Cotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu ne abi anlamadım ben ? www.yuzde52.org Bir sayaç eklemişler.Genelde takip ederim eylemlerini ama napıcaklar bunda merak içindeyim...
yav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 24 eylül öğlen 12'ye geliyo ne olabilir ki ayrıca çıkan ses çok sinir bozucu
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya acaip bi şey bi aslında birşeylere dikkat çekmek için yapılmş bi hede yani sanırım :s taksim kadıköy gibi kalabalık yerlerde %52 ile iglili yazılar yada anımsatan bişelerde görebilmeniz mumkun. böyle bi site varmış bide googlda ekşide falan bakınca çıkıyo bişeler ama asıl amaçları emelleri nedir tam anlıyabilen yok sanırım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 heryerde görüyorum bu %52 yi merak ettim valla.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tellos said: ya acaip bi şey bi aslında birşeylere dikkat çekmek için yapılmş bi hede yani sanırım :s taksim kadıköy gibi kalabalık yerlerde %52 ile iglili yazılar yada anımsatan bişelerde görebilmeniz mumkun. buradan böyle bi site varmış bide googlda ekşide falan bakınca çıkıyo bişeler ama asıl amaçları emelleri nedir tam anlıyabilen yok sanırım. edit :ne fotograflarım çıkıyo ne urllarım bu sıralar sinir oluyorm ya edit 2: güncelle yerine alıntıya basmışım ii geceler linkte hala çıkmıyo edit ki ne edit son edit/dasaaa: url verememişsin ondan çıkmamış.. fotolar da aynı şekildedir sanırım :> url verirkene [ url=http://yuzde52.org/ofkeningunlugu.php]buradan[/url] olursa "buradan" yazısı tıklanır hale geliyor. direk url ise h ttp://yuzde52.org/ofkeningunlugu.php şeklinde adresin tamamının c/p si ile veriliyor. tabi en baştaki boşlukları yok
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bildiğin V özentisi bunlar parlementoyu mu bombalıyacaklar yoksa:D:D
GEd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Akp 47% 1 % orta yol geriye kaldı 52% bütün partiler voltranı oluşturuyoruz biz diye açıklıcaklar geri sayım bitiminde.
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Normalde siteleri açıktıda kapatmışlar sayaç eklemişler... 1 yıldan beri sitelerinden takip etmekteyim kendilerini iyi iş yaptıklarıda oldu kötü iş ( koç olayı ) yaptıklarıda oldu... Şimdi napıcaklar acaba ? ** Gerçi öğrenci haklarıyla uğraşıp kapitalizme saldırmakda biraz tutarsızca birşey ama...
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Koç holdingin bir kadın çalışanının seminerini koç testisi ve gaz bombalarıyla blokladılar.... Youtube'da var videosu.
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Kendi arkadaşlarını korkutmuşlar.Boktan bi topluluk olmuş bunlar. Allah akıl fikir versin.
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 adamınbiri said: bildiğin V özentisi bunlar parlementoyu mu bombalıyacaklar yoksa:D:D eh keşkeee
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 anneler günüde de en üst kattan fake dolarlar atmışlar. cevahir de nautilus'da yapmışlar bu "eylem"lerini..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ciddi ciddi boş ve özenti adamlar bunlar
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 çoluk çocuk takılsın ya, yaptıkları da saçmalıktan başka bişey değil zaten
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yaptiklari yanlis/cocukca/ozentilik vsvs... ne derseniz deyin. Adamlar en azindan birseyler yapiyorlar, klavye basindan memleketi kurtaranlardan iyiler gene...
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 V for Vendetta yı izleyip gaza gelmiş bebeler bunlar.Terbiye edilmemiş öfke bir işe yaramaz.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 100-47,6=52,4 hıms... biz kaç kişiyiz platformu olmasın bu.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 26 yaş altı nüfüsun genel nüfusa oranı %52
Öne çıkan mesajlar