Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

scorch

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
izledik eğlendim ben güzel aksiyon filmi 3 saat sıkmadı biara bant koptu yine site klasiği

en çok takıldığım şey aslında kaka robotların insan kılığına o kadar başarılı girebilmesiydi Maşşallah gibiydi mesela

ayrıca sinemada kimse yoktu oh yes gibiydi Çok garip iskenderun halkına teşekkürü borç biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Aket-Atum , @Leira ve @Leopar +1

Bu arkadaşın son postlarını bulun okuyun derim, onlara ek olarak söyleyeceklerim kendi görüşlerim ise şunlar:

-Bu film kesinlikle random sinemada izlenecek film değil. Ya hayvani 3D hissedeceğiniz sinemada ya Blu Ray'de... Ama izlenmeli mi, evet izlenmeli.

-Filmi 2 yönetmen yapmış gibi hissettim bir an, Optimus'un ormandaki dövüşüne kadarki kısmı nefes aldırmadı aksiyondan ve başarılı idi, son dövüş kısmında artılar da eksiler de vardı bunlara spoiler'li kısımda değineceğim. Ama bu iki kısım arasında kalan yerdeki sahneler -John Turturro'nunkiler hariç- kötüydü, hatta şu iki gay robotun hiç sebep yokken tapınakta şakadan kavga etmeye başlaması sonra vurdukları duvardan Prime'ların mezarının gizli kapısının çıkması filan anca 70li yılların Scoody Doo'larında olabilecek bir olaydı. Sam'ın 3-4 elektro şok yiyip bana mısın demeyip de Megan Fox tarafından reslenip saniyesinde ayağa kalkıp depara kalkmasına bişi diyemiyorum roflflfl

Film izletiyor mu izletiyor, ama köpeğiniz olayım, tek kitleye çekseniz ya diyesim geldi, Fanta-Kola karışımı gibi olmuş film

-Gözleri ve dişleri spastik çocuklar gibi duran şu iki gay robot vardı ya, filmde göründükleri her sahnede artık ölsünler, Megatron bunları kessin diye Allah'a yalvaracak oldum, Devastator hammum yaptı birini oh be dedim, cenabet robot yine ağzını dağıtarak çıktı Devastator'in içinden asdsdsdf

-Bumblebee ve Optimus Prime başrollerdeydi, IronHide-Megatron-Fallen-Starscream ve şu 2 gay robot yan rollerdi, ben doktor sen hemşire, gerisi kontgerilla. Şaka maka gerçekten waste of CGI gibi bir durum var, 25 civarı Transformer görülüyor hesapta ama tamamına yakını 2 cümle söyleyemeden tokadı, kurşunu yiyip oturuyor. Yönetmen bazı yerleri cidden otomatik pilota bağlayarak çekmiş gibi.

-Komedi sahneleri ucuz esprilerdi ama güldürüyor, Alice çok ama çok ateşli, bu kızın -Isabel Lucas- sonraki filmlerini iple çekiyorum ( zaten direkt 4 filmlik kontrat kazanmış afsfsfds )

-Megan Fox sonraki filmde olmasa da olur, söyliym filmde çok az frikik var, onun için gitmeyi düşünüyorsanız :D

-Megatron-Starscream bir de şu Blackbird olan dede dışında animasyonları en güzel olan şu moto manitalardı, one shot yediler ya Autovajin hayranı biri olarak üzüldüm cidden

-Çok görünen karakterlerin/robotların dublajı fena değildi, (TNTcilere yaptırmışlar sanırım) ama birisi şu minik robotların, 2 gay robotun ve trivial görünüp kaybolan diğer tüm robotları seslendirenleri bulsun lütfen öldürmek istiyorum onları

DONDURMAAAAAAM KAYMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ne laaaaaan

