eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414 e kafam girsin... olabildiince downgrade ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 edit: hotmail olupta mail alan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Guild adı Quo olmazsa Flight 414 olsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 <414 Happens> olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 DA2019 said: GOA SOEyi geçecek bu gidişle. Epic fail konusunda. Lütfen. Soeyi geçmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım goanın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 in 414 we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414 Squad olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 DadashNik0F said: DA2019 said: GOA SOEyi geçecek bu gidişle. Epic fail konusunda. Lütfen. Soeyi geçmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım goanın ^^ SOE kim ayiptir sormasi ne gibi failler yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bence guild isminde sayı kullanmayı yasaklayan bi patch gelicek birazdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Her yoğun günde site böyle olacaksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sony Online Entertainment, star wars galaxies'i "yaptı" onlar da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o zaman bizde "Curse of four-one-four" yaparız guild ismini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 C3nK said: SOE kim ayiptir sormasi ne gibi failler yapti. SWG Combat Revamp, mmo tarihinin en epic failidir bence. Ama konuyu dağıtmayalım. :) Authentication serverlar bizim saatle 2 civarı açılır. Biz de ancak pazartesi akşamı girebiliriz, malum iş güç. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şaka maka 53 sayfa dolmuş ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 efsaneye gidioz... soe kadar kötü deil şu an goa... ama 2. bi soe olma yolunda ilerlio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi sene boyunca çekilir çile bu adamlar kesin bir şeyleri yanlış yapar. <414 Happens> Benim oyum buna gidiyor guild ismi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mail aktivasyonum oldu cdkeyi girmeye calisiyordum hata verdi refreshledim yine accla girmeye calisiyom already login dio sovucem gitti ya level atlioz sanki oyun gibi oyun sonunda warhammera baglancaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben kaçtım arkadaşlar nöbetçilere kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 SOE güzel oyunu mahvetti, GOA daha öyle bişey yapmadı bu kadar heyecan yapmayın adamlar sadece amatörlük yapıyorlar, arkalarında EA Mythic varken bunu başarabilmek de yetenek ister, hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414... sağde ve korkutucu... ekstra bişi eklemye gerek yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 "equal is not identical" olsun guild ısmı kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xaenin said: SOE güzel oyunu mahvetti, GOA daha öyle bişey yapmadı bu kadar heyecan yapmayın adamlar sadece amatörlük yapıyorlar, arkalarında EA Mythic varken bunu başarabilmek de yetenek ister, hakkını vermek lazım. peki bu amatorlukle sence sunucuları ayakta tutabıleceklermı, support vereceklermı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bence bu olaydan bi ders alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hakkaten ateşim çıktı midem bulanmaya başladı bi halsizlik çöktü bir durun bir soluklanın ha yiğitlerim bi ara verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 benim tuvaletim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar