Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
draedan said:
Ekmek said:
Açıkçası bana us in primetime ı daha uygun.
Daoc ta 8 9 gibi başlardı gece action
sabah 7 ye kadar felan deli gibi oynardık.
Öğlen 1de mi oynicaz allasen?

aksam 20 onlarda 12 gibi oluyor, sabah 4 5 onlarin primetime i , buna hangi 24 25+ yas is sahibi oynayabilir ? anca ogrenciler bunu basarabilir.

Bana dedim zaten.
Mesaj tarihi:
Abi 414 1103 alacağınızı bile bile niye uğraşıp didinip hala sabahtan beri bozuyosunuz sinirleri. Bu gece warhammer yok size, germeyin sinirlerinizi artık. Yarın halledersiniz, Mythic devralmış zaten şimdi kıçını siliyo GOA'nın.
Mesaj tarihi:
Bu gece unut, Mythic şimdi fırçayı atıyodur, zaten attığı fırçayı da belli etmiş ki nolursa olsun GOA ile ortağız demiş adam, o raddeye kadar fırçalamışlar. Abilerine bıraktılar sanırım işi biraz şimdi, toparlar sabaha.
Mesaj tarihi:
OHHH be oldu en sonunda. geriye tek kalan mailin gelmesi :)
1103 errroru verdimi paso hızlı deneyin bi anda oluyor. Veya serverın boş anına geldi tek seferde halloldu :)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
OHHH be oldu en sonunda. geriye tek kalan mailin gelmesi :)
1103 errroru verdimi paso hızlı deneyin bi anda oluyor. Veya serverın boş anına geldi tek seferde halloldu :)

Key aktif mi dedi?
Ondan sonra mı mail gelecek bize...
Mesaj tarihi:
bunların oyunu server stabilitesini vb şeyleri adam gibi yapmayı beceremeyecegine inanmaya başlıorum yavaş yavaş .. beta da görelim ne var ne yok sonra karar veririm oyuna başlayıp başlamama konusunda
Mesaj tarihi:
Siteye login olduktan sonra nikname altında product key yazıyor.Ona tıklıyorsun...Keyi giriyorsun...

Bende key girerken 113 kod hatası verdi. ama ben yazmaya devam ettim ve comfirm dedim.Ondan sonra key aktif tebrikler fln dedi...Ama 114 kod hatasını gene verdi...

Ne oldunu anlamış değilim..
Sanırım bu aşamada mail beklemeliyim :s

Doğru mu?
  • Yeni Oluştur...