raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya herkes yenı accountmu register ettı eskı accountuna key gırebılen yokmu.. patchı dırect dl yapamıorumuyuz. eski accountumla patch yapmaya calısıom ızın vermıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sıfırdan regıster yapayım dedım bu sefer regıster butonunuda kapatmıslar eldekındende olduk:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414 i hate u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ebolamaxi said: Sıfırdan regıster yapayım dedım bu sefer regıster butonunuda kapatmıslar eldekındende olduk:=) walla de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Eski acc dediğin cb acc u ise ben patchliyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ne emailmiş be ben iyice sıkıldım bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aha anasayfaya patch yapabilirsiniz diye yazı koydular. geçerli beta ACC'si lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 201 mb dan sonra 2 gb daha patch var hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Deacon said: aha anasayfaya patch yapabilirsiniz diye yazı koydular. geçerli beta ACC'si lazımmış. eski accountuma key gıremedım. yenı accde alamadım daha nası ındırcez bu patch ı ya yokmu yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Eski accountumadaki maili de "kullanılıyor" diye kabul etmiyor, bu ne salaklıktır ya. Patch yapmaya başladı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aha geldi mail linke tikladim oda kaldi öle gene 414 hatasi verirse sövmeye başliyacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 raistlinthewiz said: Deacon said: aha anasayfaya patch yapabilirsiniz diye yazı koydular. geçerli beta ACC'si lazımmış. eski accountuma key gıremedım. yenı accde alamadım daha nası ındırcez bu patch ı ya yokmu yolu valla şahsen ben de key i giremedim bi türlü. 414lerden baydım. başka yolu da yok sanırım indirmenin, o yüzden şimdi ananı avradını goa diyerekten browserları kapatıp tf'a dalıyorum. girmeye çalışanlara kolay gelsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Deacon said: aha anasayfaya patch yapabilirsiniz diye yazı koydular. geçerli beta ACC'si lazımmış. kendi kendilerini bir oyuna kaptırdılar.key girebilmek için hesap alamadı kimse şu yazıyı yazmaları her şey düzgün havası vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Absolut said: Blackrose toplam patch mi 10GB yoksa nasıl nedir yuh artık ? yok patch falan ayrı bu open beta client indirdiğim, o bile bitiyo nerdeyse, bi register olamadık, eskisini de kabul etmiyo haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ana bacı yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 GOA UBER FAIL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kaç saat sonra geldi ben senden önmce kayıt oldum halen yok hemde 3 hesapla C3nK said: aha geldi mail linke tikladim oda kaldi öle gene 414 hatasi verirse sövmeye başliyacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ekmek said: 201 mb dan sonra 2 gb daha patch var hayırlı olsun ciddi mi ? hahah eyvahlar olsun "anyone with a valid Open Beta account - including previous beta testers - can now start their patcher and download a new patch, weighing in on roughly 200mb." dio ya. 2 gb dan bashetmemiş daha benim %50de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 1 saat olmuştur geçmiştir bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 414 bi bitsin var aboo direk başlıcam hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bunedir ya aktivasyon linkine tikliyali 15 dk oldu acilcak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya off bu ne be baydım yokum ben kıracma sınırden bılgısayarı sımdı sabahtan berı burda beklıoz. madem beceremıceksınız urasmayın release headstart open beta fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 12% oldu patch bende de, ama halen account alamadık o ayrı konu tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar