Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O şimdi asker..

Prawler

Öne çıkan mesajlar

said:
Boojack, 22 Mart 2003 23:35 tarihinde demiş ki:
Ben gittim..Başarılı bir türk filmi.
Bu arada türklerin ve yunanlıların helikopterlerinin kalkış sahnesi aynı başka yerde çekmemişler yani resmi ters çevirip koymuşlar :)

yok hayır alakası yok.farklı hareket ediyorlardı.bende dikkat ettim acaba öylemi die.

özcan denize asker tipi yakıştı ama hele o boyalar baya yakıştı. welcome to turkey dedi ya kayalıkta o sahne güzeldi[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

bu ne kardeşim bütün millet deli gibi bu filmemi gitmeye çalışıyor nedir. Bir sonraki seansa bile yer kalmamıştı yuhh diyrum daha ne diyeyim.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

O ilk gösterime girmenin gazıdır :)
Aslında farklı ve etkileyici bir yanı yok, ama eğlenceli bir film. Vakit geçirtiyo işte daha ne isteriz tatil günü :)

Bir de bizde az film çevrildiğinden midir nedir, "bi filmin içine her türlü duyguyu koyalım da aradan çıksın" formatında oluyo son dönem filmleri.. Gülerken 30sn sonra hüzünlenmek gibi bi ikilemde kaldı sinemadakiler

"Must see of the year" :) değil ama vakit bulursanız izlerin derim[hline]Ghost of The Navigator
Sosyal ağlarda paylaş

moda film ne olcak.
herkes gidip görmeye çalışıyor.
daredevil'in yarısı boştu...

özcan deniz komando imiş. ilk duyduğumda düşüp bayıldım.
süheyl uyguru koysalardı daha güzel olurdu. Hem karizmatik bir adam. Hem de komiklik yapıp dururdu.

özcan deniz özcan deniz. heryerde şu adamı görmekten bıktım ya. Ally McBeal gibi MİT olmuş artık. İkisinin de dizilerinin birkaç bölümünü izledim. Midem bulandı tvyi kapadım[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken;
arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendimi bir garip hissettim filmde ya arkadaşımla gittik millet nasıl gülüyor yerlerde herkes sanki cem yılmaza geldik yani ama öyle garip şeylere gülüyorlar ki

mesela adam ne yapıyorsun diyor yürüyorum olum napacam

diyor millet yerlerde falan arkadaşla bakışıyoruz biz ..

Komikmiydi abi?
Heralde komiktir biz mi anlamadık acaba

Ve bizim güldüğümüz sahneler örneğin başlarda cansız mankenlerin olduğu biryer vardı işte bu silahla şaka yapmış falan (: Orada koptuk ikimiz salonun geri kalanında çıt çıkmıyor falan o filimden beri kendimi garip hissediyorum.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
Sosyal ağlarda paylaş

ben o kaçmaya çalıştıı sahnelerde gökhanın "ulan ... kodumun" die küfrettiği sahne hoştu.film çok kötü değildi çokda iyi dğeildi daredevil a gidicektim yada gangs of new york a ama kızın tkei cırcır edip duruyodu arkadaşlardan ondan gittik.

ve sahneler farklıydı helikopter sahneleri[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Craven, 24 Mart 2003 18:06 tarihinde demiş ki:
film çok kötü değildi çokda iyi dğeildi daredevil a gidicektim yada gangs of new york a ama kızın tkei cırcır edip duruyodu arkadaşlardan ondan gittik.[hline]

hele başka arklarının grubuysa hep öle tipler çıkar zaten kıl olurum ben de eahhea[hline]so much to live for
so much to die for
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin konusu rezalet birşey. Saçma sapan. Ada çıkıyor sonrada batıyor heueu.
Ama çok komik bir film. Espiriler çok hoş.

Pelin Batu konuşmadıkça çooookk tatlı bir kız.
Amaaaa
Özlem Tekin konuşmasada konuşsada herzaman heryerde çoooookkk tatlı .......[hline]Serdar Bilgili ve Cariyeleri ....
**Herkes Kocasını Bilsin**

1903 de doğdu aşkımız , 100 yıl geçti Hala Aşığız

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...