Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Selamlar, Ankara'da uçuk fiyatları olmayan bildiğiniz iyi yurt veya misafirhane var mı? Fiyat aralığı aylık 200 lira'yı falan geçmeyecek yerler süper olur. Bir de acilen 1-2 hafta kalacak mnisafirhane lazım böyle yerlere nereden bulabişlirim? Öğrenci pansiyonu falan gibi yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ankarada yurt olarak aylık 200 e kız yurdu bulmak çok güç. bulursun da kalmak istermisin onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kız yurtları hem pahalı hemde zor bulunur tipte yurtlardır erkek yurtlarına göre sanmam 200 ytlye bulasın ama bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Fiyat bilmiyorum ama sabancı kız yurdundan şikayet eden hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 misafir ol gel bana börekler açayım sana. yurt işi zor gibi. kolay gelsin. ps: ankaradayım - evim var tek yaşıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 adres alalım , 5 yarma gelicez , 4 duvar lazımdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Lexius said: misafir ol gel bana börekler açayım sana. yurt işi zor gibi. kolay gelsin. ps: ankaradayım - evim var tek yaşıyorum xD O H A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hahahaha lexius iyi girmiş ama olaya hakkını vermek lazım.. yurt işi zor ama evim de var hani tek yaşıorum e hazır bağğyanmışsın da sfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Lexius said: misafir ol gel bana börekler açayım sana. yurt işi zor gibi. kolay gelsin. ps: ankaradayım - evim var tek yaşıyorum xD gercekten ayıp bişey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 insan öm atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 belki kendisi de dişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ORAYA GITME ORDA FUHUS WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 phauhuauhauhua bonepart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ankarada iki tane teyzem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bütün akrabalarım ankarada. ankarada doğdum. ankara sıkıcı bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 200e ancak cemaat yurtlarında kalırsın, ayrıca ayıp ve oha mı ? canınız sağolsun. ( Copyright © fede. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aslında eve çıkmak en mantıklısı, haliyle 200 ü aşıyor ama.. bir de eve çıakcak insan bulmak lazım onun için de önce çevre yapmak falan lazım uzun iş. bir de yurdu kendime değil kız arkadaşıma arıyorum. not:Lexius davet hala geçerli mi? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 üyf üyf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 üyf üyf :D epic fail lex sorry gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 üyf üyf :D epic fail lex sorry gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abov pardon beyler flood gibin netten dolayı sina siliversene 2 sini üçünü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ankarada yaşamıyorum ama istenildiği takdirde ankaradan ev bile alırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar