Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

scorch

Öne çıkan mesajlar

ilk filmdeki detay eksikliginin nedeni tamamen butce sorunuydu. ilkinde spielberg 150m'i kesinlikle tek kurus gecmesin demis bay'e. hatta bay'in kendisi "eger daha fazla butce olsaydi ilk isim yuzleri daha da detaylandirmak olurdu" dedi. tabi film iyi para getirince biraz daha zorlamislar. eh bilgisayar teknolojisi ucarak gelisiyor zaten.

avatar farkli konu. cgi'den cok 3d olmasi apayri olay. 200 kamera ile ayni anda cekim yapmak gibi atraksiyonlar var. filmin kendisinden cok bu teknik zaten devrim yapacak gibi gorunuyor. filmin setini goren her yonetmen daha teaser gormeden "3d film yapacagim" dedi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

gittim gördüm eğlendim ama ne bileyim eh işte bir film olmuş

bam bim bom dan ibaret ve gereksiz uzun bir film olmuş 3 saatlik film bir süre sonra bayıyor açıkcası. ikinci uçak 3. tank 5. gemiden sonra evet bunların patlıyabildiğini anlamıştım ama aynı şeyi 35. kere önünüze koyunca sıkıntı verici olmuş

ama ama ama megan demek istiyorum kesinlikle filmdeki tek uzaylı megan artık kendisinin bu gezegenden olmadığına eminim.Hele sonlarda bir yavaş çekim koşuş sahnesi var megannnnnnnnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bi filmede entel hollywood yönetmenleri gibi g.tündeki kıla kadar kusur aramayın.Her filmi kendi kalıplarında değerlendirmek lazım.Bu filmde misyonunu gayet iyi yerine getiriyor.
Özellikle Hoşuma Giden Şeyler :
-Filmin başındaki köprüde kovalamaca sahnelerinde , otobotların karizmatik efeklerle dönüşüm yapması
-Filozof autobot Optimusun kendisi ve karizmatik sesi
-Espiriler ve durum tiplemeleri
-Şu kovulmuş cıa ajanı
-Küçük deception robotun meganın bacağını becerme sahnes. :D
-Shaunun nüktedan diyalogları (Herif kızı zekasıyla tavlamış var mı lan sizde o yürek)
-Ormanda dövüş
-Konuşan radyo Buublebee :D
-Shaunun annesinin üniversitedekiş halleri :D
-Dede
-ve Megan fox tabikide

---------------------

Kafamda kalan Soru işaretleri :
-Fallenı öldürebilecek güçte olan Optimus , nasıl ormanda Megatron ve bir kaç deceptiondan dayak yedi
-Eski cia ajanı neden kovulmuş
-Deceptionlar uzayda neden istihbarat için bikaçı hariç diğer uyduları patlatmıyolar.Çin bir füze yolladı diye zamanın bütün conilerin g.tü uçuklamıştı

----------------------
Filmin beğenmedim elbet bazı yönleri var ama beni pek ırgalamadı , gayet keyifle izledim

Filmin sonuna kadar ulan bu military ne boka yarıyor diyordum ; ama harabelerdeki savaşta , 3-5 autobota karşı 16 tane decepction varken hepini uçaklar halletti
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

DarKRideR said:

A single IMAX shot in the movie (df250) would have taken almost 3 years to render on a top of the line home PC running nonstop. If you rendered the entire movie on a modern home PC, you would have had to start the renders 16,000 years ago (when cave paintings like the Hall of Bulls were being made) to finish for this year's premiere.

etkilendim bu yazıdan..

bu tarz filmlerin fanatiği olarak daha iyi bi film düşünemiyorum ama didikleyipte kusur aramak isterseniz bulursunuz, ben o yönden bakmıyorum şöyle örnek vereyim
"o kovulan cia ajanı çok gizli bilgilere sahip biri, gidip neden onukovsunlar adamın uçak gemisindeki özel silahtan bie haber var kaptan bile dumur oluyor ondan bahsedince"
neyse işte böyle kafaya takılıpta saçma olmuş gerçekte olmaz diye irdelememek lazım, transformer sinema filmi yapılıyor denildiğinde heyecanlanmıştım hatta nasıl olacğaını hayal bile edemiyordum büyük iş başardılar, yukarıdaki yazıda transformerın filminin neden daha önceden çekilemediğini gayet güzel açıklıyor, teknoloji gelişsin diye beklemiş adamlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

lan filmi beğenirim beğenmem kişisel zevktir
aynı mantıkla kutsal damacanayı beğenmeyenede entel holivudçu diyebilir bir kitle
zevk meselesi
ben ergen filmlerini sevmiyorum
amansız aksyona ise varım
o yüzden transformerslar birbirini döverkenki sahnelere artı
ağlayan sızlayan mal gibi takılan konuşamayan kahramanlık yapan yahut aşk sözcükleri fısıdıyamayan romantik ergenlerin olduğu sahnelere eksi
gerçek bir aksyon filmi 300 dür
illa aksyon dışında komedi/korku bok püsür ünsürü ekliyeceksende hot fuzz gibi yaparsın
ortaya karışıklar beni bayıyor.
net holivud filmi işte
ortaya karışık
ayrıca amerika ne güzel bir ülke
insanı ne güzel insan
ordusu ne güzel ordu
yapımcıalrın cebinden çıkan parayı,yada daha doğrusu ordunun yaptığı finansal desteği merak ediyirim.
aman etmiyorum banane

ayrıca kafaya nasıl bişi takılıyor bu filmde anlamıyorum
kamyona dönüşen uzaylı bilge bir robotun başrollerden birini üstlendiği bir film abi
mantık aramayıp izlemek ve zevkini tadmak lazım
ben yine pek bi alamadım gerçi
ormandaki dövüş dışında
Sosyal ağlarda paylaş

valla transformers çizgi filmini falan sevmezdim.hayranı değilim.hayranı geçtim ilgi alakam yoktur

ilk filmi cok beğenmiştim.buda güzeldi beğendim

aksiyon var görsellik var.meme var :)

sosyal mesaj beklentim yoktu.tatmin edici bir film.hikaye falan aramıyorum valla robota dönüşen arabaların falanların oldugu bir filmde :)
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane ne söylediğini bile anlamadığımız ikiz robot vardı ya konusan susmuyolar bile ;p

hakikaten ne oldu onlara? ;p

birde lan amerikan ordusu sözüm size , teee körfezden piramidin tepesindeki koca robota headshot cekip öldürübiliosanız versenize ayarı tüm robotlara , SİGİ GİDİN LAN ŞİMDİ dersiniz kalanlara da burası bizim dünya fln tadında ;p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...