Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Güngören İlçe Teşkilatı'nın 3. Olağan Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, konuşmasının büyük bölümünü Aydın Doğan'a ayırdı ve ağır suçlamalarda bulundu. Aydın Doğan'ın elindeki medya gücünü ticaret için şantaj amaçlı kullanmakla itham eden Başbakan Deniz Feneri davasında adının geçirildiğinden bahsettiği bölümde şunları söyledi: İşte Başbakan'ın o sözleri: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, adının Almanya'daki Deniz Feneri davasına karıştırılmasına sert tepki gösterdi. Aydın Doğan'ı suçlayan Erdoğan, "Başbakan Erdoğan Deniz Feneri'nden para mı almıştır? Eğer bunu ispat edemezseniz ahlaki değerler noktasında nasibini almamış birisisiniz." dedi. Erdoğan, "Bu tür çamurları sen kabul edebilirsin ama biz kabul edemeyiz" dedi. Erdoğan, Aydın Doğan'ın Hilton Oteli konusunda kendisinden ve belediye başkanından isteklerde bulunduğunu, bu isteklerin yerine getirilmemesi üzerine iftira kampanyası başlattığını söyledi. Erdoğan, Deniz Feneri Derneği davasına ilişkin kendisi ve AK Parti hakkında çıkan iddiaları da, "Başbakan Erdoğan Deniz Feneri'nden para mı almıştır? Eğer bunu ispat edemezseniz ahlaki değerler noktasında nasibini almamış birisisiniz. Tayyip Erdoğan ne böyle bir para almıştır, ne böyle bir paranın sahibiyle tanışmıştır. Asla! Tsunami alakalı Tayyip Erdoğan'ın eli akçeli paraya dokunmamıştır. Başbakanlığın hesabı vardır, Başbakanlığın hesabına paralarını yatırmak isteyenler paralarını yatırmışlardır. Ve oradan da Kızılay'a gitmiştir, Kızılay eliyle yardım Açe'ye ulaştırılmıştır." şeklinde cevapladı. Başbakan Erdoğan, Aydın Doğan'ı Hilton'da istediğini alamadığı için kendisine ve partisine yönelik kampanya sürdürmekle suçladı. Erdoğan Hilton konusunda şunları söyledi: "Şu ana kadar olan bütün kampanyalarının arkasında yatan gerçek budur. Açık söylüyorum şimdi; Hilton'dur. Hilton Oteli'nde istediği plan tadilatlarını bana ve belediye başkanıma yaptıramadığı için bu adımları atmaktadır. Bizzat bana bunu teklif etmiştir, bizzat belediye başkanıma bunu teklif etmiştir. İstediğini alamadığı için de bu kampanyaları sürdürmektedir." Başbakan Erdoğan, konuşmasında Aydın Doğan'a iftira kampanyasını CHP ile birlikte yürüttüğü suçlamasını da getirdi. Doğan'ın iktidarı yıpratmak görevini yüklendiğini ve CHP ile işbirliği içinde olduğunu söyleyen Başbakan "Son zamanlarda AK Partiyi yaralayamayanlar, AK Parti'yi geriletemeyenler AK Parti üzerinde yalan yanlış iftira kampanyalarıyla bir şeyler yapmanın gayreti içerisine girdiler. Şu ana kadar bunu sessizlikle takip ettim, hala da sessizlikle takip ediyorum. Ama artık yetti! Bunu görüldüğü gibi bir medya grubu- Doğan Medya Grubu- yani açık söylüyorum Aydın Doğan Grubu üstlenmiş vaziyette. Cumhuriyet Halk Partisi ile beraber bu kampanyayı sürdürüyor." dedi. Erdoğan Aydın Doğan'a yönelik suçlamalarını şöyle sürdürdü: "Bir taraftan bana iyi niyet elçileri göndereceksin, 'görüşelim, barışalım' diyeceksin, ondan sonra da her türlü iftiralarını gazetelerinde televizyonlarında şahsıma, aileme ve partime yapacaksın. Kusura bakma! Ondan sonra da 'Tayyip Erdoğan çok sinirli, asabi' diyeceksin. Bu kervan yola aynı kararlılıkla yürür. Açık ve net bir şekilde söylüyorum; AK Parti bundan önceki alışılmış siyasi partilerden değildir. Tayyip Erdoğan da o alışılmış Başbakanlardan biri değil. Onlar Aydın Doğan ile pazarlığa oturmuş olabilirler, ama Tayyip Erdoğan'ı bu pazarlığa oturtamadığın için bu çılgınlıkları yapıyorsun." Başbakan Erdoğan, Aydın Doğan'la ilgili daha başka ithamlarda bulunacağını "Başka anlatacaklarım da var, hepsini bugün bitirmek istemiyorum" şeklinde belirtirken Aydın Doğan'ın desteklediği gazeteleri daha sonra nasıl tetikçi yaptığını da açıklayacağını söyledi: ''Desteklediği gazeteleri hangi metotlarla destekliyor, onları da duyacaksınız ve ondan sonra o gazeteler nasıl kendisine tetikçilik yapıyor, onları da açıklayacağız. Bundan sonra artık saygılı götürelim, gizli götürelim yok, her şeyi açık ve net millete duyuracağız'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ana bunlarda mı biribirine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 "Başka anlatacaklarım da var, hepsini bugün bitirmek istemiyorum'' auah arkası yarın çeviriyo başbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ah yavrıııııım, aydın doğanla da küserlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 e bariz girecekleri belliydi.saltanatı gidiyor adamın bilmem kaç senelik . koskoca medya gücünü iyiden iyiye kasımpaşalı birine veriyor aydın ağa .valla helal olsun tayyibe .bekledimden akıllı adam çıktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 TRT ATV ve Sabah bana yeter mantığıyla kendini eleştirilmez kılmak için çok büyük bir kumar oynadı bence. İkisinide sevdiğim söylenemez ama bir işin içinde RTE varsa ben karşısında yer alırım. Bundan sonrası eğlenceli olacak çünkü medya ciddi bir güç. Ayrıca şu sütten çıkmış ak kaşık rolünü iyi oynuyor. Saf, eğitim düzeyi düşük ve inanç bazlı sömürdüğü halkı iyi kandırıyor (liboşları kandırılanlar listesine dahil etmediğim için üzgünüm onlara bi ara değiniriz..) Takip edenler bilirler grup toplantısında Baykal her zaman kaldır şu dokunulmazlıkları diyerek bir söylem yöneltiyor kendisine. Hatta önceliği kendimize verelim; gel sadece seninle benim dokunulmazlıklarımızı şuanda kaldırıp ne olacak diye bekleyip görelim diyor. Nedense herşeyi duyan herşeye bir yorum yapan RTE bunu duymuyor. Eh Türkiye'nin en ciddi medya devi karşısında bakalım şimdi ne yapacak çünkü çevirdiği işler birbir ortaya çok sert bir biçimde çıkacak gibi. Uzanlarda olduğu gibi alt edebileceğini sanmıyordur umarım :) Ufak birşeye değineyim. Ben hiçbir yolsuzluk ya da adam kayırmanın destekçisi değilim. Çok düzgün dürüst bir başbakan bu söylemleri yapsa ortada birşey kalmasın herşeyin üstüne gidilsin derdim ama söz konusu olan kişi RTE.. RTE yahu.. Erdoğan ve hükümetleri bu devlete gelmiş geçmiş en büyük zararı vermiştir. Şartlar eskisi gibi olsa Menderes ile aynı sonu çoktan paylaşırdı çünkü bunu hakediyor. Onca yolsuzluğa imza atıp onca zararı verdikten sonra kendi eleştirilince ya da pislikleri açıklanınca parlıyor ama bence bunun boyutunu bugün herzaman olduğu gibi gaza gelip kaçırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ahlaki değerler noktasında nasibini almamış birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 rte şurda haklı, hilton meselesinden önce doğan grubunun ağzından, ki bu konuda en yetkin ağız genelde ertuğrul özköktür, bal damlıyodu doğrusu. hilton yattara olunca çaat tam gaz muhalefet. iddaa ihalesi yüzünden karamehmet ve pamukbank olayının deşilmesi ama olay bitince de sütliman olması da çok benzer bi nitelikte. bunları da gaste diye okuyanlar var işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bu Doğan sadece bunlarala iyi geçineceğim diye göndermemişmiydi Emin Çölaşan'ı? Dün gelir hesap döner. Ama yine bir noktada barışır bunlar. Biraz fırtınalı bir ilşki bunlarınki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 balon said: e bariz girecekleri belliydi.saltanatı gidiyor adamın bilmem kaç senelik . koskoca medya gücünü iyiden iyiye kasımpaşalı birine veriyor aydın ağa .valla helal olsun tayyibe .bekledimden akıllı adam çıktı . Bence burda akıllı rte'ye akıllı çıktı denmezde aydın doğana beklediğimden salak çıktı demek daha doğru olur. Bu kadar salak olmasa daha önce görürdü medyanın elinden gittiğini.... Bi star'ı almakla zannetti ki 2 ben 1 onlar götürücek ama öyle olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Allah biliyor ya Aydın Doğan'ı günahım kadar sevmem. Ama Tayyip medyanın yarısını ele geçirmişken, Cumhuriyet ergekoncu damgası yemişken, şu an iktidar aleyhine yazılar yazan en güçlü medya grubuna, üstelik de isim vererek saldırması hanginizin içine siniyor? Doğan grubunun da Tayyip yanlısı olduğunu düşünsenize. Ne Dişli'den haberimiz olurdu o zaman (Sabah mı yazacaktı Dişli'yi, Zaman mı, güldürmeyin beni), ne de belki de Keçiören'deki dayak olayından, ne de bir sürü irili ufaklı olaydan. Art niyet olsa da olmasa da, sonuçta bunları haber yapmaya cesaret edecek bir medya grubu var. Dua edelim de yayınlarına patronlarına rağmen devam edebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 everybody hates aydin olabilir dizimizin adi menfaate gore haber yapinca ulusalcilcisindan dincisine kurtcusunden libosuna herkesi karsisina aldi boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Aydın Doğan yarın açıklama yapacakmış konuyla ilgili olarak. Bunun üzerine TÜSİAD hafta içi ayar verir ve sonrası malum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Aydın Doğan > RTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Açıklama var zaten Aydın Doğandan. [hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 *popcornunu alır* hadi bakalım n'olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Nessarien said: Aydın Doğan'ın elindeki medya gücünü ticaret için şantaj amaçlı kullanmakla itham eden Başbakan kendisi elindeki kömürü (devletin parasıyla alınan) kendi pis amaçları için kullanmıyo sanki DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA derler ya hani he tamam aydın dogan da aynı bokun laciverti ama ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sir said: bunları da gaste diye okuyanlar var işte =) AKP'ye de parti diye oy verenler var, onu ne yapacaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 onlar göbeeni kaşıyo, hepsi cahil cühela, oyları kömüre verdiler bilmiyo musun? bu arada parti demişken: yerel seçimlere giderken kamuoyu araştırmaları hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Aydin Dogan tayyibi bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aydın doğan ı karşısına alamaz o kadar kolay adam aydın doğan yani :).Koç ları da karşısına alamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sir said: rte şurda haklı, hilton meselesinden önce doğan grubunun ağzından, ki bu konuda en yetkin ağız genelde ertuğrul özköktür, bal damlıyodu doğrusu. hilton yattara olunca çaat tam gaz muhalefet. iddaa ihalesi yüzünden karamehmet ve pamukbank olayının deşilmesi ama olay bitince de sütliman olması da çok benzer bi nitelikte. bunları da gaste diye okuyanlar var işte =)Dogan Medyasi AKP'nin bugune gelmesinde cok buyuk pay sahibidir. Bunlari gazete diye okuyanlar olmasa AKP bugun oldugu yerde olmazdi. Ben seni cidden anlayamiyorum, isine geldigi zaman iyi isine gelmedigi zaman kotu oluyor her sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bi buçuk senedir düşmanlar zaten, hala birbirlerini bitirebilmiş değiller =) edik: e iyi de ben doğan medyasını hiçbi zaman tutmadım ki? akpyi desteklerken de tutmuyodum, desteklemezken de tutmuyorum..o değil de ertuğrul özkök hacca gidiyomuş, bence direk laiklik karşıtı eylemlerin odağı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Adil Gür bunları geçen gün HaberTürk'te açıkladı, canlı yayında. Şaşılacak bir durum yok. Belediyecilikte iyiler, bunu genel seçimlerde sürünürken bile yapıyorlardı RP'yken, FP'yken. AKP de o geleneğin devamı. AKP mecliste olmasa bile pek çok belediyeyi kazanabilir, aynı DTP'nin doğuda o kadar belediyeyi kazanması gibi. Ayrıca pek çok belediyenin de sınırları değiştirildi, mahalleler el değiştirdi vs. Artık çok daha rahatlar o konuda. Ha Adil Gür bi anket daha açıkladı orada, eğitim seviyesi arttıkça AKP'ye giden oy azalıyor dedi, sonuçta dediğin doğru, göbeğini kaşıyan adamın oyu = AKP oyu. Esas mesele AKP'nin İzmir'e yaptıkları, su modernizasyonları için mali kaynağı serbest bırakmaması, sonra da büyükşehir belediyesine b.k atması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eheh eğitim seviyesi arttıkça chpye verilen oyların artması da bence eğitim sistemimiz açısından bir ayıp olarak nitelendirilebilir =) ama o yazıda sadece yerel seçimlerden bahsetmiyo, bazı "ulusalcı" argümanların pek tutarlı bi tarafı olmadığını açıklıyo adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar