ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Filmi bende beyendim. İlk filim gibi olmuş. Biraz standart Transformers'ın dışına çıkmışlar. Hani çok özel beklentiler ile gidenler eli boş döner ama. Aksiyon isteyenler için gayet iyi bir filim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ilk filmdeki detay eksikliginin nedeni tamamen butce sorunuydu. ilkinde spielberg 150m'i kesinlikle tek kurus gecmesin demis bay'e. hatta bay'in kendisi "eger daha fazla butce olsaydi ilk isim yuzleri daha da detaylandirmak olurdu" dedi. tabi film iyi para getirince biraz daha zorlamislar. eh bilgisayar teknolojisi ucarak gelisiyor zaten. avatar farkli konu. cgi'den cok 3d olmasi apayri olay. 200 kamera ile ayni anda cekim yapmak gibi atraksiyonlar var. filmin kendisinden cok bu teknik zaten devrim yapacak gibi gorunuyor. filmin setini goren her yonetmen daha teaser gormeden "3d film yapacagim" dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Quibble said: ayrıca megan fox, elimde kalırsın kızım. megan foooooaaaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gittim gördüm eğlendim ama ne bileyim eh işte bir film olmuş bam bim bom dan ibaret ve gereksiz uzun bir film olmuş 3 saatlik film bir süre sonra bayıyor açıkcası. ikinci uçak 3. tank 5. gemiden sonra evet bunların patlıyabildiğini anlamıştım ama aynı şeyi 35. kere önünüze koyunca sıkıntı verici olmuş ama ama ama megan demek istiyorum kesinlikle filmdeki tek uzaylı megan artık kendisinin bu gezegenden olmadığına eminim.Hele sonlarda bir yavaş çekim koşuş sahnesi var megannnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Filmi izledim geldim,aklımda tek kalan şey sürekli bir metal şangırtısı ve baş ağrısı oldu. Fanlara hitap edebilecek bir filmmiş, transformersı ilk defa izleyen birine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 zone'da poker oynarken, the transformer diye birisi geldi. filmi izlememe rağmen your last movie sucks dedim, adam küfür etti çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İkinci yarıyı 10ar dakikalık uykularla izledim ben. Fazla uzatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 abicim bi filmede entel hollywood yönetmenleri gibi g.tündeki kıla kadar kusur aramayın.Her filmi kendi kalıplarında değerlendirmek lazım.Bu filmde misyonunu gayet iyi yerine getiriyor. Özellikle Hoşuma Giden Şeyler : -Filmin başındaki köprüde kovalamaca sahnelerinde , otobotların karizmatik efeklerle dönüşüm yapması -Filozof autobot Optimusun kendisi ve karizmatik sesi -Espiriler ve durum tiplemeleri -Şu kovulmuş cıa ajanı -Küçük deception robotun meganın bacağını becerme sahnes. :D -Shaunun nüktedan diyalogları (Herif kızı zekasıyla tavlamış var mı lan sizde o yürek) -Ormanda dövüş -Konuşan radyo Buublebee :D -Shaunun annesinin üniversitedekiş halleri :D -Dede -ve Megan fox tabikide --------------------- Kafamda kalan Soru işaretleri : -Fallenı öldürebilecek güçte olan Optimus , nasıl ormanda Megatron ve bir kaç deceptiondan dayak yedi -Eski cia ajanı neden kovulmuş -Deceptionlar uzayda neden istihbarat için bikaçı hariç diğer uyduları patlatmıyolar.Çin bir füze yolladı diye zamanın bütün conilerin g.tü uçuklamıştı ---------------------- Filmin beğenmedim elbet bazı yönleri var ama beni pek ırgalamadı , gayet keyifle izledim Filmin sonuna kadar ulan bu military ne boka yarıyor diyordum ; ama harabelerdeki savaşta , 3-5 autobota karşı 16 tane decepction varken hepini uçaklar halletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 progamer said: DarKRideR said: A single IMAX shot in the movie (df250) would have taken almost 3 years to render on a top of the line home PC running nonstop. If you rendered the entire movie on a modern home PC, you would have had to start the renders 16,000 years ago (when cave paintings like the Hall of Bulls were being made) to finish for this year's premiere. etkilendim bu yazıdan.. bu tarz filmlerin fanatiği olarak daha iyi bi film düşünemiyorum ama didikleyipte kusur aramak isterseniz bulursunuz, ben o yönden bakmıyorum şöyle örnek vereyim "o kovulan cia ajanı çok gizli bilgilere sahip biri, gidip neden onukovsunlar adamın uçak gemisindeki özel silahtan bie haber var kaptan bile dumur oluyor ondan bahsedince" neyse işte böyle kafaya takılıpta saçma olmuş gerçekte olmaz diye irdelememek lazım, transformer sinema filmi yapılıyor denildiğinde heyecanlanmıştım hatta nasıl olacğaını hayal bile edemiyordum büyük iş başardılar, yukarıdaki yazıda transformerın filminin neden