zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ee evet, course list preparation 19 eylül pazartesi sabah 10'da açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Sağol canım,parayı ders listemi seçtikten sonra mı yatıracam...Ders listemi seçip hemen yatırabilir miyim.Biraz fazla çünkü harcım,2. öğretim tezsiz bi yüksek lisans programı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 22 sine kadar yatırabilirsin, tabi ondan evvel ders seçebiliyorsun, zaten sizin derslerde aman kota doldu aman consent alayım olayı yoktur sanırım o yüzden dersi pazartesi ya da salı seçmen bişi değiştirmez çnkü mastersın.gene de para yatırmadan seçme şansın var bak şurada da zaten ders ekleme bırakma para yatırma tarihlri var,aklında bulunsun http://registration.boun.edu.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu arada şuan itibariyle keşfettim, para yoksa ders de yok yeni sistemde...önce parayı yatrımak gerekiyormuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 demek ondan kolay oldu bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ya ben hala giremedim nesi kolay...:) alabliyorsan bana fr201.04 alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çift post :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sağol cevap için zepercim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ya dediğim gibi, bir girmeye çalış sisteme, şuan kimse sorsam bilemiyorum, bankadakiler bir halt bilmiyor...ben girmeye çalışınca, "you have to pay your tuiton" gibi bişi dedi öyle kendimi akbanka attım. bir dene bakalım? dendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tamam added succesfully fr, :) başka ders almaan varsa, ben de kredi var alabilirim... Ramses ne oldu* girdin mi sisteme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 giremiyorum ya anlayamıyorum too many users diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hee o bişi dğeil panik olma:) sen devam et sürekli girmeye, bana da öyle dedi,10 dkaika sonra açıldı, bir de chrome kullanma, okulda uyarı yayınlamış, mozilla ile gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ie yle deniyorum mozillayla mı deniyeyim Derken obikas çöktü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ie çokkk kasaarrr... mozilla candır.;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ramses kaç para harç ödüyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kardeş mozillayı yüklemedim chrome ve ie var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dur öm atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ben de bu haftasonu kız kardeşimi Kilyos'a yolluyorum. Küçücüktü, evden ayrılıyor şimdi =( İnatçı bir de. İstanbul'da kalacağın düzgün bir yer bulalım, ne yapacaksın dağın başında dedik, dinletemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hayırlısı olsun kardeşin için GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hazırlık mı? hangi seviye çıktı? bir de kilyos ruhu iyidir yaaa...söylenilir falan ama, zevklidir de kilyosta kalmak. GERGE said: Ben de bu haftasonu kız kardeşimi Kilyos'a yolluyorum. Küçücüktü, evden ayrılıyor şimdi =( İnatçı bir de. İstanbul'da kalacağın düzgün bir yer bulalım, ne yapacaksın dağın başında dedik, dinletemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 23'ünde açıklıycaklarmış. İyidir ama İngilicesi, advanced çıkar ya da en kötü intermediate çıkar. Atlama sınavına gir, çalıştırayım seni dedim, onu da istemedi. Büyüdü ya, kafasının dikine gidecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu nasıl yavaşlık bitirdin beni obikas ya.Of diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hehehe.. advance çıakrsa sanırım dersleri kilyosta olmaz, ozaman okul yakınlarında bir ev tutarsınız eğer o isterse de, eğer inter veya altıysa dersleri kilyosta olbilir o durumunda kilyos iyi olabilir..:=) valla 5 sene nasıl geçiyor yaa...mezuniyetini görürsünüz inş;=) hangi bölümde? fizik deme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Uluslararası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 iyiymiş, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar