Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3.0 yukledikten sonra oluşan sorun


C3nK

Öne çıkan mesajlar

Firefox 3.0 yukledikten sonra hep firefoxu kapatinca gene işlemlerde firefox hala calisiyor olarak gösüküyor 1-2 dakika vede o kaldigi sürece %100 de calişiyo ve pcyi sömürüyo resmen bi oyundayken bişideyken kapattimmi illa ctrl+alt+delle firefoxu kapatmak zorunda kaliyorum.Yokmu bunun cözümü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

throine virusden deil.Yaklaşık 4 kere filan format attim degişmedi yani firefox 3un kendi ozelligi bole sanirim.Yaklaşık 1 aydir kullaniyorum firefox alıştım artık nerdeyse her cıktıgımda işlemlerden kapatmaya aklima geldi sorayim dedim.Csdeyken filan firefox bişi bakinca direk kapattigimda firefox kapanmadigi icin cs 30 fpslere düşüyo %100 calistigindan bende kendim sonlandiriyorum.Eski firefox 2 sürümlerinde olmuyordu bole bişey sorayim dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:
Kapatınca direk kapanmıyor çünkü. Önce gerekli işlemlerini savelerini filan tamamlıyor.

Bazen hiç kapanmayabiliyor takılabiliyor o zaman tekrar açılmıyor. Öyle olunca da görev yöneticisinden firefox.exe'yi sonlandıracaksınız olacak bitecek :)


Sonlandıramıyorum. Görev yöneticisine tepki vermiyor, yeni bi firefox açmak istesem zaten bi tane çalışıyor diyor. Chrome kullanıyorum şu anda, restart atmadan çözülmüyor galiba bu problem.

edit : gerçi benim sorun biraz daha farklı, önce firefox normal çalışırken hiç bi sayfa açmamaya başlıyor. İleri geri falan da yapmıyor ama, yeni sadece yeni tab açıp adres yazabiliyorsun. Sonra öyle kalıyor kapanmıyor bi türlü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Bu çok genel bir bug. Sırf Windows'da değil, Ubuntu, Arch ve Foresight'da da karşıma çıktı. Sorun Gecko'da. Songbird'de bilr oluyor bazen diye duydum ama kullanmadığımdan bilmiyorum.

Arch'da kendim derledikten sonra Firefox'u düzeldi. Daha önce hiç düzelmemişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...