daha önceden çekilemediğini gayet güzel açıklıyor, teknoloji gelişsin diye beklemiş adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Benim aklıma takılan bir şey var. KAZIM neden spoiler kullanmıyor. Al sana günün sorusu. Cevaplayın bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 lan filmi beğenirim beğenmem kişisel zevktir aynı mantıkla kutsal damacanayı beğenmeyenede entel holivudçu diyebilir bir kitle zevk meselesi ben ergen filmlerini sevmiyorum amansız aksyona ise varım o yüzden transformerslar birbirini döverkenki sahnelere artı ağlayan sızlayan mal gibi takılan konuşamayan kahramanlık yapan yahut aşk sözcükleri fısıdıyamayan romantik ergenlerin olduğu sahnelere eksi gerçek bir aksyon filmi 300 dür illa aksyon dışında komedi/korku bok püsür ünsürü ekliyeceksende hot fuzz gibi yaparsın ortaya karışıklar beni bayıyor. net holivud filmi işte ortaya karışık ayrıca amerika ne güzel bir ülke insanı ne güzel insan ordusu ne güzel ordu yapımcıalrın cebinden çıkan parayı,yada daha doğrusu ordunun yaptığı finansal desteği merak ediyirim. aman etmiyorum banane ayrıca kafaya nasıl bişi takılıyor bu filmde anlamıyorum kamyona dönüşen uzaylı bilge bir robotun başrollerden birini üstlendiği bir film abi mantık aramayıp izlemek ve zevkini tadmak lazım ben yine pek bi alamadım gerçi ormandaki dövüş dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ssj4songoku said: Benim aklıma takılan bir şey var. KAZIM neden spoiler kullanmıyor. Al sana günün sorusu. Cevaplayın bakem.filme gitmediniz mi lan 1 hafta olucak nerdeyse çıkalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 hahahahaha özrü kabahatından beter a.Dlsad.saldşsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 DoGMeaT said: mantık aramayıp izlemek ve zevkini tadmak lazım ben yine pek bi alamadım gerçi ormandaki dövüş dışında bende onu diyorum olum işte kıl bok diye millet kusur alıyor bu filmin misyonu budur yoksa banane isteyen beğensin istemeyen beğenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kazım said: ssj4songoku said: Benim aklıma takılan bir şey var. KAZIM neden spoiler kullanmıyor. Al sana günün sorusu. Cevaplayın bakem.filme gitmediniz mi lan 1 hafta olucak nerdeyse çıkalı Senin vücüdunun en yüksek noktasında biyolojik/fizyolojik sorunlar var sanırım ahahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Reçetede yaz bari adam hemen fetva verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 maykıl bey heralde 3. filmdede unicronu getircek ama burda harcadıktan sonra hikayesini nasıl yapacak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 3. film için stüdyo 2011 yaz demiş Michael Bay abimiz ise robotsuz bir sene geçirmek istiyorum diyip 2012 yazdan önce çıkarmam demiş maalesef. Baya bekleyeciğiz 3. film için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 en kötü uyarlama seçtim bu filmi. detayları bi ara yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yarım saat önce çıktım filmden ilk film bence daha güzeldi hikaye olarak akıcılık olarak. oldukça uzatmışlar özellikle son çatışma sahnesini ama yinede gayet hoştu özelliklede megan fox (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 valla transformers çizgi filmini falan sevmezdim.hayranı değilim.hayranı geçtim ilgi alakam yoktur ilk filmi cok beğenmiştim.buda güzeldi beğendim aksiyon var görsellik var.meme var :) sosyal mesaj beklentim yoktu.tatmin edici bir film.hikaye falan aramıyorum valla robota dönüşen arabaların falanların oldugu bir filmde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ilk film çok daha iyiydi pek beyenmedim bunu. diğer filmde autobotlar arasında daha çok diyalog vardı bi yakınlık hissediyodun her birine. bunda sadece dövüşen robotlar şeklinde kalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 2 tane ne söylediğini bile anlamadığımız ikiz robot vardı ya konusan susmuyolar bile ;p hakikaten ne oldu onlara? ;p birde lan amerikan ordusu sözüm size , teee körfezden piramidin tepesindeki koca robota headshot cekip öldürübiliosanız versenize ayarı tüm robotlara , SİGİ GİDİN LAN ŞİMDİ dersiniz kalanlara da burası bizim dünya fln tadında ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 abi filmin adı çok kötü ya. ezilenlerin intikamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 EZİLENLERİN İNTİKAMI NE YA Fallen bir transformer değil miydi? Fallen ın intikamı değil mi bu? Michael Bay gibi dandik bi yönetmenle bu film böyle sürer gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar