Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Herkese selam, Merak ediyorum da acaba patiden kimler yurtdışında okuyor şu anda? Daha önce böyle bir topic açılmıştır muhtemelen ama bi updateleyeyeyim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 güney afrika'ya gidiyorum ocakta. gidecekler sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ne okumaya gidiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Oha guney afrika iyiymis. Ben bildiklerimi sayayim. Ben Rhode Island'dayim Brown'a gidiyorum, Aquila su an New York'ta ama PA'de Penn State'e gidiyordu, ailecek napicak merak ediyoruz, Volfied PA'da Carnegie-Mellon'da. Madmaximus Kansas'taydi galiba Wichita State'de. Prawler Vancouver'da Univ. of Alberta'da. Nedanko Avustralya'da. baska da hatirlamadim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Uni Karlsruhe bir türlü kurtulamadıgım okulum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hehe güney afrika hakikaten güzel bir deneyim olsa gerek..Erasmus mu yoksa normal olarak mı gidiyosun merak ettim... Amerikadan bayağı var güzel Almanyada okuyan bir sürü arkadaşım var onlarda zorlanıyorlar bayağı almanya/avusturya oldukça zor sanırım gerek sistem gerek ders gerek de tatillerin kısıtlı olması sebebiyle sanırım.... Kolay gelsin orada okuyan mühendislere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sesu var londrada sosyoloji okuyan biricik insan .hangi üniversite olduğunu hatırlamıyorum kızmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Almanya'dan geçen hafta geldim. Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. Ama ön veri olarak; ne işiniz var almanya'da kardeşim aman uzak durun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 california bay area'dayim. var mi buralara yakin birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Penthesilea said: Prawler Vancouver'da Univ. of Alberta'da. Edmonton'dayim. Keske Vancouver'da olsam. UBC var orada :( Ebemunk u saymayi unutmussunuz. O UBC'de Vancouver'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 okuduk bitti, ben de cok merak ediyorum napicami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Gel abisi, bak ben dondum Istanbul'a. Oh mis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 londra civarinda ya da UK'de okuyan başkaları da var mı acaba? Bi de Kanada'da okuyan arkadaşlar kışın zor olmuyo mu soğuktan?Benim Boston un biraz kuzeyinde okuyan bi arkadaşım vardı o bile hep eksilerde geziyo kar kalmıyor yerden diye söyleniyordu Kanadada durum nası acaba:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yeni geldim, kis gelsin o zaman soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 RWTH Aachen'da elektronik okuyorum .zor baya bunaldım butun yaz ders calıstım daha da calısıyorum bıtmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Kasımda Varna Teknik e gidiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 MIT - Chemistry yüksek lisans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bana bir okul tavsiye edin Amerika'da arkadaslar, geldim burda calisiyorum, gelecek icin de garanti olsun ye bir okula gitmek istiyorum. Bilgisayar okuyayim diyorum ama matematikten hic anlamam. Turkiye'de film yapimi okudum 2 yil. Yonetmenlik, editorluk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sofia St. Kliment Ohridski Bulgaria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sotto said: londra civarinda ya da UK'de okuyan başkaları da var mı acaba? Bi de Kanada'da okuyan arkadaşlar kışın zor olmuyo mu soğuktan?Benim Boston un biraz kuzeyinde okuyan bi arkadaşım vardı o bile hep eksilerde geziyo kar kalmıyor yerden diye söyleniyordu Kanadada durum nası acaba:psoguk guzeldir yahu, ben tam tersine california gibi iklim yasanmayan yerleri sevmiyorum, rhode island'da da baya kicim donacak mesela ama negzel diye dusunuyorum, kisin tekrar yorum yaparim ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Senin RI bizim Edmonton'dan cok daha sicaktir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 DiadanLocke said: Bana bir okul tavsiye edin Amerika'da arkadaslar, geldim burda calisiyorum, gelecek icin de garanti olsun ye bir okula gitmek istiyorum. Bilgisayar okuyayim diyorum ama matematikten hic anlamam. Turkiye'de film yapimi okudum 2 yil. Yonetmenlik, editorluk falan. Ny a gel. New York Film Academy de okur ünlü bi yönetmen olur çıkarsın. ne güzel olur. (yani benim en büyük hayalim bu da :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Londra'dayim, suan dil kursundayim, seneye The Art Institute at Bournemouth yada University of The Creative Arts'ta Film Production bolumune girmeyi planlamaktayim. Ama karar vermedim, kafam kizarsa USA'ya atlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 DiadanLocke said: Bana bir okul tavsiye edin Amerika'da arkadaslar, geldim burda calisiyorum, gelecek icin de garanti olsun ye bir okula gitmek istiyorum. Bilgisayar okuyayim diyorum ama matematikten hic anlamam. Turkiye'de film yapimi okudum 2 yil. Yonetmenlik, editorluk falan. sen LA'de degil misin USC var boru gibi film konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Virginiaya geldim ben. burda bakiyorum simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar