Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oo bildigin dalga geciyolar ikinci gunde bitti hala sory baps
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Headstart'ı ellerine yüzlerine bulaştırmasınlarda, izin alıcam işten, gebertirim vala :p
Venator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yalnız çıkışta böyle bir kaos olursa mythic falan kalmaz tuzla buz ederler orayı.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Arnis said: As we told you in previous news, the account validation system has been taken offline while our technical teams work on it. A lot of work has been done and some of the hardware on the database server has been changed as well as a lot of software improvements and our teams are still working hard to prepare the systems. As a result, we will launch a new code registration page today at 16:00 CET. This new page will feature a delay between registration and account validation but you will still receive a confirmation email within a few minutes of creating your account. If you had already created an account yesterday and have a validation email then you will still be able to follow the link from that email after 16:00 today to validate your account, if you do not have an email then you should create a new account as described above. Thank you for your patience. ee pekı benım anlamadıgım sey benım eskıden accountum vardı sadece cdkey gırmeye calısıodum ben napacam. yinemı ılla new account?
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Lol izin almak falan bence riski işler :) Onun yerine haftaya veya releasede al iznini adam gibi daha stabilken cılcıunca kas. Headstartta bir server kilitlense gider koca gün ve tatil iznin.
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 raistlinthewiz said: Arnis said: As we told you in previous news, the account validation system has been taken offline while our technical teams work on it. A lot of work has been done and some of the hardware on the database server has been changed as well as a lot of software improvements and our teams are still working hard to prepare the systems. As a result, we will launch a new code registration page today at 16:00 CET. This new page will feature a delay between registration and account validation but you will still receive a confirmation email within a few minutes of creating your account. If you had already created an account yesterday and have a validation email then you will still be able to follow the link from that email after 16:00 today to validate your account, if you do not have an email then you should create a new account as described above. Thank you for your patience. ee pekı benım anlamadıgım sey benım eskıden accountum vardı sadece cdkey gırmeye calısıodum ben napacam. yinemı ılla new account? Tamam bende senin durumundayım, eski acc ile alabileceksin.
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sırf register mı yenilenecek, yoksa cd-key validate kısmı da yenilenecek mi ? 16:00 cet'de cd-key'i yine koyamadıktan sonra sitede acc. acsam ne olucak yani...
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: Lol izin almak falan bence riski işler :) Onun yerine haftaya veya releasede al iznini adam gibi daha stabilken cılcıunca kas. Headstartta bir server kilitlense gider koca gün ve tatil iznin. Bence headstart daha sorunsuz olur, release'e göre. Ayrıca, headstart patlarsa, GOA pis göçer :p
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 cet 16:00 turkiye saati ile kac edıo?
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 17:00 olması lazım... edik: Absolut said: 100. sayfa heyoo =)...
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyunu oynamak için çok çabaladım ama şuan için sorunsuz baglanıyor hiç kopmadım oyundan. Bazen yaratıklara saldıramıyorum ama genelde idare eder çokta kötü sayılmaz. 100. sayfayı yaptık neredeyse hayırlı olsun :)
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Worlds edgede olanlar isimlerini yazsın bi konusalım oyunda.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ıyı patiden 4-5 kısı oldu gırebılen ınsalah kısmet olur aksam bızde gırerız. bıde ıns. 17:00'dır sirketin iftar yemegı var:D
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 off cok bomba ya 100 sayfa kahır. ben en ıyısı 1 ay daha wowa takılıım fena tırstım bu herıflerden. ama sız yınde oyunla ılgılı yorumları esırgemeyın. habersız kalmayak. ıyı cıkarsa cumburlop ederuk buraya.
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bumuydu wowa rakip olacak denilen oyun LOL www.mmorpg.com dan herhangi bi beleş oyun seciyim (beta) en az bunun kadar kalitelidir... ben gidiyim wow acc mi actırayım yaww boşa bekledik o kadar.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mighty_THoR said: 100 e atmasam olmazdı
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu baslık bomba gıbı yav yenı farkettım bu konuyu gırdıgımden berı sayfalar tık tık atıyor seyretmeye doyamıyor ınsan allah sabır vere...
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyuna girme acayip bişe umutla char yapıyon bi giriyon 800-900 kişi sırada onu beklemek işkence son anda sanki zaman geçmiyor böle bütün gece boyunca kas sonra en sonuna geldiğindeki ozaman off yani ölüm gibi bişey :D
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 login olmaya çalışıomusunz yoksa saat 17.00 ı mı bekliosunuz ?
Öne çıkan mesajlar