Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

scorch

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

Dynun said:

kılı kırk yarıp filmi beğenemeyen arkadaşlar;
biz filmi beğendik zevk aldık paramıza da değdi, asıl size yazık oldu diyesim geliyor böyle topiklerde

filmi beğenmeyen herkez kılı kırk yarmak zorundamı? ne lan bu film değerini bilemedik,mavi boncukmu var transformersın bokunda.
beğenilir beğenilmez niye bu kadar üzdü sizi anlamadımda,beğenmediğim ilk film değil,sonda olmuyacak.
neyse,kutsal damacanada iş yapıyor,maskeli beşlerde,onlarıda beğenmedim mesale,belki sende beğenmedin,napacaz?

üzgünüm arkdaşım senin için, yüksek standartların yüzünden her sinemadan çıktığından beğenmeden öyle kalıyorsun. parana yazık
Sosyal ağlarda paylaş

çıkıp da birinin bunu diyceni biliyodum

burda olay kötü bi filmin "abi kötüydü işte" denmesi deil ki,

gayet güzel bi yapımın, 2-3 sahnesini beğenmedi diye bok gibiydi falan denmesi. hiç bi şekilde herkes her sahneden memnun olamaz zaten öyle film mi var?

ordu istemiyorduysanız bay'İn çektiği değil başka transformersa gidecektiniz

ergen istemiyorduysanız hiç gitmeyecektiniz
megan fox istemiyoduysanız amerikan yapımı olmayan transformersa gidin
vs
vs
vs

az çok alakanız varsa, sizi aşa yukarı neyin beklediğini bilip gidiyosunuz. bildiğiniz halde bunların olduğunu, çıkınca
abi bu neydi be yaa ohooo bok gibi
diyip

elitim, filmin eksiklerini şıp diye söyleyebiliyorum bak kültürlüyüm triplerine giriyosunuz
Sosyal ağlarda paylaş

öyle olduğunu insanlar nerden bilebilir filme gitmeden peki bunu düşündün mü? Böyle espriler olucağını filan vs vs

Efektlere filan burda kötü diyen olduğunu sanmıyorum. konusuna laf atılıyor. Amma velakin micheal bay'in şu tarz dışında film yapmadığını biliyoruz, aksiyondan adamı yoran bi insan.

Ben çizgi filme karekterler açısından daha sadık kalınsaydı diyorum. yani çoğunun alakası yok. Klasik şeyler olsunda dibine vurmasın.

Örümcek adam filminde şu amerikan bayraklı sahnede yada hangisi hatırlamıorm tam ama alay konusu oldu abd'de. Bunda da geldi robot bayrağı deviriyor filan, ne anlamsız bir plandır o ya.

Transformers'ın 1984 yapımı bir animason filmi var onuda izleyin ayrıca.

Ben küçükken çılgınlar gibi izlediğim çizgi filmin bu kadar saptırılmasını beğenmedim yani. bunu bir tüketici olarak söylemek ve eleştirmek hakkım. Bunun nesinde anormallik var çözmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Çizgi film çizgi film diyosunuzda neymiş bu çizgifil aq , al işte videosunu koymuşlar baktım bildiğin çizgifilm ya, her filmede orjinali daha güzeldi demece ne , eğlencelik çıtır çerez bi fil işte yok saçmaymış bilmemneymiş , siz gecelerce wow oynarken niye sormadınız lan bu oyun saçma diye

leopar said:

gittim imaxde izledim. gayet iyiydi, "uhu uhu lan mahfettiniz cizgifilmi" diyen arkadaslari da anlayamiyorum. abi biz ayni cizgifilmi mi izledik kucukken? benim hatirladigim "ROBOTLAR ARABA OLUYO OMGOMGOMG" harici ne konu ne islenis olarak bi numarasi yoktu cizgifilmin. optimus donusur arkasindaki kendinden buyuk trailer bi anda ucar gider, magarada autobotlardan biri lazer atesini tavandan kopardigi sarkitla beyzbol topu gibi vurup geri sektirir, autobotlar amerikanin collerinden yola cikar 10 dakka sonra kuzey kutbuna varirlar falan. konu islenisi ise her bolum aynidir

sahne 1: dezeptikonlar baraj/enerji santrali/fabrika basar boyle surahiye su doldurur gibi enerji akitir energon kuplerine

sahne 2: otobotlar olay mahalline varir, dovusurler ama cogunlukla dezeptikonlar ilk kisimlarda otobotlarin eline verir

sahne 3: ya dezeptikonlardan starscream ya otobotlardan bumblebee bi malaklik yapar dovusu tersine cevirir

sahne 4: karsi taraf bu malakligi kullanarak dusmanlarini evire cevire dover, eger dovulenler otobotlarsa bi sonraki bolumde/sahnede hatalarini kapatip oclerini alirlar, eger dezeptikonlarsa dovulen taraf bolum mutlu sonla biter

cizgifilmin olayi budur yani, bence cok bile konu cikmis. yanlis anlamayin ama hastasiydim cizgifilmin, hala da sideswipe hastasiyim (gerci ben lamborghini countach hastasiyim her sekilde ama olsun dsf)
adamın dediği üzerine söylenecek laf kalmamış zaten
Sosyal ağlarda paylaş

bilim kurgu filminde mantik hatasi aramak dogru degil, kabul ederim ama bu filmde o kadar cok mantik hatasi ve salaklik vardi ki, resmen batti yahu.

Hepsini teker teker yazmayacam ama film kotuydu. 2 saat megan foxun kicini izledigim icin begenebilirdim belki, ama cok kotuydu yine de..
Sosyal ağlarda paylaş

bir transformers ve michael bay den beklediğimi buldum bu filmde. gayet eğlendim aksiyona doydum. Kendi içinde mantık hataları olabilir vs ama bu film zaten bunu sorgulayacağınız bir ortam yaratmıyor.

Michael bay endüstriyel sinemanın en başarılı yönetmenlerinden biridir. Oynattığı oyuncuların canlandırdıkları karakterlere zerre birşey katmasını önemsemez. Bu adam The Rock, armageddon, bad boy , pearl harbor, the island gibi filmler çekmiş.

O yüzden michael bay ne yaptığını çok iyi bilen birisi. Gişeye oynuyorsan ve aksiyon filmi istiyorsan bu adama gidersin bukadar basit.

http://www.youtube.com/watch?v=MiHsxQJ9ZOo
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

bir transformers ve michael bay den beklediğimi buldum bu filmde. gayet eğlendim aksiyona doydum. Kendi içinde mantık hataları olabilir vs ama bu film zaten bunu sorgulayacağınız bir ortam yaratmıyor.

Michael bay endüstriyel sinemanın en başarılı yönetmenlerinden biridir. Oynattığı oyuncuların canlandırdıkları karakterlere zerre birşey katmasını önemsemez. Bu adam The Rock, armageddon, bad boy , pearl harbor, the island gibi filmler çekmiş.

O yüzden michael bay ne yaptığını çok iyi bilen birisi. Gişeye oynuyorsan ve aksiyon filmi istiyorsan bu adama gidersin bukadar basit.

http://www.youtube.com/watch?v=MiHsxQJ9ZOo

+1

Sunu okuyun, ozumseyin diyeyim bende.
Sosyal ağlarda paylaş

normal kurşunlar bile canını yakıyor robotların. Bi tek megatron acıya dayanıklı, baya direniyor o. Ee normal yani megatron o. ama bence silaha dönüşüp starscream'in aimi ile çatır çatır çaksa tanklara filan hoş olabilirmiş. Ama bu sefer megatron olay mahalinden nasıl kaçıcak o da var :)

denizin dibinden tek çıkan o değiş işte. daha önce yazdığım robotta çıkıyor mantıken, çünkü ilerki sahnelerde onuda görüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün izleyebildim nihayet.Güzel olmuş bence.Böyle bir filmden oyunculuk adına bir şeyler beklemek mantıksız olur.Bildiğin transformers ve ben daha çok o çocuk dışında optimus prime görmek istiyorum zaten.
Aksiyon sahneleri güzeldi gayet.Anne babanın olduğu sahneler çok gereksiz fazlaydı.

Hele sonlarda savaşın ortasında olmaları çok kötüydü.Onun dışında şu iki küçük kavga eden autobotlar süperdi.Ordu olması mantıklı bence.Robotlar savaşırken ülkelerin,askerlerin bundan bihaber olması inandırıcı olmazdı.Abartılı veya değil askerlerin savaşa katılmaları iyi olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...