Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışında okuyanlar

Sotto

Öne çıkan mesajlar

Oha guney afrika iyiymis. Ben bildiklerimi sayayim.

Ben Rhode Island'dayim Brown'a gidiyorum, Aquila su an New York'ta ama PA'de Penn State'e gidiyordu, ailecek napicak merak ediyoruz, Volfied PA'da Carnegie-Mellon'da. Madmaximus Kansas'taydi galiba Wichita State'de. Prawler Vancouver'da Univ. of Alberta'da. Nedanko Avustralya'da. baska da hatirlamadim simdi
Sosyal ağlarda paylaş

hehe güney afrika hakikaten güzel bir deneyim olsa gerek..Erasmus mu yoksa normal olarak mı gidiyosun merak ettim...
Amerikadan bayağı var güzel
Almanyada okuyan bir sürü arkadaşım var onlarda zorlanıyorlar bayağı almanya/avusturya oldukça zor sanırım gerek sistem gerek ders gerek de tatillerin kısıtlı olması sebebiyle sanırım....
Kolay gelsin orada okuyan mühendislere:)
Sosyal ağlarda paylaş

londra civarinda ya da UK'de okuyan başkaları da var mı acaba?

Bi de Kanada'da okuyan arkadaşlar kışın zor olmuyo mu soğuktan?Benim Boston un biraz kuzeyinde okuyan bi arkadaşım vardı o bile hep eksilerde geziyo kar kalmıyor yerden diye
söyleniyordu Kanadada durum nası acaba:p
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
londra civarinda ya da UK'de okuyan başkaları da var mı acaba?

Bi de Kanada'da okuyan arkadaşlar kışın zor olmuyo mu soğuktan?Benim Boston un biraz kuzeyinde okuyan bi arkadaşım vardı o bile hep eksilerde geziyo kar kalmıyor yerden diye
söyleniyordu Kanadada durum nası acaba:p
soguk guzeldir yahu, ben tam tersine california gibi iklim yasanmayan yerleri sevmiyorum, rhode island'da da baya kicim donacak mesela ama negzel diye dusunuyorum, kisin tekrar yorum yaparim ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
Bana bir okul tavsiye edin Amerika'da arkadaslar, geldim burda calisiyorum, gelecek icin de garanti olsun ye bir okula gitmek istiyorum.
Bilgisayar okuyayim diyorum ama matematikten hic anlamam. Turkiye'de film yapimi okudum 2 yil. Yonetmenlik, editorluk falan.

Ny a gel.
New York Film Academy de okur ünlü bi yönetmen olur çıkarsın. ne güzel olur.

(yani benim en büyük hayalim bu da :D)
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
Bana bir okul tavsiye edin Amerika'da arkadaslar, geldim burda calisiyorum, gelecek icin de garanti olsun ye bir okula gitmek istiyorum.
Bilgisayar okuyayim diyorum ama matematikten hic anlamam. Turkiye'de film yapimi okudum 2 yil. Yonetmenlik, editorluk falan.

sen LA'de degil misin
USC var boru gibi film konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...