eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 istanbul kıyamet vaktinin betasında bile sorun olmadı bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 draedan said: Ekmek said: Açıkçası bana us in primetime ı daha uygun. Daoc ta 8 9 gibi başlardı gece action sabah 7 ye kadar felan deli gibi oynardık. Öğlen 1de mi oynicaz allasen? aksam 20 onlarda 12 gibi oluyor, sabah 4 5 onlarin primetime i , buna hangi 24 25+ yas is sahibi oynayabilir ? anca ogrenciler bunu basarabilir. Bana dedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi 414 1103 alacağınızı bile bile niye uğraşıp didinip hala sabahtan beri bozuyosunuz sinirleri. Bu gece warhammer yok size, germeyin sinirlerinizi artık. Yarın halledersiniz, Mythic devralmış zaten şimdi kıçını siliyo GOA'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Spoilera alınca farketmiyo, pls lütfen tşk yapmayalım //xae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ne zaman açarlar acep ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu gece unut, Mythic şimdi fırçayı atıyodur, zaten attığı fırçayı da belli etmiş ki nolursa olsun GOA ile ortağız demiş adam, o raddeye kadar fırçalamışlar. Abilerine bıraktılar sanırım işi biraz şimdi, toparlar sabaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 OHHH be oldu en sonunda. geriye tek kalan mailin gelmesi :) 1103 errroru verdimi paso hızlı deneyin bi anda oluyor. Veya serverın boş anına geldi tek seferde halloldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 lol sonucta hicbir betanin acilisi TSI 12am den once olmuyor :D olmayacak da heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu gece hallederiz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Absolut said: OHHH be oldu en sonunda. geriye tek kalan mailin gelmesi :) 1103 errroru verdimi paso hızlı deneyin bi anda oluyor. Veya serverın boş anına geldi tek seferde halloldu :) Key aktif mi dedi? Ondan sonra mı mail gelecek bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu gece geç saatlerde hallolur. Yarın milletin üşüşeceği zamana ertelemeyi göze alamazlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hala regıster e gıremıyorum o kadar dolastım geldım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yok daha serverlar bakıma girer kesin yarın 15.00 gibi anca deneyebilir cogunlugumuz. Hep oyledir bakım olur ertesi gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bak ya, key'i girdim, sordu emin misin die, evet dedim, yine 414 cümleten .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yeterince kararlı basmamışsın HEUEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 KEyi nerde giriyoruz bana key falan sormadı. mailden sonramı key? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben eski accountuma Product Key'i aktive ederken oldu Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bunların oyunu server stabilitesini vb şeyleri adam gibi yapmayı beceremeyecegine inanmaya başlıorum yavaş yavaş .. beta da görelim ne var ne yok sonra karar veririm oyuna başlayıp başlamama konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yahu ben stabil sekilde aynı hatayı alıyorum siz ne yapıyorsunuz sayfayı yenilemek dısında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Siteye login olduktan sonra nikname altında product key yazıyor.Ona tıklıyorsun...Keyi giriyorsun... Bende key girerken 113 kod hatası verdi. ama ben yazmaya devam ettim ve comfirm dedim.Ondan sonra key aktif tebrikler fln dedi...Ama 114 kod hatasını gene verdi... Ne oldunu anlamış değilim.. Sanırım bu aşamada mail beklemeliyim :s Doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ne çile be arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 umarim boyle zorlayarak key girdiginiz icin, key leriniz cope gitmez, ziyan olmaz bir ise yaramadan arada. O yuzden yarin sabaha birakiyorum ben bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yarın akşam deniycem hiiiç siteye bile girmicem o zaman akdar kafam rahat olsun hiç uraşamam 414 le felan bi gün az oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 festival hayırlı olsun sen patch i yapmaya başla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar