istiyolar( gerci tepki versek nolcak, herangi bi savaşta direk gömçürürler bizi (gerci bizim ordu da dunyanın 2.si ama...) ) bilmiorum, ama su olaylardan sonra, yok resimdir yok bombalamadır bu tip olaylardan sonra, şöyle tum dunyanın amerikaya savas acmasını ister oldum...!nefret![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Mesaj tarihi:
Amerikanın orda düzeni sağlamadan ülkeden atılması Türkiye için accayip kötü olur. Zaten terörden o kadar çekmişiz yanı başımızda terörü besleyen bir ülke olması Türkiyede özel hal olayını yeniden başlatır. Ayrıca ordaki kürt,şii,türkmen vs. gruplar arası çatışmalarda ölecek insan sayısını ve YANIBAŞIMIZDA yaşacak o kadar olayı düşünemiyorum.[signature][hline]En büyük Cimboooomm
http://linkler.8m.com
Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!!
Kitapyurdu
İlişkiler.Net
Mynet Arkadaşlık
Mesaj tarihi:
Amerikanın ordan çıkması demek büyük bir katliam demek şu an için. Bütün gruplar hakimiyet için birbirini keseceklerdir. Saddamı sevmezdim ama en azından bu kadar karışık değildi Irak onun zamanında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Olayın bir başka yönü; İlk ihtimal Amerikalıların çıkmaması ve bir şekilde düzeni sağlamasının sonucu ikincil hedeflere yönelip sıradaki ülkelere saldırması. İkinci ihtimal Amerikanın Irak'ta bozguna uğrayarak ülkeden kovulması ve bunun sonucu öyle istediği ülkeye demokrasi götürme yalanının arkasına sığınarak eline kolunu sallaya sallaya giremeyeceğini anlaması ve bir daha bu şekilde pervasızca saldıramaması.

Sizi bilmem ama ben ikinci şeçeneği daha güzel buluyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Valla Vietnam onlara uzunca bir süre yetmişti :-) Sonra artan teknolojilerine güvenip yeniden bir kara savaşı macerasına girdiler ama bundan da yenilirlerse bir daha cidden çok zor yeni bir kara savaşına girmeye cesaret ederler.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Evet bunun sonuçları hiç iç açıcı değil ama ilki kadar da korkutucu değil.
said:
Serkanow, 08 Nisan 2004 17:57 tarihinde demiş ki:
2. düşünce güzel ancak birkaç adım sonrasını düşün Türkiyenin yanıbaşında olabilecek olayları
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Tabi olayın bu sefer bir de Tterör yönü var. Yani vietnam sonrası Amerika geri çekildi ve ruhsal sıkıntı yaşayan askerler dışında bitti. Ama bu sefer biraz pis işe bulaştı. Çekilse dahi baya bir terör! eylemi olacak. Bugün kaide gene açıklama yapmış ve bütün Amerikalılar yok edilmesini emretmiş. Yakında birkaç büyük eylem daha olacak gibime geliyor. Son zamanlarda baya sessizleşti kaide USA ve İngiliz hedeflere karşı[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
O konuda benim görüşlerim zaten belli. Amerikan hedeflerine karşı girişilen hiç bir saldırıyı kınamam o sebepten bence sorun yok.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Hiç de bile, Amerika o mazlum maskesini kaybedeli çok uzun zaman oluyor. Artık amerikaya karşı girişilen saldırıdan sonra göz yaşı döken sayısı çok az, tam tersine tencere tava dışarı çıkıp oynayanların sayısı daha fazla.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
boccob demekki ülkeni sevmeyen birisin bunu söylüyosan başka bişi demiyorum =)
ya Türkiyede çook kaynak var ama kullanabiliceksin, Türkiyede kafanı kullandıktan sonra sana iş var (öle popstardı, topstardı değil düzgün işler), Türkiyenin yapılan araştırmalara göre 200 milyon insanı besleyebilcek kapasitesi var. ama şu an ekonomimizi görüyorsun; bu da kötü yönetimin cabası diyelim. ama keşke sen kaçmak yerine Türkiyeye bir şekilde faydalı olabilmeyi seçseydin, belki ilerde iyi bir yerlere gelip Türkiyenin gelişmesi için iyi bir adım bile atabilirdin belkide sadece arkadaşlarına bu fikirlerini anlatmakla yetinicektin ama hiç olmazsa elinden geleni yapmış olacaktın; keşke bu ülkeyi bırakıp gitmek yerine bu ülkeyi savunmayı seçseydin.[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Mesaj tarihi:
Çok üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum...

"Doyduğum yer vatanımdır doğduğum yer değil" Alkışlamamak elde bile değil.

İşte bizim atalarımız bizim şehitlerimiz yüzlerce yıl bu topraklarda bunun için kan döktü.
Helal olsun ... gerçekten

Benmi çok Milliyetçiyim yoksa insanlarda artık vatan kavramımı yok.
Yada hiçmi Atatürkçü düşünme sevgisi yok???[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
biz hiç olmazsa elimizden geleni yapıyoruz, şu an burda bunu yazmam bile birşey, ilerdede yapmaya çalışıcam.
dedelerimiz zamanında Türkiye çoook ilerlemiş bence, şimdi olduğu yerde duruyor, başımızdakiler çokmu iyiki bu ülke kalkınsın.. ayrıca zamanında "amaan zaten ülke mahvolmuş banane ya" denseydi sen o yazıları yazamıcaktın (çok klasik bi örnek olabilir ama napayım) şimdide sen öle dersen belki gelecek türk nesilleri yazamayacak o yazıyı[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

• Yeni Oluştur...