-Bastonla dolaşan , soğuk savaş gazisi Blackbird uçağı robotla ilgili her sahne epikti

dede

-kim kazandı söyleyin
-sanırım çok yakında Decepticon'lar kazanmış olacak
-HAAGYIIIIIIIIIIIIIIIIR Taraf değiştiriyorum :D

son savaş

-Starscream ve Megatron son sahnede dövüşmeyip kaçtılar, ben sandım ki Megatron, "baba gidelim biz ufaktan" diyince tokdadı çakacak, sonra über powered olmuş Megatron'a dalıp one shot yiyip ölecek. Öyle olmadı, ama en sevdiğim 2 Decepticon'un ölmemesi günün tüm stresini benden aldı, alkışladım hatta salonda

izlemeyen okumasın

-Optimus Prime res yedikten sonra RACON KESMİYORUM KAFA KESİYORUUUUUUUUUUUUUUUUM moduna giriyor çok güldüm
-Megatron kralsın
-Fallen eziksin olm

-3. filmde Unicron arc katletmelerini bekliyorum, çekecek başka senaryo kalmadı tabii yine araya trivial babında Dinobot'ları koyarlar one shot yiyip öldürtürler roflflflf

-Son olarak tekrar yazayım, izlenmeli mi , izlenmeli evet, aksiyon kareografileri konusunda halen gitmeleri gereken çok yol var (biri şunlara 4-5 bölüm Kamen Rider 555 yada Gundam izletmeli)

USA propogandası filan diyorlar ama gerçekçi olun: tutup da Transformers filminde dünyayı kurtaran Mehmetçik mi bekliyordunuz?

Filmin içeriği yok, senaryo yok denmiş, biri çıkmış Transformers bu değil demiş. Haksızsınız, çarpılırsınız. Başka bir arkadaşın dediği gibi yıl 2009 olmuş 80lerin Transformers'ını öyle çekemezsiniz, gerçi şu anki yorumda hala sorunlar var ve yazmaya çalıştık biraz. Rahatsız edici olan yapısal değil yüzeysel sorunlar dışında birşeyin görülemediği bir film yapılmış olması. Yeğenlerinizle filan giderseniz seversiniz ama geekpack şeklinde giderseniz grup psikoloji olur beklediğinizi alamazsınız diyor ve bitiriyorum.Hayat ne garip, Mecha'lar filan.

10 üzerinden 6.4 verdim
Sosyal ağlarda paylaş

sam'i megan reslemedi yanlış anlamışsın o sahneyi. primelar kaldırdılar, hak ettin aslanım kendini feda ettin al git sok bir tarafına kardeşimizin dediler.
ek
o dedenin adı jetfire, efsanedir kendisi.
son sahnede her zaman ki gibi kaçtılar, zaten mega amcamızla starcream'in çoğu zaman hayatta kalmalarının sebebi kaçabilecek kadar akıllı olmaları :D yoksa optimus yakaladığı yerde ... eder

Sosyal ağlarda paylaş

@Milamber

http://en.wikipedia.org/wiki/Jetfire

wiki'den bakıp spoiler yemek istemedim yoksa Jetfire'i Tvden filan biliyorum, ama hayli değiştirmişler tanıyamadım

Megan Fox seni seviyorum diyene kadar bizim Sam kapsama alanı dışındaydı snaırım seni seviyorum vs diyince kapsama alanına girdi herhalde, reslemekten kastım oydu

Sosyal ağlarda paylaş

Savaş sahnelerinde kim kimle savaşıyor belli değildi.Hele Megan Fox'dan insanı tiksindireceklerdi kadını resmen erotik bi obje gibi kullanmışlar.İlk sahneden bile belliydi aslında bu ya neyse

Hele o koşma sahnesi adamlar 30 dk koştu 28 dk ağır çekimde megan fox göğüslerini hoplata hoplata koştu bizde seyrettik.

Böyle birini erotik obje olarak kullanınca o kişiye karşı bi soğuma hisseden tek kişi ben miyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...