Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağol canım,parayı ders listemi seçtikten sonra mı yatıracam...Ders listemi seçip hemen yatırabilir miyim.Biraz fazla çünkü harcım,2. öğretim tezsiz bi yüksek lisans programı...
Mesaj tarihi:
22 sine kadar yatırabilirsin, tabi ondan evvel ders seçebiliyorsun, zaten sizin derslerde aman kota doldu aman consent alayım olayı yoktur sanırım o yüzden dersi pazartesi ya da salı seçmen bişi değiştirmez çnkü mastersın.gene de para yatırmadan seçme şansın var

bak şurada da zaten ders ekleme bırakma para yatırma tarihlri var,aklında bulunsun

http://registration.boun.edu.tr/
Mesaj tarihi:
ya dediğim gibi, bir girmeye çalış sisteme, şuan kimse sorsam bilemiyorum, bankadakiler bir halt bilmiyor...ben girmeye çalışınca, "you have to pay your tuiton" gibi bişi dedi öyle kendimi akbanka attım.

bir dene bakalım? dendin mi?
Mesaj tarihi:
hee o bişi dğeil panik olma:) sen devam et sürekli girmeye, bana da öyle dedi,10 dkaika sonra açıldı, bir de chrome kullanma, okulda uyarı yayınlamış, mozilla ile gir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben de bu haftasonu kız kardeşimi Kilyos'a yolluyorum. Küçücüktü, evden ayrılıyor şimdi =( İnatçı bir de. İstanbul'da kalacağın düzgün bir yer bulalım, ne yapacaksın dağın başında dedik, dinletemedik.
Mesaj tarihi:
hazırlık mı? hangi seviye çıktı? bir de kilyos ruhu iyidir yaaa...söylenilir falan ama, zevklidir de kilyosta kalmak.
GERGE said:

Ben de bu haftasonu kız kardeşimi Kilyos'a yolluyorum. Küçücüktü, evden ayrılıyor şimdi =( İnatçı bir de. İstanbul'da kalacağın düzgün bir yer bulalım, ne yapacaksın dağın başında dedik, dinletemedik.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
23'ünde açıklıycaklarmış. İyidir ama İngilicesi, advanced çıkar ya da en kötü intermediate çıkar. Atlama sınavına gir, çalıştırayım seni dedim, onu da istemedi. Büyüdü ya, kafasının dikine gidecek =)
Mesaj tarihi:
hehehe.. advance çıakrsa sanırım dersleri kilyosta olmaz, ozaman okul yakınlarında bir ev tutarsınız eğer o isterse de, eğer inter veya altıysa dersleri kilyosta olbilir o durumunda kilyos iyi olabilir..:=)

valla 5 sene nasıl geçiyor yaa...mezuniyetini görürsünüz inş;=)

hangi bölümde? fizik deme:)
  • Yeni Oluştur...