Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burası resmen trash oldu ya. Baştan okuyun lütfen yazıları ki her türlü sorunu çözümü görün tek tek aynı şeyleri yazmaktan kurtulalım. (Bunun için de okumak uygulamak ve görmek=245 saat) zaman ayıran arkadaşları tebrik ediyorum... :)
Mesaj tarihi:
gerçekten normal bunlar firmanın üstüne gitmemek lazım hata bizde (en azından bende ne kaşınıyorum adam gibi oynuyorum wow u güzel zaman da geçiriyorum WoTLK de geliyor başlarım bu gibi saçma işlere tam iki günümü yedi hayatımdan iki günü lvl 0 ım char yaratamadım stres sıkıntı aynı ekrana 532532 saat bakmak da cabası ne gerek var ya olmasın warhammer da
Mesaj tarihi:
Hala dangalak gibi insanlara saat veriyorlar, o saatte de yüklenme olacak herşey tekrar göçecek.

GOA/Mythic DAoC zamanı da öğrenen bir organizma değildi, anlaşılan şimdi de değil.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
OB de beleş değilki adamlar parayla sattılar OB'yi

Son bir haftadır çeşitli kanallarla (özellikle Fileplay) OB key dağıtıyorlar bildiğim kadarıyla, çoğu beleş yani. Sırf o iş için CE alanları da saygısızca kazıklamış oldular.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Cuce said:
OB de beleş değilki adamlar parayla sattılar OB'yi

Son bir haftadır çeşitli kanallarla (özellikle Fileplay) OB key dağıtıyorlar bildiğim kadarıyla, çoğu beleş yani. Sırf o iş için CE alanları da saygısızca kazıklamış oldular.

evet benım mesela 1 pre keyım 1 tanede arkadasa free aldıgım key var. muhtemelen ce de almayacagım. normal oyunu bır alalım soluklanalım nedır ne degıldır bakacagız.
  • Yeni Oluştur...