C3nK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Firefox 3.0 yukledikten sonra hep firefoxu kapatinca gene işlemlerde firefox hala calisiyor olarak gösüküyor 1-2 dakika vede o kaldigi sürece %100 de calişiyo ve pcyi sömürüyo resmen bi oyundayken bişideyken kapattimmi illa ctrl+alt+delle firefoxu kapatmak zorunda kaliyorum.Yokmu bunun cözümü
throine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 1. Önce virüs taraması yap. 2. Sonuç temizse Firefox i uninstall et 3. C:Documents and SettingsPC ADIApplication DataMozilla klasörünü elle sil. ( Dikkat!: Bütün profil/yer imleri/eklentiler silinecek yer imlerinin yedeğini alabilirsin. ) 4. Yeniden kurulum yap.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ben kapıyorum. Sonra tıklıyorum. "hala çalışıyor" diyo. Sonra bi daha tıklıyorum hemen açılıyor :) Arada sırada tabi. Çok da ciddi bi bug değil ya
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Kapatınca direk kapanmıyor çünkü. Önce gerekli işlemlerini savelerini filan tamamlıyor. Bazen hiç kapanmayabiliyor takılabiliyor o zaman tekrar açılmıyor. Öyle olunca da görev yöneticisinden firefox.exe'yi sonlandıracaksınız olacak bitecek :)
throine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Evet o bende de oluyor ama çok uzun süreli değil 2-3 saniyelik birşey.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 firefox 2 ustune kurduysan herşeyi silip registirileri falan temizleyip firefox 3 u temız kur , firefox 2 ustune kurmuştum direk 3 ü , aşırı derecede yüklenme ve ram sorunu yaratıyordu.
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 throine virusden deil.Yaklaşık 4 kere filan format attim degişmedi yani firefox 3un kendi ozelligi bole sanirim.Yaklaşık 1 aydir kullaniyorum firefox alıştım artık nerdeyse her cıktıgımda işlemlerden kapatmaya aklima geldi sorayim dedim.Csdeyken filan firefox bişi bakinca direk kapattigimda firefox kapanmadigi icin cs 30 fpslere düşüyo %100 calistigindan bende kendim sonlandiriyorum.Eski firefox 2 sürümlerinde olmuyordu bole bişey sorayim dedim.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 firefox 3 u kurduktan sonra download yapamıyorum bi yardım
oper Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2 nin üzerine mi kurdun naptın? sağlam bi kaldır o programı. sonra tekrar kur.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2 yi tamamiyle sildim 3 u kurdum,bi turlu cozemiyorum sorunu
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Brigand said: Kapatınca direk kapanmıyor çünkü. Önce gerekli işlemlerini savelerini filan tamamlıyor. Bazen hiç kapanmayabiliyor takılabiliyor o zaman tekrar açılmıyor. Öyle olunca da görev yöneticisinden firefox.exe'yi sonlandıracaksınız olacak bitecek :) Sonlandıramıyorum. Görev yöneticisine tepki vermiyor, yeni bi firefox açmak istesem zaten bi tane çalışıyor diyor. Chrome kullanıyorum şu anda, restart atmadan çözülmüyor galiba bu problem. edit : gerçi benim sorun biraz daha farklı, önce firefox normal çalışırken hiç bi sayfa açmamaya başlıyor. İleri geri falan da yapmıyor ama, yeni sadece yeni tab açıp adres yazabiliyorsun. Sonra öyle kalıyor kapanmıyor bi türlü.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bu çok genel bir bug. Sırf Windows'da değil, Ubuntu, Arch ve Foresight'da da karşıma çıktı. Sorun Gecko'da. Songbird'de bilr oluyor bazen diye duydum ama kullanmadığımdan bilmiyorum. Arch'da kendim derledikten sonra Firefox'u düzeldi. Daha önce hiç düzelmemişti.
Öne çıkan mesajlar